Tinere senioare cu greutate>50kg(61)
Raspunsuri - Pagina 12
luminita42 spune:
Pupici adria si tie si...
Bine ai venit !
![]()
sa vedem, sa ma sfatuiesc cu barbatu' diseara, abia ne-am mutat si eram in curs de rezolvare cu formalitatile si cu asigurarea mea medicala ..il intreb diseara si poate maine stabilim vreo intalnire cu vreun medic ceva, aici e complicat.:-(

babyblue spune:
adria, nu te mai stresa...
nu face bine.
cum vrea dzeu.
eu am auzit de multe fete care au ramas dupa fiv sau ia, natural.
tinem pumnii!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Beatrix69 spune:
[quote]citat din mesajul lui babyblue
neatzaaaa!
LUMINITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAI REPEDE CU CELE DOUA LINII!!!!!!!
am adus analizele, toate bune cu exceptia TSH, care iar e mic...iar intru in hipertiroidie....era 0.35 si acum o luna era 0.45....
la naiba!
oricum iau ceva naturiste si pt tiroida. poate o rezolv asa ca dc ma apuc sa iau iar tyrozol, asta e toxic si contraindicat in sarcina!
iau niste amareli de plante pt chistul ala ca mi se intoarce stomacul pe dos, dar asta e...dc nu, ma operez si cu asta basta.
fetelor, atasez acum in picassa si matzele.:))) oricum ele acum sunt in vacanta, una la socrela si una la mama. ca nu mai puteam de facut curat dupa ele. am ramas cu cainosu si cu pestii.
_
Buna fetele,
Babyblue - eu m-am operat de tiroida acum doi ani si jumatate aproape, era una din cauzele pentru care nu ramaneam gravida. Hipertiroidia este si periculoasa in sarcina, de altfel. Afecta pana si dimensunile foliculilor mei cand mergeam sa fac foliculometrie, ovulatia si implicit valorile hormonale de ziua a 2-a.
Libra, a propos, inainte de procedura asta imi fusesera depistat2 2 fibroame micute, care nu puneau o eventuala sarcina in pericol. Acum dupa tratament nr fibroamelor a ajuns la 4. Ooff!
O zi buna tuturor!
luminita42 spune:
Bebitzaaaaa, bravo pentru analize!!!
mama, mama ce matze frumoase, ca de revista!
sunt ale tale?????
Eu zic sa va apucati sa castigati bani din pozat, ca tot ce misca pe acolo prin casa ta e frumos...:-)))
Ma bucur de analize ca au iesit bine, cu TSH-ul e sigur hipertiroidie la valori de 0, 35? sa nu fie hipotiroidie ? ...orice ar fi insa se poate remedia cu tratament.

babyblue spune:
beatrix, dc mai scot si tiroida deja raman fara nimic.
un ovar l-am scos.
ma preg sa scot si un chist de pe celalalt ovar.
asta mai ramane, tiroida....:)))
imi vine sa rad, dar pana in 30 de ani, renunt la ceva organe.
pot sa-mi fac si o taraba cu organe personale, de vanzare.
tiroida nu o scot, for the moment, o tratez si pe asta cu pastile si naturiste si mai vedem.
mercic oricum de sfaturi, stiu ca sunt bine intentionate si chiar si doctorii mi ai propus sa o scot.
_
Beatrix69 spune:
[quote]citat din mesajul lui babyblue
beatrix, dc mai scot si tiroida deja raman fara nimic.
un ovar l-am scos.
ma preg sa scot si un chist de pe celalalt ovar.
asta mai ramane, tiroida....:)))
imi vine sa rad, dar pana in 30 de ani, renunt la ceva organe.
pot sa-mi fac si o taraba cu organe personale, de vanzare.
tiroida nu o scot, for the moment, o tratez si pe asta cu pastile si naturiste si mai vedem.
mercic oricum de sfaturi, stiu ca sunt bine intentionate si chiar si doctorii mi ai propus sa o scot.
_
OK, eu aveam si un ritm cardiac foarte mare deja, ma deranja deja, iar la medicatie practic glanda nu mai reactiona. Practic a fost o gusa polinodulara urata, glanda nu mai avea tesut sanatos si a trebuit scoasa ca atare toata. Se poate trai pe substitutie foarte bine, de altfel. Mult succes!
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita42 Bebitzaaaaa, bravo pentru analize!!! mama, mama ce matze frumoase, ca de revista! sunt ale tale????? Eu zic sa va apucati sa castigati bani din pozat, ca tot ce misca pe acolo prin casa ta e frumos...:-))) Ma bucur de analize ca au iesit bine, cu TSH-ul e sigur hipertiroidie la valori de 0, 35? sa nu fie hipotiroidie ? ...orice ar fi insa se poate remedia cu tratament. ![]() ![]() ![]() |
e sigur hipertiroidie.
in esenta un tsh bun trebuie sa fie in jur de 1.
0.35 e considerata ultima val normala, minima.
o sa continui cu naturistele si dc stau calma, dorm ceva mai mult si nu ma stresez, poate birui fara sa ajung sa iau tyrozol.
dc iau thyrozol, n am voie sa raman gravida ca e toxic in sarcina.
in fine, nu stiu ce am, sunt complet data peste cap hormonal ceva, ca ba tiroida, ba ovarele..cred ca ceva cu care m-am nascut, sau de la radiatii sau mancare.
ma gandeam sa tin un regim alimentar, fara nimic aditivi, pui cu hormoni si plante iradiate, lactate cu conservanti, etc...
prb e ca nu am ce sa mai mananc, doar sa ma duc undeva la tara sa ma alimentez. cred ca mi-ar prinde ff bine un asemenea regim. am impresia ca sunt intoxicata cu tot felul de hormoni din alimente, si pe un fond al meu prost, ma dezechilibrez hormonal si de aia tot fac chiste, tumori, hipertiroidie....
dap, matzele sunt ale mele, dar acum sunt in vizita, una la soacra (cea rosie) si una la ai mei, (cea tarcata). deja cu 2 matze, 1 caine si vreo 38 de pesti, eram cam multi.
_
Mona40 spune:
Babyblue, matze, matze, da' la urma tot un "cane"...daca intelegeti ce vrau a spune
. Era o vorba pe cand erau eu tanara rebela...cu "canele"![]()
![]()
![]()
Fete , ma hlizesc eu...da ma dor toate alea...adica...mi-se expanda.... asta e senzatia de ..expandata...
Vad ca e vanzoleala mare pe aici...
Fete, da' sa-mi ziceti voi mie de ce pana acum nimeni nu mi-a spus mie nimic de fibromase mici...si acum, la ultimul control...doc meu ( care e primul control la el ) mi-a zis ca le vede...
De m-am speriat ...si sapt viitoare ma duc la ecografie vaginala bazin mic...se cheama aici...
Sa vedem...
Nu vreau sa supar pe nimeni...dar cred ca fibroamele astea pot aparea uneori la ecografii.
Eu am inteles ca la sarcina ele se micsoreaza si dispar...ca le lipseste nustiu ce hormon care nu se produce in sarcina...
Deci, fara panica, sa mearga graviduta noastra la second opinion cand o fi la Bucuresti si sa se linisteasca.
Nico, asteptam vesti....
Adria, Mami vreau, Beatrice 
Mayan...ce farfurii spargi? si in capul cui?
Pupi la toate.