INSEMINARE 59

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Super Luminita! Si eu cred ca e sarcina ! Inseamna ca sunt valabile expresiile:
- sa nu ti pierzi increderea niciodata
- si vine cand nu te astepti sau cand te astepti mai putin.

Viss e sarcina cu siguranta si la tine!Sper ca esti mai bine acum si o sa fie bine toata sarcina!!!

Ma bucur extrem pentru voi! INainte sa descopar forumul asta eram f dezamagita de mine, dar citindu-va imi dati curaj, incredere, putere si multa speranta. Va pup pe toate si intradevar sunteti niste luptatoare, niste modele de urmat!!

Am citit ca au fost cateva inseminari luna asta asa ca asteptam rezultatele pozitive!!!!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

buna
lumintza asteptam vesti bune de la uterul tau:)
noi am facut azi inseminarea.
faptul ca sotul meu s-a lasat de tigari s-a vazut considerabil la spermograma, motilitatea a crescut de la 30 la 70%, asa ca am stat mult mai bine la capitolul asta.
acum spre seara au inceput sa ma doara din nou ovarele. probabil ca folii incep sa se sparga.
am facut si o eco abdominala si erau foliculiii acolo.
tinem pumnii
DOAMNE AJUTA

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Luminita ce bucurie nu pot sa cred mi s-a umplut sufletul de bucurie cand am citit nici nu am apucat sa citesc tot si parca am stiut ce urmeaza sa ne spui ca ESTI INSARCINATA si sa nu te indoiesti vreo clipa ca nu este asa.
Eu iti zic felicitari din tot sufletul si sarcina usoara.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

aruam , e frumoos ce spui!...as asculta toata ziua :-))) multumesc, mult succes si tie!

anna_ivan tin pumnii, trebuie sa apara de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

vasilasanita, cred ca vorbele alea sunt adevarate..:-))))cel putin pentru testele pozitive, eu nu vazusem cum arata unul pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Luminita, felicitari pentru testul pozitiv si o sarcina usoara cu un bb sanatos!

Viss, asteptam un beta mare luni! Eu sunt sigura ca esti gravi!

Eu am ovulat miercuri, z14 a ciclului pe ovarul drept, cel cu trompa infundata, dar astazi am inceput sa simt niste intepaturi tare ciudate la ovarul stang!!! Oare ce sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna, lumi.ma bucur de ce aud, si ca ne-ai scris asa devreme.ma faci sa nu ma mai simt singura in nesiguranta,si ganduri de tot felul. as zice ca si la mine e ceva,intrebarea e dc voi putea pastra acest ceva.dimineata m-au apucat durerile asa tare,ca nu puteam merge pe scari..cand nu sunt ascutite,continuu sa am o durere surda- simt permanent partea de jos a abdomenului, ca si cum trage cineva de ea in jos, nu ma lasa sa uit ca e acolo.ma cam injrijoreza durerile ascutite, care trec la no-spa, dar pana trec imi vine sa ma asez incolacita pe parchet,cam naspa, nu?de ce oare vrea uterul sa respinga asa tare embrionul?ciudat. maine ma duc la beta.macar sa stiu o treaba.ati mai auzit de un asa caz,cu dureri mari care sa fi pastrat sarcina?alta intrebare:eu nu am avut semne de implantare, acele picaturi maronii..sunt musai sa existe?

Eu nu am avut nici o pata maronie. Sanii te dor? S-au umflat/intarit?

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna fetele!

Felicitari Luminita! Viss iti tin pumnii la beta! Ma rog pentru voi sa fie cu ochisori si sa va mearga bine sarcina!

Nu apuc sa scriu mereu, dar intru de cateva ori pe zi si citesc ce mai faceti si ma bucur pentru fiecare in parte cand vine cu vesti bune.

Zilele astea(trebe sa apara uratii) incep si eu stimulatea cu Menopur de 75 UI si Puregon de 100 UI, 5 zile(cate 1 pe zi din fiecare), apoi eco in Z7.
Am emotii mari. L-am intrebat pe doctor daca e cazul sa trecem la FIV, dar vrea sa mai incercam macar o IA.

Mai e loc pe listuta si pentru mine?

Sarcina ob. natural oprita in evolutie (7 sapt)in iunie 2009
IAD la Medlife in dec 2009 - nereusita
IAD la Medlife in februarie 2010 - sper din tot sufletul sa se lase cu

Va pup pe toate.

"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

Mergi la inceput

Fetele, dati-mi si mie un sfat va rog!

Trebuie sa incep stimularea cu Menopur si Peregon si se pare ca rusii astia iar vin aiurea: cateva pete maronii aseara, azi-noapte nimic, dimineata f putin maroniu, iar cand ma duc la pp ...putin rosu, apoi nimic. Cand sa consider prima zi?

Multumesc din suflet,
E.

"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

elenus considera prima zi cand vine flux normal de menstra
eu asa am vut luna trecuta intai cateva pete maronii si abia la vreo 2 zile sangerare normala. asa ca l-am intrebat pe medic si prima zi e cea cu flux normal

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Asa ma gandeam si eu, dar nesiguranta asta... bat-o vina! :)
Multumesc mult Ana!

"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

Mergi la inceput