INSEMINARE 59

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary80 spune:

ziua 10 IA ,facut test barza iesit negativ...nu stiu ce sa mai cred...
sunt un pic dezamagita dar inca mai sper, voi la cate zile dupa IA ati facut test?
ce-i drept poate fi prea devreme, normal ar trebui sa-mi vina intre 1 si 3 februarie
vreau o parere
la cate zile ati facut beta, eu n-am ajuns sa fac dar am zis sa incerc cu un test normal
sabrinela da-mi de veste.....
va pup si felicitari inca odata fetelor VISS si Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mii de multumiri fetelor.a trecut si garda mea, destul de bine,la 24 mi-am pus perfuzie cu no-spa si scobutil, am dormit bine pana la 6 dim.,cand mi-am pus alta perfuzie.dupa perfuzie la 30 min. mi-a fost mai rau,a trecut cu sticla cu apa calda,asa ca m-am invoit de la spital(programul ar fi fost pana la 15) m-am dus la recoltat,si acasa unde am dormit cam pana acum, fara dureridc la beta de sambata nu aveam emotii, acum ma tot uit la ceas sa vad dc trece timpul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

mii de multumiri fetelor.a trecut si garda mea, destul de bine,la 24 mi-am pus perfuzie cu no-spa si scobutil, am dormit bine pana la 6 dim.,cand mi-am pus alta perfuzie.dupa perfuzie la 30 min. mi-a fost mai rau,a trecut cu sticla cu apa calda,asa ca m-am invoit de la spital(programul ar fi fost pana la 15) m-am dus la recoltat,si acasa unde am dormit cam pana acum, fara dureridc la beta de sambata nu aveam emotii, acum ma tot uit la ceas sa vad dc trece timpul..

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary80

ziua 10 IA ,facut test barza iesit negativ...nu stiu ce sa mai cred...
sunt un pic dezamagita dar inca mai sper, voi la cate zile dupa IA ati facut test?
ce-i drept poate fi prea devreme, normal ar trebui sa-mi vina intre 1 si 3 februarie
vreau o parere
la cate zile ati facut beta, eu n-am ajuns sa fac dar am zis sa incerc cu un test normal
sabrinela da-mi de veste.....
va pup si felicitari inca odata fetelor VISS si Luminita

mary

e prea devreme
a fost pe aici o fata care a facut beta in ziua 10 si i-a iesit neg si totusi era gravida. asa ca mai asteapta cel putin 3 zile

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

mary iti raspund eu ca vad ca fetele nu-s momentan, eu am facut la 13 zile test de urina, am gasit unele "early predictor",adica puteam sa fac cu 4 zile inainte de data menstrei. E prea devreme la 10 zile chiar si pentru un beta-hCG din cate am observat eu pe la fete.

PS eu nu am facut IA, erau 13 zile de la data cand am crezut eu ca am ovulat

Mergi la inceput

multumesc de incurajari luminita...trebuie sa cred ca totul va fi bine...
Domnul sa ne ajute pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

mary80 imi pare foarte rau,dar vorba fetelor poate este prea devreme pentru test,cunosc pe cineva(personal)care si-a facut test dupa cateva zile la care trebuia sa-i vina cm si ce crezi... testul i-a iesit negativ si bineanteles ca erea gravida,acum depinde de persoana,dar ti-am zis de acel caz ca sa nu fii descurajata si sa mai ai o speranta

Mergi la inceput

sabrinela fina mea a facut 5 teste toate negative (ii intarziase) si era insarcinata si are o fetita...
la prima inseminare dr cezara mi-a zis sa fac test la 10 zile , acum nu a mai zis nimic , si eu am facut dar atunci am facut Ia in a 14 a zi, acum am facut in a11a, nu stiu ce sa mai zic....
oricum astept ca n-am incotro ..eu in sinea mea simt ca este totul ok..este pentru prima data cand simt asta..sper sa nu fiu dezamagita la final
tu cum te mai simti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

mary80 eu am asa niste vagi dureri de sani... in rest nimic,mie nu mi-a zis dr cand sa fac test dar am sa fac eu sambata ,duminica asta daca am rabdare pana atuncia,si mai simt in partea stanga cate o intepatura doar cateodata nu mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor - vin si eu cu rezultatele:Z 14 de la IA : beta la ~48-50 ore = 214,69, in conditiile in care primul= 83,61.trebuia musai sa se dubleze, sau ,cel putin sa fie dublat? are ceva ca e mai mare? oare sa mai repet si la 72 h? voi ce ziceti?
durerile m-au lasat mult ca frecventa si intensitate.sper sa fie bine.deja obosesc mai ales dc vorbesc mult fara pauza.mi-a zis un pacient dupa 5 minute de explicat, cand a vazut ca respir greu:"multumesc dna. dr. scuze ca v-am obosit".
a, si progesteronul=71,7 ,val.normale ptr trim 1 de sarcina:2,8 -147,3.deci sunt ok, cu 2 utrogestan seara si 2 dim.?
n-am sunat dr.dar as repeta si la 72h.beta...

Mergi la inceput