Tinere senioare cu greutate>50kg(61)
Raspunsuri - Pagina 18
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_vreau Neatza zuzicilor!!!! ![]() ![]() ![]() nico poate o pacalesti pe socrela si scapi si azi de plimbareala! cat despre analizele mele, or fi ele in limita dar FSH-ul e aproape de limita superioara! ![]() ![]() ![]() |
Laura, n-am avut nicio sansa.
- adica s-ar putea ca FIV-ul asta sa fie de-a moaca la noua clinica sau macar tratamentul.
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui luminita42 Fetelor ce bune sunteti...Conteaza atat de mult. De unde aveti atata putere sa va bucurati pentru mine cand si voi asteptati acelasi lucru, de atata timp.... Am facut testul din nou si au iesit doua liniute! Linia control rosie si linia test iarasi roz palid. De data asta linia test roz a aparut in al doilea minut din cele 5 minute. S-ar putea sa fiu gravida de-adevaratelea. Ma rog la D-zeu sa ramana cu noi, de data asta. Dar nu mai zic nimic..ca voi intelegeti ce simt. Doamne ajuta pentru noi toate. ![]() ![]() ![]() |
Doamne ... ca nu mai ajungeam odata la mesajul tau de confirmare.

Luminita, sunt asa de bucuroasa pt tine ca abia reusesc sa tastez de emotie, fata frumoasa, tanara si cu bb in burtica.
Sa dea DD sa fiti sanatosi si sa se dezvolte un bb puternic si cochet ca mami.

Luminita

MayanMistica spune:
| citat din mesajul lui Libra Mayan o sa-l dai pe brazda pana cand va crede ca s-a nascut doar ca sa-ti curete tie cartofii si morcovii pt salata. S-au mai vazut cazuri. _ made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0 |
crezi tu? sa imi ziceti si mie reteta

MayanMistica spune:
Draga Luminita gefeliciteerd !!!! pentru bebeu.Sa fie sanatos impreuna cu mamica si taticul din dotare si sa ne spui si noua cand faci baby shower 

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana sa nu stai asa aproape de TV, e una, sa nu porti mobilul in buzunar,aproape de el, ii poti pune muzica simfonica, sau manele |

Doamne, Galli, rad ca nebuna, de se uita si femeiutele mele din casa la mine. Si nu mai am energie sa le povestesc ce si cum.
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Libra Nico, lasa vrajeala, zi cate oua iti numaram fara T. _ made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0 |
Libruta, in primul rand te voi intreba de ce nu mi-ai raspuns la telefon azi.
Apoi, va spun ca nu pot raporta nr exact de "floricele" pt ca dr cel nou le ia in seama doar pe cele maricele (intre 14- 18). E ceva nou pt mine, la celelalte 2 FIV-uri, dr imi numara toate ousoarele. Asadar: 5 pe dreapta, 6 pe stanga si endometru 8 mm.
Voi continua injectiile (Gonal, Cetrodite, Menogon), sambata merg iar la control iar luni, probabil, imi va face punctia.
P.S. De cand ma duc singura la control, am inceput sa am fantezii cu dr cel nou.
guzelnico spune:
Adria, Beatrix, bun venit printre noi!
Daca ne spuneti ziua de CM, va monitorizam noi si va trimitem la dormitor in perioada ovulatiei. Si asteptam si povestile voastre. Io mi-am tras deja scaunelu'.
Adria, da, cica exista sanse sa ramai insarcinata in luna de dupa FIV, ovarele aflandu-se inca sub influenta hormonilor. Mie nu mi s-a intamplat dar iti doresc din toata inima sa ai tu parte de aceasta bucurie.
Bebita, fetita dulce, cum de s-au adunat toate pe capul tau. Sa-ti dea DD putere sa treci cu bine peste toate problemele.
La fel ii doresc si lui Lylysor, alta fata scumpa noua.
Lumy, n-am prea citit detalii despre cerclaj, nu stiu ce sa-ti spun decat sa dea DD sa decurga totul bine pentru tine si pt finutii mei.

Daca ai nevoie de ceva, sa-mi spui. Sunt iar in retea.
Ada, multumesc pt mesajul cu bebelusii superbi. Io il aleg pe cel cretunel. Asa model imi doresc.![]()
Amy, sa nu uiti ca trebuie sa te duci la control luni. Asadar, asta-seara ai liber la "semiluna" apoi ... pauza.![]()
Laura, Mona a recomandat un site despre Gonal pe care l-am lipit repede in listuta zilnica. Foarte util pt injectari intraderm in burtica. Smecheriile ti le povestim cand incepi protocolul.![]()
Bruni, Soricica, succes la examene! Sunt sigura ca veti reusi!
Mona, Soricica, ati facut vreo eco pana acum? Haideti la raport.
Mona, eu la FIV-ul asta nu ma mai simt asa "expandata". O fi bine, o fi rau, habar n-am. Dar mi-am propus sa nu ma stresez si sa las grijile. 
Mayan, subscriu ce a spus Lyly: tu si fetita sunteti cele mai importante. Si adaug: "Semiluni" gasesti cu gramada.
Libra spune:
Nico, te referi cumva la un apel la ora 10:23? Apai daca suni cu nr. secret/neafisat de un' sa stiu ca esti tu? Io nu eram langa telefon in acel minut si pe urma nu am stiut pe cin' sa sun.
FELICITARI pt. oute si pt. endometru! Gheata e sparta pe anul asta nou (abia astept sa pui gravi langa Luminita), baga proteine la greu si VA FI BINEEEEEEEE!
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
guzelnico spune:
Ada29- Z22 CM, stimulare cu Vitex
Adria42- Z? CM
Amy2007- Z32 CM, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z39 CM
Babyblue- Z8 CM, HSG pe 12.11.09
Beatrix- Z? CM
Bebenov- Z10 CM Do Not Disturb!
BlueFlower-
+37
; DPN- 02.02.2010 
Brunadria- Z19 CM
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z26 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z29 CM, instilatii pe 01.09.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z23 CM
Guzelnico- Z10 CM, laparoscopie pe 7.11.09, incepe FIV3-cel norocos
Libra-
+9
Lumy_Clt-
+17

Luminita42-
Lyly_mar- Z30 CM
Mami_vreau- Z8 CM
MayanMistica- Z5 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z18 CM
Mona40- Z7 CM, incepe FIV2- norocos
Simonia- Z? CM
Sorinake- Z16 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in ian.
Soricica- Z8; incepe stimularea pt. IA3-norocoasa 
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona
)
IVF Herbal Support (postat de Mona
)
www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL (postat de Mona
)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor
)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG
)
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Libra Nico, te referi cumva la un apel la ora 10:23? Apai daca suni cu nr. secret/neafisat de un' sa stiu ca esti tu? Io nu eram langa telefon in acel minut si pe urma nu am stiut pe cin' sa sun. |
Voi verifica de ce am numarul secret.
| Gheata e sparta pe anul asta nou (abia astept sa pui gravi langa Luminita), baga proteine la greu si VA FI BINEEEEEEEE! |
Si io abia asteptam.
N-am mai avut rabdare pana in zori. 
Noapte buna, fete minunate!