INSEMINARE 59

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.imi vin lacrimile cand va citesc.uite ca pana acum am dus bine garda.a spus asistenta in salon:"doamnei dr. ii e rau, sa nu o deranjati mult azi,ne spuneti noua,si noi va ajutam, si dc nu putem o intrebam pe ea, numai sa nu se ridice de prea multe ori de pe scaun".cand am auzit sa ma apuce rasul,sau plansulna, acuma ce vina are pacinetul ca dr. ii e rau?pe de alta parte ea a fost draguta, nu?asa ca au trecut 10 ore din garda asta. mai am 14
danutza - mersi ptr sfaturi.asa am de gand sa fac, sa imi iau maine celalalt beta si apoi o sun pe dr. cezara.azi am redus din no-spa si am intensificat rugaciunile :am bagat doar 2 no-spa si vreo 10 rugaciuni
fetelor- sa va dea D-zeu sanatate si copii multi si frumosi.stiu ca va rugati ptr mine, si asta ma face sa capat nitica putere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

sorinake- ti-am rams datoare cu un raspuns:da, am o singura trompa.cea stanga. pe cealalta am "pierdut-o" intr-o extrauterina.am uterul deviat in dreapta, deci trompa ramasa avea ditamai drumul de facut:"tulcea-bucuresti" din stanga sus= ovar la dreapta jos=uter, de..se plictiseau spermatozoizii, se mai opreau sa se odihneasca. adormeau in garaapoi m-am tot chinuit sa il fac pe ovarul meu stang sa ovuleze, ca era si asta lenes, lasa pe dreptul sa faca toata treaba.asa ca i-am dat si lui "red-bull"= puregon
uterul?pai,asta avea zone cam atrofice..ca m-a chiuretat o "vacuta" de doctorita,de teama sa nu-mi ramana vreo urma din sarcina, care na belea era in trompa,si a luat cu lopata din endometrul meu, de-i mai trebuie vreo 10 ani sa se refaca..pacat ca nu prea i-am dat multe uterului, gen red-bull, si acum, na, imi face probleme,vrea sa excluda embrionul.cine stie, poate il pacalesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

sorinake- ti-am rams datoare cu un raspuns:da, am o singura trompa.cea stanga. pe cealalta am "pierdut-o" intr-o extrauterina.am uterul deviat in dreapta, deci trompa ramasa avea ditamai drumul de facut:"tulcea-bucuresti" din stanga sus= ovar la dreapta jos=uter, de..se plictiseau spermatozoizii, se mai opreau sa se odihneasca. adormeau in garaapoi m-am tot chinuit sa il fac pe ovarul meu stang sa ovuleze, ca era si asta lenes, lasa pe dreptul sa faca toata treaba.asa ca i-am dat si lui "red-bull"= puregon
uterul?pai,asta avea zone cam atrofice..ca m-a chiuretat o "vacuta" de doctorita,de teama sa nu-mi ramana vreo urma din sarcina, care na belea era in trompa,si a luat cu lopata din endometrul meu, de-i mai trebuie vreo 10 ani sa se refaca..pacat ca nu prea i-am dat multe uterului, gen red-bull, si acum, na, imi face probleme,vrea sa excluda embrionul.cine stie, poate il pacalesc

Viss, multumesc pentru raspuns. Cazul meu seamana foarte mult cu al tau, desi eu mai am trompa dreapta care e infundata si pe care nu a reusit sa o desfunde la laparoscopie. Ovarul meu drept, bietul de el ovuleaza, dat ovuleaza degeaba, iar pe cel stang nu reusesc sa-l fac sa ovuleze sub nicio forma! E tare lenes. Mai am si uter retrovers infantil. Dar daca tu ai reusit, am sa reusesc si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

viss garda usoara si felictari pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna, fetelor.imi vin lacrimile cand va citesc.uite ca pana acum am dus bine garda.a spus asistenta in salon:"doamnei dr. ii e rau, sa nu o deranjati mult azi,ne spuneti noua,si noi va ajutam, si dc nu putem o intrebam pe ea, numai sa nu se ridice de prea multe ori de pe scaun".cand am auzit sa ma apuce rasul,sau plansulna, acuma ce vina are pacinetul ca dr. ii e rau?pe de alta parte ea a fost draguta, nu?asa ca au trecut 10 ore din garda asta. mai am 14
danutza - mersi ptr sfaturi.asa am de gand sa fac, sa imi iau maine celalalt beta si apoi o sun pe dr. cezara.azi am redus din no-spa si am intensificat rugaciunile :am bagat doar 2 no-spa si vreo 10 rugaciuni
fetelor- sa va dea D-zeu sanatate si copii multi si frumosi.stiu ca va rugati ptr mine, si asta ma face sa capat nitica putere..

SI mai era si Gravibinon, dar nu stiu daca se mai face/importa.
Tin pumnii! Pup

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

viss in primul rand FELICITARI pentru sarcina,ce mult ma bucur ca ai reusit si sa dea dnzeu sa fie bine si bebe sa stea noua luni la tine in burtica,sa urmam si noi dupa tine si toate sa avem teste pozitive.Garda usoara!Si pentru luminita42 ma bucur mi-a mai dat o speranta ca se poate si daca ai mai multi anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Viss garda usoara si maine un beta mare!

Somnic pufos la toate! O saptamana cat se poate de buna si sa se lase cu doua liniute la cat mai multe!

Va pup,
E.

"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Viss le-am cerut ajutorul fetelor de la mine, de la odisee. Uite ce mi-a scris una dintre ele.

gynipral poate sa ia unul la 6 ore, eu am avut niste contractii destul de naspa pe la 18 saptamani si au disparut dupa cateva pastile

sau no spa injectabil, la mine pastilele nu aveau efect, le luam ca pe bomboane

Sper sa iti fie de folos.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

wowwwwwwwww, avem 2 gravidutzeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!

Luminita - felicitari din toata inima ! Ma bucur enorm de mult ! Mai ales ca s-a intamplat pe natural ! Ceea ce arata clar ca nu era nevoie decat sa va relaxati si sa scapati de stresul cu IA.
Sarcina usoara si un bebe sau mai multi sanatosi si la termen !

viss - felicitari si tie. Nu fii pesiminsta ci optimista. Valoare este f mare. Adica la mine in z15 de la IA era 49. Sunt sigura ca se va dubla luni si plz IA NO SPA LA GREU PT DURERI. Ai voie pana la 4/zi si pune si USCOSIN supozitor tot pana la 4/zi , deci nu sta cu durerea ca uterul se poate contracta si elimina embrionul. Nu face nici un rau nici No spa nici Uscosin. Poti lua nospa forte ca are efect mai indelungat si iei doar 2/zi plus uscosinul. Ar fi bine sa faci si analiza de progesteron sa vezi cat este.
Sarcina usoara si un bebe sau mai multi sanatosi si la termen !

Fetele fara suparari, fara nervi, fara ridicat sau carat. Priviti totul in roz si o sa fie bine ! Psihicul conteaza fffffffff mult.

crissia - sa fie cu ochisori !

e in burtica +34 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

sensibila multumesc mult, sa-ti fie gura aurita.
sper sa fie reale cele trei teste poz. facute pana acum, ca am mai facut unul ieri. saptamana asta poate reusesc sa ma vad cu un doctor pe aici. acum imi dau seama ca de la teste pozitive pana la a avea un copilas mai e cale lunga.. cand eram mai tanara, insarcinata cu fiica-mea nu m-am gandit deloc, s-a prins puternic si a ramas cu mine...acum ma gandesc la tot. Stii tu. Sa dea D-zeu sa fie bine pentru noi toate. Ai grija de tine. mai e putin si te vezi cu fetitza in brate. :-)

Mergi la inceput