INSEMINARE 59
Raspunsuri - Pagina 12
adipapazi spune:
anna ivan,
pai da, ca gigeii stau acolo 72 de ore, iar daca ii pui mai devreme e ideal. stau la panda si asteapta sa se sparga conu folicul si sa plece conu ovocit spre partea superioara a trompei, unde are loc balul.e BINE cum ai facut! relax! am trecut prin 5 IA si 1 fiv! asa e protocolul.
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
of, of, ce ma fac eu cu tine asa prapastioasa?bataitza!
[/quote]
anna_ivan spune:
adipa m-ai facut sa rad ![]()
![]()
![]()
da sunt un pic prapastioasa, desi chiar nu-mi sta in fire. oricum la IA asta sunt mai optimista fata de cel de data trecuta.
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
viss spune:
buna, fetelor. va scriu din garda. pana acum a fost relativ linistita.continuu sa fac rugaciuni , ca sa fie la fel in continuare
chiar si durerile, dc azi noapte au fost la 2 ore, dim. m-a tinut un no-spa -5 ore.evoluez
sabrinela - referitor la temp. bazala,eu am incercat doar intr-o luna din astia 2 ani sa o iau. dar cum 1 zi o luam 1-nu, apoi am spart termometrul, am lasat-o balta.dar sa-ti zic ceva,luna asta, cu cat m-am apropiat de beta+. mi s-a facut frig.am pus sosete in pat,si inca o patura.asa ca nu cred ca se verifica mereu lucrurile din carte,sfatul meu - las-o balta cu temperatura.fa sex
uneori nici asta nu ajuta, stiu
vai de mama noastra![]()
va tin pumnii la toate,ne auzim maine cu rezultatul la beta=48h
dankutza spune:
Viss uite www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1494" target="_blank">aici despre ce vorbeam. Se numeste Gynipral. Dar sa nu iei fara sa te consulti cu un medic. Eu am auzit de el ca au luat altele de pe forum. Eu nu am luat. Deci, inca o data, te rog sa suni un ginecolog si sa intrebi daca e bine sa il iei. Iti dau PM cu nr de mobil ai asistentei Cezarei. Sper ca nu s-a schimbat nr.
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss buna, fetelor. va scriu din garda. pana acum a fost relativ linistita.continuu sa fac rugaciuni , ca sa fie la fel in continuare ![]() sabrinela - referitor la temp. bazala,eu am incercat doar intr-o luna din astia 2 ani sa o iau. dar cum 1 zi o luam 1-nu, apoi am spart termometrul, am lasat-o balta.dar sa-ti zic ceva,luna asta, cu cat m-am apropiat de beta+. mi s-a facut frig.am pus sosete in pat,si inca o patura.asa ca nu cred ca se verifica mereu lucrurile din carte,sfatul meu - las-o balta cu temperatura.fa sex va tin pumnii la toate,ne auzim maine cu rezultatul la beta=48h |

Servici usor si nu te extenua prea tare

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
dankutza spune:
Viss nu stiu sa iti spun cat No-spa sa iei. Mie m-a fost recomndat sa iau la nevoie. Eu nu am luat nici macar o folie intrega toata sarcina.
Sa stii ca o sa stai cu frica toata sarcina, ca sa nu o pierzi, ca sa fie viabila, ca sa fie fatul sanataos, sa iasa bien dublu si triplu test si multe altele. Eu am plans mult pe perioada sarcinii. ACum, imi dau seama ca am plans degeaba. Mi-am facut prea multe griji. LA inceput, ma duceam la eco in fiecare sapatamana. Vroiam doar sa imi spuna ca se vede activitate cardiaca.
Imi aduc aminte ca ma duceam la biserica si plangeam in fata icoanelor ca sa nu pierd si sarcina asta.
Asa ca e normal sa traiesti aceste sentimente acum, mai ales ca te chinui de ani de zile. Dar or sa treaca. Eu, am momente cand ma uit la copil si nu imi vine sa cred ca e a mea, ca am asteptat 6 ani, ca .... si iar ca ... Parca traiesc un vis si mi-e frica sa nu ma trezesc. Revin cu picioarele pe pamant cand incep durerile de colici. 
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
sorinake spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabrinela ala76 multumesc,mary80eu sunt bine,ceva dureri pe la ovare in rest..mai nimic,tu cand faci testul?fetelor eu sunt un pic descurajata,de ce? imi iau temperatura bazala si am inpresia ca nu prea creste ,pana in z12 am avut-o 36,7,36,6 in z13 cand am facut si IA 36,4,z14-15,36,5 z16-17,36,6.pregnylul l-am facut in z12,oare sa am defcit de progesteron?ma gandesc ca poate ar fi trebuit sa creasca mai mult temperatura dupa ovulatie cred ca ma gandesc prea mult,sunt z5 de la inseminare.![]() maria |
Sabrinela, las-o incolo de temperatura! Eu am mereu temperaturi mari dupa ovulatie, peste 36.9, dar cunosc o fata care mereu avea temperaturi mici si nu credea ca ovuleaza, iar acum ea e gravi, iar eu...tot aspiranta! Tin minte ca imi mai spunea ca-i plac temperaturile mele si ca si-ar dori si ea astfel de temperaturi! Ce sa faci cu ele daca-s mari! Mai bine mici si cu bb!
sorinake spune:
Viss, sa fie o tura lejera pana la sfarsit! Nu-ti poti lua un concediu pana se linisteste si se aseaza bb bine in burtica?
Tu ai o singura trompa sau nu imi amintesc eu bine?
oana_26 spune:
viss - felicitari si sarcina usoara

sunt in ziua 8 de la IA si astept ![]()
DUMNEZEU SA NE DARUIASCA LA TOATE CATE UN