INSEMINARE 59

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Viss stai f bine draga mea, felicitari pt burtica
Si eu as mai repeta inca o data la 48-72 de ore beta.
Ma bucur ca durerile s=au mai diminuat, cu dzeu inainte si sa ne dai numai vesti buna inca vreo 8 luni de acum inainte.
Luminita abia astept sa te duci la dr si sa ne spui si tu confirmarea desi dupa atita teste pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

fetelor - vin si eu cu rezultatele:Z 14 de la IA : beta la ~48-50 ore = 214,69, in conditiile in care primul= 83,61.trebuia musai sa se dubleze, sau ,cel putin sa fie dublat? are ceva ca e mai mare? oare sa mai repet si la 72 h? voi ce ziceti?
durerile m-au lasat mult ca frecventa si intensitate.sper sa fie bine.deja obosesc mai ales dc vorbesc mult fara pauza.mi-a zis un pacient dupa 5 minute de explicat, cand a vazut ca respir greu:"multumesc dna. dr. scuze ca v-am obosit".
a, si progesteronul=71,7 ,val.normale ptr trim 1 de sarcina:2,8 -147,3.deci sunt ok, cu 2 utrogestan seara si 2 dim.?
n-am sunat dr.dar as repeta si la 72h.beta...

felicitarile mele Viss, este foarte buna valoarea Beta dupa parerea mea a crescut f bine. Cred ca esti in al noualea cer
Eu inca mai astept cu testele de sarcina ..astept pana cand trebuia in mod normal sa imi vina ciclul, adica duminica;
oare la cate zile de la incetarea administrarii Duphastonului sa ma astept sa soseasca ciclul?

Ema C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary80

sabrinela fina mea a facut 5 teste toate negative (ii intarziase) si era insarcinata si are o fetita...
la prima inseminare dr cezara mi-a zis sa fac test la 10 zile , acum nu a mai zis nimic , si eu am facut dar atunci am facut Ia in a 14 a zi, acum am facut in a11a, nu stiu ce sa mai zic....
oricum astept ca n-am incotro ..eu in sinea mea simt ca este totul ok..este pentru prima data cand simt asta..sper sa nu fiu dezamagita la final
tu cum te mai simti???

mary

este foarte bine ca esti optimista si cu ganduri pozitive , face foarte bine
Tu ai avut ceva semne? dureri de sani, colorarea accentuata a areolelor? Sunt curioasa de simptomele pe care le-ai avut pentru ca si eu sunt in ziua 10 de IA

Ema C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary80 spune:

buna Siema ce sa-ti zic , am sanii un pic umflati, dar nu ma dor, nu s-a schimabat nimic cu mine, am niste dureri pe jos dar sunt suportabile, sambata seara dupa ce am iesit din tura de la farmacie(am stat 12 ore in picioare) m-a cam durut burtica si am luat un no-spa, dar in rest nimic
tocmai din cauza asta nu stiu ce sa cred
am intrebat in stanga si-n dreapta toata lumea zice ca-i prea devreme sa apara ceva simptome sa mai astept macar o saptamana
oricum trebuie sa se intample mai devreme sau mai tarziu, (eu sper mai devreme ...poate chiar acum)....
trebuie sa avem rabdare pt ca pe lumea asta toate au un rost....poate la noi n-a sosit inca momentul desi astepatm de ceva vreme...
te pup si iti doresc succes sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata!
Ce de vesti bune aici
Eu azi incep tratamentul de stimulare. Doctorul mi-a recomandat sa fac injectile(Menopur+Puregon) seara ianainte de culcare, subcutanat in burtica. Asta inseamna ca va trebui sa invat sa mi le fac singura. M-am uitat pe net cum se fac dar imi este un pic teama sa nu-mi tremure mana si sa fac vreo boacana. Si-a facut careva singura? Cum este?
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!

"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, elenus.chiar dc iti tremura mana nu ai de ce sa-ti faci griji ca nu ai ce boacana sa faci.dc ridici pliul abdomenului in sus,si bagi tot acul la 90 grade,nu poti nimeri decat sub piele, in grasime si tes. congunctiv .nu sunt nervi si nici vase de sange mari in aceasta zona a abdomen.asa ca curaj.eu eram foarte fericita cand incepeam injectiile, simteam ca sunt si eu utila, ca in sfarsit fac ceva"fizic" ptr a ma apropia de visul de a fi mamica.rugaciunile si sexul- nu au dat roade, asa ca stiam ca facand injectiile voi avea mai multi foliculi, si esential- foliculi pe partea cu trompa.ptr mine ei erau cheia succesuluiasa ca, nu-ti fie teama.treci la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna Viss
Multumesc mult
Ce simplu pare! Dupa ce bag acul dau drumul la pliul format? Parca asa tin minte... Si apoi masez locul sa se disperseze solutia.
Pe mine m-ar bucura sa mi le fac singura si in ideea ca n-as mai sta pe drumuri noaptea...Medlife, acasa, masina, frig... Si ma fac si eu utila vorba ta.
Cum iti mai este azi? Te-au lasat durerile?
O zi frumoasa!

"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, elenus.eu nu am citit filmuletul de pe net, ci instructiunile pen-ului. nu am lasat pliul jos dupa introducerea acului, decat la final dupa 5-10 sec.de la terminarea dozei respective. si sa stii..am cautat si am gasit instructiunile-acum ma uit pe ele,si e asa cum am zis euapoi la final, nu trebuie sa masezi zona, doar sa o dezinfectezi, cu tamponul cu alcool, usor.
hai ca poti,e normal sa ai emotii, ca ptr orice lucru facut prima data. ajunsesem sa le fac si cu ochii"inchisi", ma trezeam din somn, faceam injectia, ma culcam la loc.
ma simt mult mai bine, multumesc.azi am trimis mesaj la spital, le-am spus ca nu vin,mai stau si eu o zi acasa sa se linisteasca apele acolo jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary80 spune:

Fetelor cum rezistati....eu ma gandesc in fiece clipa la lucrul asta...si astept sa ma simt rau ...pt ca bine nu mai vreau...
cand sunt la munca timpul trece mai usor si nu prea am timp sa ma gandesc, dar acasa ...orele mi se par zile intregi...
cred ca am inceput sa-mi induc diverse stari:de greata , de somn, de dureri ...de diverse...voua vi se intampla acelasi lucru????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

buna siema,

intrebarea cu progesteronul am lansat-o si eu si nu mi-a raspuns nimeni.
eu folosesc din ziua 16 pana in ziua 25 inclusiv,pt sustinerea fazei progesteronice si inclusiv a sarcinii daca apare.la 3 zile de la intrerupere,adica ziua 28 apare ciclul(din pacate)
tu ce schema folosesti?
majoritatea am observat ca primesc arefam intravaginal.

Mergi la inceput