INSEMINARE 59
Raspunsuri - Pagina 10
oana_26 spune:
buna fetelor,
si eu sunt in a7 a zi de la IA si parca nu mai am rabdare.vreau sa aflu cat mai repede daca sunt insarcinata ![]()
va 

pe toate.
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenus26 Ma incearca o intrebare(se pare ca in dimineata asta ma bantuie intrebarile)... Dintre cele care ati facut inseminari la Medlife, la dcotorul Albu Dragos... in cazul in care trebuie facute monitorizari si chiar inseminare in week-end, credeti ca vine sambata sau duminca la clinica? "Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta." ![]() ![]() ![]() |
eu am facut ia cu ALbu
dar prima am facut-o luni si a doua vineri, dar chiar i-am zis de data asta ca a picat cam naspa si ca o sa neprinda ovulatia sambata sau duminica si el a zis ca e ok oricum pica , dar pana nu vede la eco marimea nu se poate pronunta.
cand a vazut folii de 17 miercuri a zis ca facem IA vineri
acuma eu nu stiu ce sa zic, dar cred ca vine si sambata sau dumnica.
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
viss spune:
buna, fetelor. toata ziua n-am avut nimic, apoi cand m-a apucat deodata niste cutite am zis ca mor..am luat si rezulatatul: 83,61. e bine ptr sapt.3-4, nu? sa speram ca luni o sa se dubleze, si ca la asa dureri mari, n-o sa avortez, nu? m-am apropiat asa de tare de visul meu
acum astept sa nu mi-l ia cineva inapoi, cred ca sapt viitoare e faorte critica. una peste alta, maine sunt de garda, ca sa fie meniul complet..sper sa ma ajute d-zeu sa trec cu bine de garda asta, sa nu am urgente..
siema spune:
Buna fetelor
Ce mai faceti? cum stati cu moralul?
Citesc aici ca Viss are mari sperante si un Beta care ii confirma sarcina; ma bucur mult pentru tine si iti tin pumnii sa fie totul bine de data asta
Oana_26, Auram- rabdare rabdare rabdare; si eu sunt in ziua 8 de la IA dar nu am semne de sarcina...nici macar nu le stiu prea bine; am sanii ceva mai sensibili dar asta se intampla si inainte de ciclu; eu mi-am propus sa nu ma mai grabesc, o sa las lucrurile sa vina de la sine, asa incat nu o sa imi fac nici un test; astept sa termin Duphastonu si apoi gata, astept..sa apara sau nu...
Sorinake- ce o fi?
Va doresc weekend placut si calduros
dankutza spune:
| citat din mesajul lui aruam Buna dimineata fetele Va invit la o ![]() Viss Doamne Ajuta sa fie beta mare. Elenus multa bafta de data aceasta sa se lase cu ochisori. Fetelor eu sunt in ziua a 6-a de la IA si ma dor sanii si burta usor si nu tot timpul dureri asa ca inainte de ciclu .Voi ce credeti ? Fetele care au trecut prin asta si sunt acum sau mamici imi puteti spune si mie ce simpome ati avut?anul acesta o sa fiu ![]() Doamne ajuta ![]() |
Primul semn a fost ca mi s-a intarit sanii. Si asa au ramas pana am nascut. Binentels ca au mai crescut intre timp. Si eu aveam o jena in burtica. Nu pot spune ca ma durea, ci simteam ceva. Nu stiu cum sa explic. Nu te doare, dar te jeneaza.
Hai sa fie cu noroc!

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
dankutza spune:
| citat din mesajul lui viss buna, fetelor. toata ziua n-am avut nimic, apoi cand m-a apucat deodata niste cutite am zis ca mor..am luat si rezulatatul: 83,61. e bine ptr sapt.3-4, nu? sa speram ca luni o sa se dubleze, si ca la asa dureri mari, n-o sa avortez, nu? m-am apropiat asa de tare de visul meu |

ESTE! Nu degeaba imi frecam eu manutele! Valoarea corespunde la 4 saptamani. Deci e bine. La 48 de ore neaparat repeti analiza. Nu poti scapa de garda de maine? Un schimb cu vreun coleg nu se poate?
Sa pui Utrogestan sau Arefam. Si nu uita sa iei si No-Spa. Parca e ceva si mai tare de atat. Nu stiu cum e numeste. Poate stii tu. Nu am avut nevoie mai mult de No-Spa. Ah, si odihna la pat. Neaparat!
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui viss buna, fetelor. toata ziua n-am avut nimic, apoi cand m-a apucat deodata niste cutite am zis ca mor..am luat si rezulatatul: 83,61. e bine ptr sapt.3-4, nu? sa speram ca luni o sa se dubleze, si ca la asa dureri mari, n-o sa avortez, nu? m-am apropiat asa de tare de visul meu |

FELICITARI SUNT ATA DE FEERIICITA INCAT IMI TREMURA MAINILE....
SUUUPPPEEEEERRRR
TINEM PUMNII SA FIE BINE IN CONTINUARE

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
sorinake spune:
Viss, felicitari! Ai reusit si asta imi da si ne da speranta ca vom reusi si noi! Sarcina usoara si bb sanatos! 
elenus26 spune:

Viss ce vis frumos! Din toata inima iti doresc sa dureze 9 luni si sa vina un
sanatos! Doame Ajuta!
"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

elenus26 spune:
Anna cred ca dupa socotelile mele cam pe week-end ar fi, dar asta va decide Doctorul...in functie de cum merge "productia"![]()
"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

.
sau mamici imi puteti spune si mie ce simpome ati avut?