Tinere senioare cu greutate>50kg(61)
Raspunsuri - Pagina 20
amy2007 spune:
Aduta. Iti mai trimit cate ceva cand mai primesc pe mail. Si ms Lumy de mesaje. Sunt bestiale.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adria42 Libra, cand mergi la Iasi sa te vada ginecologul tau? E importanat sa mai vezi o parere ca sa te poti linisti! ![]() ![]() |
Pe 28. Joia viitoare.
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
Beatrix69 spune:
Buna dimineata fetelor,
Citeam repede ce ati scris inainte sa plec la birou...
Guzelnico, la mine poti trece sarcina 17 saptamani. Nu stiu inca exact ce va fi, posibil fetita, asa mi-a spus doctorul la prima si a doua ecografie facuta cu dansul. E vorba de dr. Herghelegiu.
Adria42, imi venea sa rad citind ce ai scris, ca te-ai maritat tarziu la 30 de ani... Eu am reusit "performanta" la 35, sincer mi se cam lungisera urechile, deci in 6 luni de cand ne cunoscuseram ne-am casatorit. Pana la aceasta varsta evitasem sa raman gravida si chiar nu ramasesem, si ziceam mersi ca n-am ramas. La doi ani de la casatorie, printr-o prietena care reusise cu Dr. Moisa la Giulesti o pereche de gemeni, m-am dus si eu la un control pe tema asta, adica la vreo 37 de ani. Eram cu hipertiroidie deja de cativa de zile, mi se tot spusese sa ma operez, dar eu nu gasisem inca timpul, momentul, etc. Fac un set de analize, si evident ca analizele hormonale n-au iesit tocmai OK, diametrul foliculilor - cam mic, o trompa clar blocata. Am facut cateva monitorizari chiar si asa si cateva luni m-am rugat de sot sa isi faca spermograma. In sfarsit si-o face la aceeasi doamna doctor si totul era OK din partea lui. La sfarsitul lui 2007 reusesc sa-mi fac timp sa ma operez de tiroida, dupa ce mi s-a spus ca ea de vina, imi inhiba ovulatia, valorile, etc. Perioada mai 2008 - mai 2009: am facut 8 inseminari cu dr. Moisa (la cabinet), 6 simple si 2 cu stimulare, evident fara rezultat. Apoi am tras linie si dansa mi-a spus ca FIV scrie pe mine. Ok, era de asteptat. Si mi-a spus ca vorbeste dansa cu cine doresc eu sa fac FIV-ul sa ma primeasca repede, sa trec de listele de asteptare. Eu am optat pentru Dr. Laura Dracea la Gynera. Am mai facut cu dr. Dracea o inseminare cu stimulare in iulie 09, asa ca sa vad daca nu cumva are dansa mana mai buna, n-a avut, in august am fost in vacanta si din septembrie 09 am inceput injectarea, protocol lung FIV. Am obtinut 10 ovocite, nu prea rau pt 40 de ani, din care s-au fertilizat 8, si s-au obtinut 2 blasto buni si unul bunicel, restul au avut fragmentatii. Am transferat cei trei embrioni si s-a prins unul. Sper acum ca totul sa fie bine pana la capat. DPN: 1 iulie, insa cezariana pe care deja a hotarat-o dl.dr. va avea loc evident ceva mai devreme, probabil intre 15-20 iunie.
Cam asta ar fi pe scurt, raspund la orice intrebare ati avea...
Pleeeec la birou,
Beatrix
galliciana spune:
un nou capitol,aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147652
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!