INSEMINARE 59

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna- fetelor.multumesc ca sunteti alaturi de mine.ultimele dureri le-am avut la 16, si acum la 18.45 m-au trezit altele, in conditiile in care am dormit intre timp-deci repaus absolut la patdanutza-poate iti aduci aminte cum se chemau pastilele celelalte?si cate de no-spa sa iau maxim pe zi?am zis ca dupa ce fac si beta de luni, cu progesteronul o sun pe dr.cezara..
garda de maine nu o pot schimba,cine ar vrea sa fie "obligat"pe ultima suta sa vina la spital?oricum am sa incerc maine si cu no-spa injectabil, sa vad dc e mai bun efectul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Viss FELICITARI !!!!!!!!! cat ma bucur pt tine eu iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos.
Nu te mai gandi la prostii ca o fi ca nu, ca ai dureri gandeste pozitiv si stai cat mai linistita si sa vezi ca eu sa fie bine.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Viss,FELICITARI Mamico,ce veste frumoasa,mie dupa embriotransferul de la FIV mi-a recomandat dra sa iau pana la 6 no spa pe zi,sa relaxez uterul,stai linistita,gandeste-te la bebe si la tot ceea ce este mai frumos pe lume si va fii ok

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Viss !!!!!
Felicitari!..

Primul pas a fost facut! Sarcina ta e confirmata!!!!!!!
Este minunat! Iar valoarea beta este excelenta!

Ia progesteron in continuare si no-spa (pana la 6/zi) asa cum au zis fetele. Mie de la progesteron (4/zi) mi-au mai trecut durerile de burta.

Te inteleg asa de bine ca ti-e frica sa te bucuri!!!Sunt de acord cu tine ca saptamana care urmeaza e critica...si eu simt la fel pt. mine. Sper si eu sa ajung la un doctor pe saptamana viitoare.
Asa ca nu ne ramane decat asteptatul.
Intre timp ai grija de tine si nu te epuiza la serviciu.
Este important sa nu te fortezi acum! Mai bine nu te duci, vorba fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

deeva73, mary80 elenus26, bine ati venit pe listuta si sedere cat mai scurta printre aspirante. listutza burticilor va asteapta!
anna_ivan felicitari pt productie! te asteptam cu II in 2 saptamani
sabrinela, tinem pumnii! felicitari pt spermograma! te asteptam cu 2 zile inaintea anei sa ne inveselesti cu liniutele tale!!
luminita42!!!am citit postarea ta cu sufletul la gura!!!! te felicit (da-mi voie!!!) si iti urez o sarcina usoara si un BB hotarat, puternic si la termen!
Viss!!! eram sigura~!!! eram sigura ca ne vei da vestea cea buna! felicitari pentru beta! te iei de mana cu luminita si treceti pe listuta cu burtici!!!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

anna ivan, nu te speria ca ti-a facut vineri. e f bine, daca folii erau de 17 mm, inseamna ca in aprox 36 ore se sparg si incepe ovulatia. a facut ce trebuie dr.
la fiv, can foliculii ajung de 17-18 mm, se face o injectie cu beta HCG ca sa se sparga peste fix 35 de ore, moment in care intri la punctie. nu mai tarziu, ca nu poti alrega dupa ovocite prin trompe.
deci, faptul ca te-a chemat vineri e in regula. nu a facut-o ca sa evite wendul.
esti mai linistita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

anna ivan, nu te speria ca ti-a facut vineri. e f bine, daca folii erau de 17 mm, inseamna ca in aprox 36 ore se sparg si incepe ovulatia. a facut ce trebuie dr.
la fiv, can foliculii ajung de 17-18 mm, se face o injectie cu beta HCG ca sa se sparga peste fix 35 de ore, moment in care intri la punctie. nu mai tarziu, ca nu poti alrega dupa ovocite prin trompe.
deci, faptul ca te-a chemat vineri e in regula. nu a facut-o ca sa evite wendul.
esti mai linistita?

stiam ca daca ajung pe la 17 mm o sa imi dea pregnylul, dar eu calculasem ca o sa pice IA sambata sau duminica. si l-am intrebat ce ne facem. si mi-a zis foarte linistit ca indiferent cum pica o facem :) (sambata sau dumnica)

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary80 spune:

felicitari viss, felicitari luminita, ma bucur mult pentru voi ..Domnul sa va aiba in paza!!!!
fiti optimiste....
eu sunt in a 9 zi de la IAS si nu mai am deloc rabdare....
va pup pe toate
sabrinela cum te mai simti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Buna fetelor!
Nu am mai intrat de cateva zile si aflu numai vesti bune.Ma bucur pentru toate
Viss ,felicitari!!!sarcina usoara
Eu am fost vineri la eco si ma prezentam bine pe ov drept un folicul de 17 si pe stangul unul de 15 .astazi fac pregnylul si maine la 14.30 inseminarea.
Sper sa reusesc din prima
vape toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

ala76 multumesc,mary80eu sunt bine,ceva dureri pe la ovare in rest..mai nimic,tu cand faci testul?fetelor eu sunt un pic descurajata,de ce? imi iau temperatura bazala si am inpresia ca nu prea creste ,pana in z12 am avut-o 36,7,36,6 in z13 cand am facut si IA 36,4,z14-15,36,5 z16-17,36,6.pregnylul l-am facut in z12,oare sa am defcit de progesteron?ma gandesc ca poate ar fi trebuit sa creasca mai mult temperatura dupa ovulatiecred ca ma gandesc prea mult,sunt z5 de la inseminare.

Mergi la inceput