INSEMINARE 59
Raspunsuri - Pagina 9
sorinake spune:
Elenus, eu sunt de aceeasi parere ca si Anna. Prima zi e cea cu flux normal, nu cea cu spotting. Apoi, in cazul in care vine dupa-amiaza sau seara, prima zi se considera ziua urmatoare. Asa mi-a explicat medicul.
elenus26 spune:
Interesanta chestia asta cu: daca vine dupa-amiaza sau seara prima zi e considerata urmatoarea. Pana la urma chiar are logica.
Tu ce faci Sorinake? Ziceai ca simti ceva intepaturi pe OS? Te mai duci la o eco? Poate ai ovulat si pe stangul, dar mai tarziu decat pe dreptul. Se poate? Ma gandesc si eu...la cate se intampla si fara nicio logica...de ce nu? :)
"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

viss spune:
dankutza: nu am avut petele de implantare, ,am avut pofta de mancare( de fapt mai mult cand m-apucam sa mananc as fi indesat cu 2 maini), sanii mi-au crescut si erau asa sensibili in a 9-a zi de la ovitrelle , mai sensibili decat in primele zile dupa ovitrelle.acum sunt mai putin sensbili, dar tot mai mariti. dupa 2 zile de dureri aproape continuu cu dureri, acum nu mai simt nimic.
eu ma gandesc ca nu e un semn bun,asa am avut si in iunie,dupa 2 zile de dureri au urmat 4 de liniste si ciclul.eu mai sper normal, dar..nu l-a fel de apasat
am fost dim.la babes si am facut beta, la 16 il am..o sa cer sa mi-l trimita pe mail.ce-o fi o fi, dc as putea sa fac ceva sa influentez lucrurile as face, dar asa,asteptam..sotul meu e asa stresat, ca ieri seara l-a apucat migrena![]()
elenus26 spune:
Viss dupa-amiaza sarbatorim! Doamne Ajuta!
E timpul sa faci loc pe listuta de aspirante si sa intri pe cea de
:)
Tinem pumnii!
"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

sorinake spune:
Viss, asteptam sa sarbatorim dupa-amiaza!
Tu ai doar trompa stanga, nu? Asta imi da maaaari sperante si mie, ca se poate! 
Elenus, nu cred sa fie ceva! Dr nu a vazut nimic pe ovarul stang in z12, deci nu cred sa se fi format dupa aceea!
Totusi, simt intepaturi in continuare pe ambele ovare, desi am ovulat! Poate ovulez continuu luna asta pana raman insarcinata!
Vrabia malai viseaza! 
elenus26 spune:
Sorinake lasa vrabia sa viseze
Voi prestati ca nu stii de unde sare iepurele!

elenus26 spune:
Ma incearca o intrebare(se pare ca in dimineata asta ma bantuie intrebarile)...
Dintre cele care ati facut inseminari la Medlife, la dcotorul Albu Dragos... in cazul in care trebuie facute monitorizari si chiar inseminare in week-end, credeti ca vine sambata sau duminca la clinica?

aruam spune:
Buna dimineata fetele
Va invit la o 
.
Viss Doamne Ajuta sa fie beta mare.
Elenus multa bafta de data aceasta sa se lase cu ochisori.
Fetelor eu sunt in ziua a 6-a de la IA si ma dor sanii si burta usor si nu tot timpul dureri asa ca inainte de ciclu
.
Voi ce credeti ? Fetele care au trecut prin asta si sunt acum
sau mamici imi puteti spune si mie ce simpome ati avut?
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
viss spune:
buna, fetelor.eu am observat ca sanii mei nu mai sunt asa sensibili ca ieri( dc tot m-a intrebat danutza)![]()
aruam - ce sa zic, teoretic z6 de la IA e cam devreme, dar se spune ca implantarea se face cam in Z6-7 de la ovulatie, depinde cand ai ovulat tu..la mine, la prima experienta cu durerile(in iunie)- au inceput in z6 dupa IA (luni am facut IA si duminica dim. am avut primele dureri) testul a iesit slab pozitiv in urina in Z 7, si a fost confirmat apoi de beta. trebuie sa astepti...
elenus26 spune:
Auram multumim de cafeluta! Pe frigul asta a fost numa buna 
Poate se lasa cu
si la tine. Doamne ajuta!