Tinere senioare cu greutate>50kg(61)
Raspunsuri - Pagina 10
mami_vreau spune:
Neatza zuzicilor!!!! 

Libra linisteste-te cu gandurile negre ca bobitza e bine i rade la tine in burtica de cat se agita mami... Cat despre fibroame, eu sunt de acord cu nico! daca marinescu nu le-a vazut e asa experta doctoritza aceea din suceava??? eu nu cred ca sunt fibroame... Pupici lui BOB!
soricica, nico bafta azi la eco! Sa se vada multi "babani"/multe "floricele" (dupa caz)! 

soricica iti tin pumnii pt examenul de azi!
nico poate o pacalesti pe socrela si scapi si azi de plimbareala! cat despre analizele mele, or fi ele in limita dar FSH-ul e aproape de limita superioara! 

adria bine te-am gasit si aici! 

galli 
Laura
mami_vreau spune:
Am lasat mesajul pentru Luminita separat pentru ca vreau sa scot majoretele pentru ea!!!!! 

Lumiiiiii hai cu doua liniiiii!!!! 

Laura
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana pt voi http://relatii.ele.ro/Sexul-si-pofta-de-mancare_--c107.html astept inca o minune in viata mea!!! |
Cica "Un pic de fantezie mi-ar face bine!" Asa mi-a iesit la test!!! In cazul asta, diseara fac yoga cu semiluna!
Laura
galliciana spune:
laura 
![]()
apropos:yoga - tu? sau ...yoga...dansa?![]()
nico,multumim pt listuta!
bafta la dct!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
Neata fetuci,
Hai la ceiut si cafelute.
Eu de dimineata pe la doc de dintolog![]()
V-am zis ca m-am saturat sa ma caut la toate orificiile
Luminito, tinem pumnii fata inimoasa.
Adria bine ai venit. Cu branca ursului treaba e controversata.Cu altele nu stiu ca nu am incercat.
Eu fac acum acupunctura de ex.
In plus ma indop cu : acid folic, omega 3, si ceva vit ce contin complex B, zinc, seleniu si antioxidanti.Berbetelul ia si el Omega3 si complexul cu antioxidant.
Aduta, multumim de divertismente.
Nasico, pupi.
Sefico, pupi.
Amy te admir pentru rabdarea cu goblenurile.
Libruto, 
Pup la toate suratele.
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana laura ![]() apropos:yoga - tu? sau ...yoga...dansa? nico,multumim pt listuta! bafta la dct!!! ![]() pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
yoga - noi.... merge???
Laura
luminita42 spune:
Fetelor ce bune sunteti...Conteaza atat de mult. De unde aveti atata putere sa va bucurati pentru mine cand si voi asteptati acelasi lucru, de atata timp....
Am facut testul din nou si au iesit doua liniute!
Linia control rosie si linia test iarasi roz palid.
De data asta linia test roz a aparut in al doilea minut din cele 5 minute.
S-ar putea sa fiu gravida de-adevaratelea.
Ma rog la D-zeu sa ramana cu noi, de data asta. Dar nu mai zic nimic..ca voi intelegeti ce simt. Doamne ajuta pentru noi toate.

Mona40 spune:
Doamne Luminito,
Voi nu v-ati prins ca pruncul vosrtu vrea sa fie "olandej".
Asta va trebuia voua...mutarea....schimbarea aerului.Nu tu munca si stres, nu tu grija intretinerii la bloc...
Sa dea DD sa fie cu noroc.
Imi inchipui ce stare ai.
Eu nu scot nici o majoreta..
Cred ca in faza asta inca mai ai nevoie de pumni stransi si degete incrucisate.

luminita42 spune:
Mai fetitzelor, de ce n-o mai fi scris babyblue aseara?...
Sper sa fie ok cu analizele alea de la medlife.
Ada
se vede treaba ca esti berbec! si eu la fel cu mancatul il consider ori pierdere ori o activitate obligatoriue ceruta de masinaria asta de organism...
e ca si cum as baga benzina, asa ma simt in fata mancarii . Cu sexul..eeeeh, depinde de "chemare"!!!![]()
Nico sa vii inapoi de la doctor cu multe "floricele"!..Imi pare rau ca menogonul ala e asa dureros.
Monaaaaa, cum te mai simti, te doare ceva de la stimularea asta?..sau e numai balonarea ? 
Laura cred ca tu stii ca FSH-ul fluctueaza de la luna la luna. Incearca sa faci si AMH-ul (hormonul antimullerian), e cica mai stabil si se face in orice zi a cm.
Pupici multi la toate fetele!