Cred ca intru in depresie,sau ii rup gatul...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Merci Corina,m-ai facut sa zambesc... Stii cat mi-am dorit sa ne intelegem bine? Eu sunt si genul de om care sufera daca cineva are o parere proasta despre el,si de cele mai multe ori incerc sa schimb parerea proasta,dar in cazul de fata tot incerc de 4 ani si nimic,mai bine intorc foaia si procedez ca el... Nu stiu,de asta am si postat aici,simt ca ma duc la vale,ca cedez prea usor,ca ma enervez prea repede.Singurul pe care nu as putea sa ma enerveze bebicul,in rest parca ma simt prea des atacata,iar mie personal imi face bine sa vorbesc cu cineva,si cum mai usor ma deschid in fata unui strain care te judeca strict dupa ceea ce spui(chiar si printre randuri),si iti spune sincer parerea lui,am ales sa postez aici.

Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Lacra, in ce zodii sunteti voi ? tu, sotul si cumnatul ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Eu sunt leu ( recunosc,cam sufar sa mi se asculte ordinele ,dar cu familia nu fac asa,am mai spus ca imi recunosc defectele si incerc sa le transform in atuuri),iar el e capricorn. Din cate stiu eu capricornii sunt obsedati de curatenie,deci ar trebui sa ma placa,si chiar sa ma ajute

Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

lali buna, o zi frumoasa si fara stres iti doresc.Ce vreau eu sa spun este sa incercati sa rezolvati problemele pe cat se poate acum cat copilul este mic si sta unde il pui, nu am inteles exact ce varsta in luni are, dar dupa 5 luni incepe sa misune prin casa, sa mearga in 4 labe sa ma exprim mai plastic, si va avea nevoie de un mediu securizat, fara geamuri larg deschise , fara obiecte electrice in cale, etc...intelegi la ce ma refer.Deci daca cumnatul nu va fi si el de partea copilului s-ar putea sa-i faca rau fara voie, doar din neglijenta si nu cred ca vrei sa auzi replica asta, na , " de unde sa stiu eu ca asta mic umbla cu cablurile sau cu aparatu...etc"
Al meu pici umbla fara jena la calculator de cand a inceput sa misune, prizele nu l-au tentat pana nu de mult dar oricum sunt acoperite, in schimb il tenteaza sa-si puna fular orice cablu gaseste, si ma trec caldurile cand ma gandesc ce se poate intampla.Am asigurat aragazul de cand a tras de usa de la cuptor si s-a facut tandari cand a cazut jos (usa ma refer ), facand o ploaie de cioburi in jurul copilului , noroc ca e sticla speciala si nu raneste, dar oricum m-am speriat de nu mi-a mai trebuit.
Ce vreau eu sa spun cu asta , e ca-ti ajunge stresul creat de un copil ca sa-i mai suporti si toanele cumnatului.Ce te faci cand va avea si el o mandra, o va aduce acolo cu voi? grea treaba.Sa vezi atunci.
Deci pune lucrurile la punct fara jena, acum cat e devreme, nu lasa sa vezi cum sta cu geamu larg deschis cu scaun eventual langa geam , si copilul langa el, cand va incepe sa mearga si sa se catare pe unde apuca, ca sa nu ai o suferinta in plus apoi, si sa spui de ce nu am rezolvat cu asta cand era cazul...
Nu te superi de mesajul meu , da e un semnal de alarma sa stii la ce sa te astepti cand copilul va mai creste, si asta nu peste mult timp, doar cateva luni...
si nu lasa cumnatul sa-ti strice bucuria clipelor unice petrecute langa copilul tau, in loc sa te joci cu el tu faci curat dupa el....cum spuneam macar de ar fi sotul tau stiai o treaba nu ca ar fi norml sa fie sotul asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mai, dar asta e mai rau ca 7 soacre. cata obraznicie, ce l-as scutura eu.
cand m-am maritat m-am mutat la soacra-mea si educatia mea de acasa imi spunea sa fiu ascultatoare, sa nu-i raspund, sa o respect pentru ca e mai in varsta asa am si facut, insa ea, principesa de monaco, a profitat de naivitatea mea si a inceput cu talente, ca farfuriile se pun pe masa dupa ce pun oala pe foc, ca sigur ai sters praful si dupa tablou, statea toata ziua in sufletul nostru, etc n-am rezistat decat 5 luni si am rabufnit, a iesit cu scantei, chiar mi-a spus ca o enervez incat mi-ar da una ne-am mutat de acolo si tot ne zapacea cu telefoanele, a facut crize de nervi cand am plecat, ne-a amenintat ca se sinucide. cand am auzit asta am sunat cumnata si i-am spus si a zis sa plecam ca nu se sinucide.
mult timp dupa m-a suparat si m-a jignit in continuare, eu ma certam cu sotul din cauza ei, ei nu-i spuneam nimic. la un mom dat mi-am dat seama ca eu nu aveam alte motive de cearta decat maica-sa si am decis sa nu-i mai spun lui nimic si sa atac subiectul de cand am inceput sa ii raspund la fel nu mai comenteaza decat rar, nu ma mai jigneste si ce ma supara la ea ii spun pe loc. imi cam stie de frica acum, dar sa ma mai lase in pace. e viata atat de scurta incat nu am chef sa mi-o traiesc enervandu-ma din cauza ei.

si cum spuneam, cumnatul tau este cat 7 soacre de-astea. esti o fata buna, dar nu merita. eu in locul tau as organiza o sedinta familiala si as deschide subiectul, nu l-as anunta inainte ce am de gand sa fac, poate sotului i-as spune ca sa ma sustina. la aceasta discutie as avea argumente clare, eventual l-as si inregistra cand ma jigneste, iar faptul ca ii speli, calci, ii faci mancare, e o greseala. el ce-ti ofera tie inafara de jigniri?
ok, faci curat ca ti-e rusine de socrii, dar lor nu le e rusine ca fiul lor te face albie de porci? nu-l mai face nimic si spune-i asta nu cand sunteti singuri ci de fata cu sotul tau ca doar nu o sa sara si la bataie?
nu mai amana, ca tu esti singura care are de suferit! sotul tau nu-i spune nimic? sa o faca de fata cu tine! sa-l intrebe de ce te jigneste!

sa ne tii la curent! ai grija de tine si de putiul mic!

-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

multumim!

Mergi la inceput

Nasol ca acum si ninge,si socrii nu mai vin maine ,dar am vorbit cu ei la telefon. La inceputt mi-au spus ce imi spun de obicei,sa ne intelegem cumva ,ca mai avem ceva timp de stat toti la un loc,sa mai las si eu de la mine,doar ca eu am tot lasat si nu mai am de unde,am dat tot .Le-am spus ca nu mai pot sa las nimic,si data viitoare cand ma mai calca pe bataturi s-ar putea sa aiba o surpriza,si daca nu a mai luat bataie de la ei de mult,o sa ia de la mine cu tot 1.83 m inaltimea lui si 90 kg. Este ditamai animalul si se comporta ca un copil de gradinita,eu ii spun ceva serios iar el se stramba,ca in filmele cu prosti. Le-am explicat la telefon ce aveam de gand sa le spun in fata,nu prea au priceput. Ei au inteles ca eu nu l-as vrea aici,ceea ce este gresit,nu ma deranjeaza prezenta lui ci tupeul fantastic si nesimtirea,golaneala de care da dovada,proasta crestere. Pana nu l-au intrebat pe Vali,sotul meu, nu au crezut ca este atat de rau si ca nu este doar un moft,o toana de-a mea. Ei au impresia ca daca am nascut,deci nu mai am burta mare in fata,pot face totul ca inainte,nu se gandesc ca in unele zile nu pot sa merg nici pana la baie ca plange Paul de se invineteste. Nu vrea sa il tin in brate,sau pe picioare sau sa il plimb,doar sa il tin langa mine,sa ma vada,si sa ii vorbesc non stop... Am inceput sa ii povestesc filmul la care ma uit in momentul ala,sau sa ii citesc povesti,ptr ca daca tac plange.Acum scriu cu el in brate,pe piciorul meu.
Baiatul are trei luni si 19 zile,dar e tare vioi,cred ca nu ajunge la 5 luni cu "dea busilea",o ia mai devreme.Katalyna ,sa stii ca am incercat cu raspunsul urat,cu jignitul la randul meu,cu intorsul spatelui cand vorbeste urat sau se stramba,nimic nu merge, are obrazul ca talpa,nu se simte.Cateodata imi pare rau ca am atata bun simt,parca as vrea sa fiu si eu nesimtita,sa pot raspunde cu aceeasi moneda,sa fiu rea...

Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Lali,

Daca pana la urma nu functioneaza nici-o varianta din cele propuse de noi, mai ramane una:

vorbeste cu sotul tau, sa discute cu parintii lui si sa-i convinga sa vanda sau sa faca schimb de locuinte - apartamentul sau casa de la/langa Mangalia (unde spui ca ar putea sa mearga unul dintre frati dupa terminarea facultatii), pentru o locuinta similara in Constanta.

in felul acesta, fiecare frate va avea locuinta lui in Constanta, iar problemele ar trebui sa dispara.

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lali, eu pana la urma nu am inteles de ce ai acceptat sa stati toti 3, mai ales ca urma sa nasti???? Ca banuiesc ca si cand stateati in chirie la fel de nesimtit si badaran era cumnatul tau! Deci, de ce ai acceptat??? Greseala din start a fost a ta si-a sotului tau! Trebuia sa nu acceptati frate nici un intrus in familia voastra, cu atat mai mult un tanar care nu intelege ca un bebe are nevoie de liniste/de curatenie/de-o mama odihnita, care sa se ocupe exclusiv de bebe si nu de un ingalat!

Nu stiu care ti-e limita tolerantei, insa eu, chiar si-asa in toiul iernii, as lua copil si sot de-o aripa si-as pleca de-acolo! Ce daca stateati inca in chirie? Si chiar daca este vb sa va mutati la Mangalia, de ce sa nu faceti acest pas? Ce pierzi? Este un oras frumos, mai civilizat ca si Constanta, si naveta se face repede, in nici 30 de minute! Eu zic ca merita pasul, pt linistea voastra si mai ales a ta! As renunta la asa-zisul confort dat de un oras resedinta de judet, dar asa avea linisteeeeeeeeee, frate!

Mai analizati povestea cu mutatul! Eu zic sa nu va incapatanati sa stati in Constanta, mai ales ca platiti un pret prea scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

lali, n-o sa-t placa ce-ti scriu, dar ma confrunt cu o sit asemantoare, numa ca nu vreau sa intru in detali.
E clar ca el nu poate sa te sufere.
Nu te iubeste si gata.
Nu ai alta solutie decat sa il iubesti tu pe el si sa te porti frumos.

gandeste-te la asta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Lali, eu pana la urma nu am inteles de ce ai acceptat sa stati toti 3, mai ales ca urma sa nasti???? Ca banuiesc ca si cand stateati in chirie la fel de nesimtit si badaran era cumnatul tau! Deci, de ce ai acceptat??? Greseala din start a fost a ta si-a sotului tau! Trebuia sa nu acceptati frate nici un intrus in familia voastra, cu atat mai mult un tanar care nu intelege ca un bebe are nevoie de liniste/de curatenie/de-o mama odihnita, care sa se ocupe exclusiv de bebe si nu de un ingalat!

Nu stiu care ti-e limita tolerantei, insa eu, chiar si-asa in toiul iernii, as lua copil si sot de-o aripa si-as pleca de-acolo! Ce daca stateati inca in chirie? Si chiar daca este vb sa va mutati la Mangalia, de ce sa nu faceti acest pas? Ce pierzi? Este un oras frumos, mai civilizat ca si Constanta, si naveta se face repede, in nici 30 de minute! Eu zic ca merita pasul, pt linistea voastra si mai ales a ta! As renunta la asa-zisul confort dat de un oras resedinta de judet, dar asa avea linisteeeeeeeeee, frate!

Mai analizati povestea cu mutatul! Eu zic sa nu va incapatanati sa stati in Constanta, mai ales ca platiti un pret prea scump!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

pai stateau deja in acelasi apartament, inca de acum 2 ani. au acceptat compromisul doar cat faceau baietii facultatea (sotul, respetciv cumnatul lui Lali).

si nu te supara, de ce sa renunte Lali, sotul ei si copilul, sa se mute cu catel, cu purcel la Mangalia, din moment ce amandoi au job-uri in Constanta, in timp ce cumnatelul nu are job, a prins radacini pe scaun, nu merge la facultate, sta la calculator mai toata ziua...

daca nu vor gasi o solutie de compromis, cred ca cea mai buna varianta ar fi cea in care parintii baietilor sa accepte sa schimbe locuinta de la Mangalia cu una in Constanta, fratii se vor separa, iar Lali isi va regasi linistea si calmul, alaturi de sot si copilas...

Mergi la inceput