Tinere senioare cu greutate>50kg(61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Nico multumesc
Stau si eu linistita si incerc sa nu ma gandesc la nimic, sa nu ma ia valul. Vom vedea. Cum am zis si mai devreme, sa dea D-zeu sa fie bine pentru noi toate! Felicitari si tie pentru 'floricele', sunt uimita ce productie ai putut avea, fara gluma! :-)) e promitator! macar nu te doare degeaba uleiosul ala de menogon

Mergi la inceput

Fetelooooor, Nicoooo,
parca-i prea devreme sa-mi puneti insemnul de gravida, hai sa mai asteptam, va rog!
Nu va suparati, hai ca mai e timp! macar sa-mi fac un beta-hcg, o ecografie acolo...

Mergi la inceput

Mayane, mersi de urarile alea pe olandezeste, noroc ca seamana cu romana! Lasa nu mai fii suparata ca-ti gasesti tu perechea! eu mi-am gasit alesul dupa destule incercari si erori...da' nu vi le mai zic si pe-astea...caaaa dureaza
Iarasi sunt de acord cu Mona (e inevitabil!) mai rabda un pic sa-ti faci un plan financiar, sa ai ceva economii cand pleci. Nu e usor s-o iei de la capat. Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Fetelor ma simt deja ca in familie cu voi pe forum.
Am insomnii in ultimul timp asa ca sa nu va speriati ca scriu noaptea.E adevarat ca sunt si in concediu saptamana aceasta si pot sa ma trezesc dimineata pe la noua
Guze, povestea mea ar suna cam asa: Sunt o capricoarna roscata (de la mama natura!), cu ochii caprui,h= 1.67m si (din pacate!!)70kg, ultimele 7 kg castigate in ultimul an, incapatanata si ambitioasa, care vrea sa faca totul perfect si din pacate in viata personala nu prea reuseste.M-am casatorit tarziu, la 30 de ani si primii 2 ani am stat cu socrela, asa ca iti inchipui cum a fost... Am pus tot timpil profesia pe primul plan si mi-am dat seama tarziu ca imi lipseste f.f. mult un copil. In 2008 am ramas gravida si eram in al 9-lea cer,am ignorat faptul ca pe la 6 sapt am inceput sa am dureri si am muncit in continuare ca nebuna.Dr. mea mi-a zis sa stau linistita ca si ea a avut hemoragie in timpul sarcinii si intra in sala de operatii. La 9 sapt eco normal, fericire masre si la 10 sapt bang!!, hemoragie si sarcina oprita in evolutie. Au urmat inseminari la Dacia Medical Center in 2009, in sept. m-am pregatit de fiv si iar bang, la ecograf nu se mai vad foliculi arhaici! Concluzie: nu mai pot sa am copii!!!
In noiembrie vreau sa incep FIV la Budapesta si fac gripa(A/H1N!). Fac in sfarsit FIV in dec-ian (ET pe 8 ian) si rezultatul negativ. Nu mi-a venit inca cm.M-am intins cam mult cu povestea.

Mergi la inceput

Guze, bafta luni la punctie , sa fie ovocite de calitate si sa se fertilizeze cat mai multe. Numarul este f, bun!

Mergi la inceput

Laura multumesc ca mi-ai raspuns. O sa fac atunci AMH la ciclul urmator.Sigur o sa te descurci cu injectiile, Gonalul pen e foarte usor de manevrat,poate un pic mai greu cu menopurul pt. ca trebuie sa dizolvi substanta activa cu solventul, dar dupa 2 zile te obisnuiesti.

Mergi la inceput

Libra, cand mergi la Iasi sa te vada ginecologul tau? E importanat sa mai vezi o parere ca sa te poti linisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaa
dau eu azi

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Neata si de la mine.
Nasico, ma gandeam sa stegi de la mine cate zile de menstruatie am, ca o sa ajungi sa scrii 90... din cauza Dipherelinului si sa nu se gandeasca lumea la altceva.
Voi sunteti ca un pansament pt sufletel, nici cafeaua nu o beau pana nu intru sa citesc aici.
Sa fiti iubite si fericite, suricate dragi.
Pe mine ma asteapta un week-end cu pitici si pupaceli, de la pitic, ca pitica e mai rezervata.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata si de la mine,

Multumim de cafeluta Galli.

Amy pe mine ma asteapta un week-end cu musafiri si maine un chefut(o zi de nastere),o sa ma gandesc si la tine darrr sa nu uit pe luni sa facem galerie pt cerclaj,punctie si gigelograma.

un week-end placut tuturor

Mergi la inceput