Tinere senioare cu greutate>50kg(61)
Raspunsuri - Pagina 11
ada29 spune:
Luminita

pupicii is pt toti,pt.tine,bb din burtica,fiica'ta,sotul tau,pt toata lumea.Sunt happy azi
O sa fie bine cu sarcina,sunt sigura.Ai grija mare de tine si gandeste pozitiv.Te pupppp graviduta noastra frumoasa
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Doamne Luminito, Voi nu v-ati prins ca pruncul vosrtu vrea sa fie "olandej". Asta va trebuia voua...mutarea....schimbarea aerului.Nu tu munca si stres, nu tu grija intretinerii la bloc... Sa dea DD sa fie cu noroc. Imi inchipui ce stare ai. Eu nu scot nici o majoreta.. Cred ca in faza asta inca mai ai nevoie de pumni stransi si degete incrucisate. ![]() ![]() ![]() zuza ![]() |
Mona,
Ca de obicei, ai zis-o bine de tot.
Asa o fi, mai stii! :-))
Daaaa, e prea devreme pentru 'agitate'.
las sa fim noi toate bine sanatoase, c-o veni si vremea agitatelor
babyblue spune:
neatzaaaa!
LUMINITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAI REPEDE CU CELE DOUA LINII!!!!!!!
am adus analizele, toate bune cu exceptia TSH, care iar e mic...iar intru in hipertiroidie....era 0.35 si acum o luna era 0.45....
la naiba!
oricum iau ceva naturiste si pt tiroida. poate o rezolv asa ca dc ma apuc sa iau iar tyrozol, asta e toxic si contraindicat in sarcina!
iau niste amareli de plante pt chistul ala ca mi se intoarce stomacul pe dos, dar asta e...dc nu, ma operez si cu asta basta.
fetelor, atasez acum in picassa si matzele.:))) oricum ele acum sunt in vacanta, una la socrela si una la mama. ca nu mai puteam de facut curat dupa ele. am ramas cu cainosu si cu pestii.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
adria42 spune:
Gali, Amy, Ada29, multumesc ca m-ati primit in randul vostru! pupici multi la toate fetele si sa aveti o zi buna!

Mona, multumesc pt. sfaturi!
[pup
Laura, multi pupici!

Luminita,eu cred ca esti graviduta!!! URA!!!! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa auzim vesti bune de la prima ecografie!
In Olanda nu ai unde sa faci betaHCG? Dar oricum cred ca este pozitiv!
amy2007 spune:
Lumi tinem pumnii stransi-stransi. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
babyblue spune:
matzele...
http://picasaweb.google.com/Ramony.P/MazteSiCatei#5429137593953395730
_
mami_vreau spune:
luminita dar cum crezi tu ca am putea sa nu ne bucuram cand una din suratele noastre reuseste??? eu nu pot decat sa iti spun ca azi dimineata, cand citeam mesajul scris de tine imi tresalta sufletul de emotie! ma rog sa fie totul bine pana la capat! 

aaa... am facut si AMH-ul! primesc rezultatul pe 2 februarie dar sunt constienta ca nu o sa am un rezultat extraordinar mai ales ca am si o runda de stimulare nereusita la activ! 
Laura
adria42 spune:
Libra, nu fii ingrijorata, totul o sa fie ok, ecografiile pot fi inselatoare.Au dreptate fetele, daca prof. Marinescu nu ti-a spus nimic de fibroame, inseamna ca nu le ai! Eu sunt patita cu ecografiile, sunt diferente mari de la un doctor la altul uneori.
EU am primit mesaj astazi de la dr.Kovacs ca pot sa incerc al doilea fiv in aprilie, dar imi spune sa ma gandesc bine ca sansele sunt mici datorita FSH-ului mare! Astept sa vina sotiorul de la szervici sa discutam.
Voi stiti ceva fetele, in luna dupa FIV, sunt sanse mai mari pt o sarcina naturala? In septembrie cand am fost la Cezara Bucur si ma pregateam de FIV, mi-a spus ca a avut paciente care au ramas gravide dupa FIV, in special prima luna e propice.CE credeti?
babyblue spune:
bine ai venit adria 42!
_
adria42 spune:
Laura, spune-mi te rog daca stii unde pot sa fac AMH. Se face la Synevo? E bine sa-l fac in ziua 3 dupa ce o sa-mi vina cm? Sau luna asta nu e indicat daca sunt dupa FIV?