Tinere senioare cu greutate>50kg(61)
Raspunsuri - Pagina 13
mami_vreau spune:
adria in luna de dupa FIV sunt intradevar sanse mari sa ramai graviduta deoarece hormonii isi fac inca efectul! din cate am inteles acesta este motivul pentru care multe persoane au ramase gravidute imedita dupa FIV sau inseminare... asa ca sa te pui pe treaba!
AMH-ul eu l-am facut la synevo... costa 250 RON si proba de sanga e trimisa la analiza in Germania... Din acest motiv dureaza cam 2 saptamani pana primesti rezultatul... AMH-ul poate fi facut in orice zi a CM, nu numai in ziua 3... eu zic totusi sa il faci luna viitoare, nu acum cand inca organismul tau este sub influenta hormonalelor!
mona cum merge stimularea???
fetele eu chiar voi avea nevoie de ajutorul vostru cand voi incepe injectarea! nu glumesc! pana acum nu m-am intepat singura si la FIV-ul asta chiar trebuie sa o fac!
Laura
galliciana spune:
adica, mai bine intrebam asa:
mayanule,mai ai farfurii???![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
am fost in piata,dupa ce si-a baut tarzan cafeaua, pe la vreo 12, mai inainte am sosit. ma duc sa ma apuc de treaba...![]()
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyly_mar Luminito,Doamne ajuta!Eu zic sa iei preventiv niste duphaston sau utrogestan. ![]() |
Lylymar, parca stiai la ce ma gandesc..:-)
am duphaston suficient la mine,
utrogestan nu am luat din tara decat o cutie..:-(
dar mi-e frica si sa iau si sa nu iau...:-(
ma tot gandesc ce sa fac.
am inceput sa iau numai acid folic si niste no-spa, ca ma doare un pic burta ca si cum mi-ar veni menstra.
zilele trecute a fost mai mare durerea, acum parca mai putin.
tot vinerea trecuta am avut putin sange maro-inchis pe hartia igenica; am crezut ca m-am dereglat de la stimulari, ca-mi vine ciclul la 22 de zile, dar dupa aceea am ramas numai cu o secretie vaginala care, din cand in cand, e usor maronie..:-(
incerc sa nu ma mai gandesc.
oricum mi-e greu sa ma decid: sa iau sau nu duphaston.
galliciana spune:
fetita luminita,radem noi,radem, da ia cum avem un holandez zburator,pupa-l-ar fetele pa el!!!
mami_vreau spune:
lumi si eu zic sa iei utro sau duphaston! Nu are ce rau sa iti faca!!! De ce ai indoieli?
Laura
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Fete, Ce ninge in Romania... Vreau si eu... Mona zuza ![]() |
Facem schimb???
Laura