Cred ca intru in depresie,sau ii rup gatul...
Imi e rusine sa recunosc dar trebuie...Imi lipsesc tare mult prietenele mele alea multe din adolescenta,cu care ma intalneam si faceam cate o galagiiie,indiferent acasa la care din noi eram ... Acum suntem oameni in toata firea,ne-am imprastiat prin lume la propriu,fiecare,aproape,are copii sau sunt "pe drum",fiecare s-a schimbat intr-un fel sau altul,si dintre toate am ramas cu 2 prietene ,una la 300 km si una la vre-o 2000 de km,si ce dor imi e de ele... Am nascut de curand,mai exact acum 3 luni si 18 zile,un baietel perfect,o minunatie de copil,am slabit dupa nastere,am mai putine kg decat inainte sa raman insarcinata,dar eu tot urata ma vad
. Sotul vrea dragoste,eu parca am ciuma
,nu vreau nimic. Uneori nu vreau nici copilul langa mine,si doamne ce il mai iubesc,si ce vinovata ma simt dupa ce ma gandesc ca as pleca undeva departe macar pentru cateva ore...M-au ajuns toate din urma... Mama s-a dus ,tata s-a schimbat ca de la cer la pamant;din tatal iubitor,intelegator,cu care puteai vorbi absolut despre orice domeniu, care era acum cativa ani,de vre-o 2 ani a ajuns aproape alcoolic,violent,curvar si deosebit de rautacios.S-a incurcat cu o femeie rea si impreuna cu acea femeie a dus-o pe mama la sinucidere,asa s-a dus mama mea acum un an si doua luni. Ma simt vinovata pentru ca nu am crezut-o cand mi-a spus ca tata are pe altcineva si ca se poarta foarte urat,si ma mai simt vinovata ca nu am chemat ambulanta cu o seara inainte sa se duca,sa o duca la o sectie de psihiatrie..poate mai era in viata si acum... Dar o mie de cuvinte acum nu fac un ban
.Surorile mele sunt la 50 de km,la ele ajung mai usor,dar si ele au problemele lor,una are un copil,o fetita dulce tare care imi insenineaza ziua cand vorbesc cu ea,cealalta este ea un copil,are aproape 14 ani,si ii lipseste si dragostea de mama si cea de tata... Noi ii oferim cat putem de multe si incercam sa ii dam educatia pe care i-ar fi dat-o mama.Locuieste cu sora mijlocie,asa ca stiu tot timpul ce face.
Noi locuim 4 in apartament : eu,sotul,baietelul nostru si fratele sotului,care e mai mic decat mine cu 4 luni,deja a facut 23 de ani,dar degeaba.E cel mai rautacios om posibil,mai bine stateam cu 2 perechi de socri,sau cu 4 soacre,decat cu el. E nesimtit,egoist, rasfatat,imatur...nu stiu ce sa ma mai fac cu el 
.
Am incercat sa vorbesc cu frumosul,sa ii explic ca nu mai este un bebelus,ca nu poate sa apeleze la mamica si taticul imediat cum are nevoie de ceva,ca ar cam fi timpul sa invete sa se descurce,sa lucreze ceva,sa se zbata pentru bunastarea lui. In casa nu face nimic,absolut nimic.De doi ani de cand locuim toti aici nu a curatat baia sau bucataria nici macar o data,daca spala vre-o farfurie lasata de noi ne scoate ochii o saptamana.Cand erau la parintii lor acasa baietii participau la facut tot: mancare,curatenie,gradina,absolut tot. Cauta cearta,are un mod nesimtit de a vorbi,de undeva de suus de tot,ia peste picior pe toata lumea,ma jigneste,dar are grija sa nu fie de fata sotul meu,cand doarme bebelul se gaseste sa asculte muzica de duduie peretii la propriu,tremura geamurile de la bass,ma si mir ca vecinii inca nu ne iau de gat.Sincer,cred ca din cauza lui intru in depresie. Nimeni nu reuseste sa il faca sa se poarte decent. Parintii lor aduc strictul necesar, restul cumparam noi, el nimic, fac mancare pentru toti,ma straduiesc sa fac ce ii place si lui sa manance,chiar il intreb ce vrea,dupa care el isi prajeste cartofi sau isi face alceva strict cat sa manance el
,iarna trecuta a stat acasa ,nici la facultate nu mergea,ma gandeam ca i s-a lipit scaunul de la calculator de fund,sau ca a prins radacini in locul ala,s-a ingrasat atunci 13 kg,si nu a miscat un fir de praf in casa.Desi eram insarcinata,,intre februarie si mai anul trecut si aveam niste greturi infernale cand veneam de la munca spunea : "nu faci si tu ceva de mancare,pentru ce esti femeie? Sa mergi la munca si sa faci copii? Si vezi ca e mizerie in bucatarie,nu ai sters aseara dupa ce ai facut mancare..."Vali degeaba vorbeste cu el,e ca si cum ar vorbi cu un perete. Cand i-am spus ca o sa aiba un nepot stiti ce a spus? "Si acum va mutati cu chirie,nu? Ca eu nu plec si abea va suport pe voi,daramite si plodul vostru",dar iarasi,mi-a spus numai mie,si mai era de fata un prieten de al lui,care a ramas uimit,si care i-a spus ca nu e sanatos la cap.Si ce e mai aiurea este ca eu nu am fost educata sa fiu rautacioasa,nu pot sa ii raspund cu aceeasi moneda,eu sufar...
asa as vrea sa fiu macar pe jumatate rea cat el...Ar mai fi de scris,dar s-a trezit minunea mea si trezeste toata scara daca nu ii dau sa pape...
Poate imi dati si mie un sfat,cum sa nu mai pun la suflet,cum sa nu iau numai partea buna a omului, cum sa parez atacurile pline cu venin ale cumnatului imatur... Multumesc!
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
Raspunsuri
Alizee spune:
Nu ai cum sa nu pui la suflet atatea rautati intentionate si care dureaza de atata vreme. Mie imi este clar ca voi 3 il deranjati. ![]()
Vorbeste cu parintii lui si povesteste-le tot ce ne-ai povestit si noua. Nu ar putea sa il ia la ei si sa va lase pe voi sa locuiti singuri ? La urma urmei, el este unul, iar voi sunteti 3. Daca il deranjati atat de tare, sa plece el, nu voi.
Sa-ti traiasca copilasul, sa fie sanatos si norocos. 
Dupa nastere, o femeie este mult mai sensibila decat in mod normal. Numai de mofturile lui aberante nu aveai tu chef. 
Edit : apartamentul al cui este ?
In privinta mamei tale, nu iti mai face atatea procese de constiinta.
Sunt atatea femei pe lumea asta inselate si abuzate de soti, daca toate s-ar sinucide, in loc sa iasa din acea relatie, milioane de copii ar ramane fara mame.
Nu a fost niciodata responsabilitatea ta starea ei de sanatate mintala sau fizica, ci a ei.
Surorile tale iti impartasesc sentimentele de vinovatie ?
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
roxy spune:
parerea mea este sa nu-i mai cauti in coarne atat de mult fratelui sotului tau.Daca tot isi face mancare singur dupa ce ai facut tu pentru el, lasa-l sa-si faca mereu, nu te mai interesa atat ce si cat mananca, ai tu pentru cine gati destul, nu esti servitoarea lui.Nu-i mai fa nimic pentru el, nu esti mama lui si nici sotia lui, daca va vedea ca nu are mancare, sper ca nu ii si speli, ca ar fi prea de tot, stabileste o cota parte care sa fie platita de el din cheltuielile comune de intretinere, ca si cum ati fi 2 chiriasi in acelasi imobil, fiecare cu treaba lui.Poate asa va vedea ca nu are servitori si va face ceva , altfel nu va avea ce ii trebuie.Cred ca de aia se si poarta asa pentru ca are cu cine, scuze, da asa vad eu.Daca tu tot timpul in loc sa-ti vezi de sotul tau si acum de copil care iti rapeste tot timpul, tu ii faci mancare fratelui sotului, si inca vai ce vrei , ce-ti face placere.Ia schimba foaia, fa sa te respecte, nu sta la nervii si toanele lui.
Intrebarea e, sotul tau nu vede? Hai vorbeste urat cat e doar cu tine, dar in rest e painea lui dumnezeu, eu nu cred.Poate pe sot nu-l doare asa ca e fratele lui si stii cum e, se iarta, dar acum ca e si copil ar trebui sa aiba mai mare grija la conditiile in care creste acesta.Adica fratele lui ar trebui sa se adapteze noii situatii si nu invers.Ai sa-l faci pe copil sa taca cand plange de colici sau de altceva ca se nerveaza unchiul? Macar de ar fi tatal copilului, dar asa...
Si ai grija ca dcaa doar tu te ocupi de copil, esti sprijinul lui si tot ce faci se rasfrange si asupra lui.Daca tu nu esti bine, nici copilul nu poate fi bine, ai grija.Cere sprijinul sotului tau in aceasta problema, zii ca daca nu te ajuta sa rezolve situatia , s-ar putea sa ramana cu fratele lui ca tu nu poti sa continui asa.Poate se va speria si va face ce trebuie.Bafta.
ellinia spune:
Nu prea ai spus nimic de atitudinea sotului tau fata de el. Am cunoscut mai demult doi frati care erau parca legati unul de altul. Problema era ca unul avea bun simt si celalat era o lepra. Iar cel cu bun simt degeaba incerca sa-l schimbe pe celalalt, il si iubea foarte mult si astfel nu-i iesea nimic. Si locuiau amandoi in casa parintilor. Cred ca si la voi e aceeasi situatie. Din pacate, pana nu o sa va despartiti nu stiu cum ai sa reusesti sa ai liniste. El e clar ca nu se va schimba, sotul tau nu are prea multa influenta. Poti cel mult sa vorbiti toti trei si sa va separati. Nu aveti doua bai? Cu absolut tot, ca sa se descurce singur, sa-si faca singur mancare, sa-si spele, sa-si intinda rufe (nu de alta da' 13 kg ar trebui date jos).
Te cred ca esti singura, ca nu ai cu cine schimba o vorba, banuiesc ca sotul tau e mai plecat la serviciu asa ca tu stai toata ziua in casa si il suporti pe cumnatul tau. Cred ca sotul tau nu stie cu adevarat cat esti de nefericita, nu-ti fie teama sa-i spui ceea ce simti cu adevarat. Deci, din punctul meu de vedere, pana nu veti reusi sa va despartiti cu casa, separare totala, ignor si gata cu fata buna. Facut program de dat cu aspiratorul, de curatat baia si bucataria. Stiu ca e greu dar putina fermitate din partea sotului tau nu ar strica, la urma urmei cred ca el e fratele mai mare. Vorbeste si cu socrii tai, ti-ar putea fi de ajutor, orice lichea isi are nasul pana la urma. Succes si nu te lasa doborata!
Lali_mete spune:
Sotul a incercat sa vorbeasca cu el,nu se lipeste nimic,e tot mai nesimtit,spune ca nu il intereseaza ce am eu de spus. Curat nu vrea sa faca,si nu o sa las mizeria sa se stranga,imi e rusine de parintii lor care vin saptamanal sa ne vada si sa ne aduca cate ceva de la tara( au casa cu curte intr-un sat de langa Mangalia).Oamenii astia aduc de toate,sa zic,cam o treime din alimentele pe care le consumam in saptamana urmatoare venirii lor,de aceea imi e rusine de ei sa ii spun sa isi faca tot separat,sa manance doar din ce isi face singur.Plus ca nu imi place sa fiu eu cea prinsa la mijloc. Eu cu surorile mele ne intelegem foarte bine,vorbim zilnic la telefon,stim tot ce face cealalta,si sincer,cred ca mai mult ma doare indiferenta asta dintre ei,faptul ca nu exista respectul fata de fratele mai mare,nu exista nici macar respectul fata de parinti... Parintii le platesc facultatea la amandoi,le aduc mancare,le mai dau si bani din cand in cand,si el nu le spune macar multumesc... le trimite lista prin sms cu ce sa mai aduca cu o zi inainte sa vina ei. Le-am spus sa nu mai aduca nimic,ne descurcam si fara,dar soacra mi-a spus ca nu pot,ca le pare rau de mine,ca stiu ei ca nu ma lasa inima sa nu ii dau mancare din ce facem noi. De mutat nu are cum,apartamentul este cumparat de parintii baietilor,acum 2 ani,dupa ce 2 ani am stat cu chirie ,tot toti trei.L-au cumparat in ideea sa nu mai platim chirie,nu le pot cere sa isi trimita baiatul de acolo. Ei sunt mai instariti decat parintii mei,mai au un apartament in Mangalia,si o casa langa Mangalia.El nu vrea sa plece acolo,si sincer,nici noi,ne-am obisnuit aici,aici lucram,aici ne putem descurca altfel. Nu m-ar deranja nici sa spal pentru toti( traiasca cine a inventat automata),dar sa vad putin respect,sa nu mai vad purtarea asta de copil de gradinita... Am si eu un of... omleta aia a lui de dimineata,doamne ce mai pute...ce pune in ea nu stiu,dar nu inchide usa de la bucatarie si haina mea saraca din cuier miroase la fel ca tigaia... L-am rugat de "n" ori sa inchida usa si nimic,daca simt eu mirosul si o inchid,o deschide la loc,sau o lasa deschisa cand pleaca in camera lui,cu mancare cu tot.Nu cred ca acumj trebuie sa imi pun neaparat in sifonier haina cu care merg la piata,dar nici nu ies mirosind a mancare.Daca ar fi fost crescut la tara,in ultimul catun,mai intelegeam,dar e baiat de oras...Poate vorbesc in dodii,dar e asa de greu sa nu ai cu cine te sfatui,cu cine vorbi...
Lacra
de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
CorinaDani spune:
offf,
nu stiu in ce masura te-ar putea ajuta, dar cred ca ar trebui sa discuti cu sotul tau si sa faceti cat mai urgent un "consiliu de familie", impreuna cu parintii lui !!!
iti pregatesti din timp un discurs bine argumentat, incerci sa nu-i scoti in evidenta de la inceput toate defectele, dar ceri ajutorul sotului si al parintilor lui, astfel incat munca ta sa fie respectata in primul rand, iar trantorul, daca tot nu poate fi convins sa participe la activitatile casnice, macar sa se abtina de la orice fel de comentariu si sa invete sa-i respecte pe cei din jur.
in primul rand vei sublinia ca
- in acest moment prioritate are copilasul tau,
- tu inca nu esti complet refacuta dupa nastere,
- prezenta copilului in viata voastra implica daruire totala din partea ta si a sotului, o schimbare radicala a programului astfel incat micutul sa se poata odihni cum trebuie, sa creasca intr-un mediu ferit de stres, alaturi de o mama calma, odihnita,
- ca nu te mai poti ocupa si de activitatile casnice cum o faceai inainte si ca ar cam fi momentul sa primesti mai mult ajutor si din partea cumnatului;
- daca nu este dispus sa-si schimbe atitudinea, sa spuna el cum ar trebui sa procedati astfel incat lucrurile sa nu degenereze in familie;
e greu, stiu, tu te simti prinsa la mijloc, dar nu este vina ta sau responsabilitatea ta sa ai grija de cumnat ca si cum ar fi copilul tau !
daca nu-i convine, sa se mute o perioada la caminul facultatii (daca exista asa ceva, desigur)sau cu chirie impreuna cu unul sau mai multi colegi, in acest fel nu se va mai simti "obligat" sa va suporte daca nu ii face placere prezenta voastra, va trai impreuna cu colegii de aceeasi varsta, cu aceleasi preocupari si activitati, poate in acest fel va intelege ca traiul in comun implica multe compromisuri, inclusiv participarea la activitatile casnice, respectul pentru munca depusa de fiecare in parte, etc.
eventual propune, cu acordul sotului tau, ca mama lui sa vina o perioada (macar o saptamana) sa locuiasca cu voi, sa vada cu ochii ei ce odor are in prag. dar s-ar putea ca "odorul" sa fie suficient de smecher incat sa se comporte frumos si normal exact in aceasta perioada, eventual chiar sa sustina ca tu esti cea dusa cu capul si ca ai pretentii absurde.
inca o intrebare : cum participa cumnatul tau la cheltuielile casei ? plateste si el ceva sau tot parintii dau bani si pentru el ? ma gandesc ca, in varianta in care platiti voi tot, o prima masura ar fi "taierea" accesului la Internet...poate in felul acesta isi va misca fundul pe la scoala, pe afara cu colegii/prietenii...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Lali_mete spune:
Offf... Parintii lui saracii nu stiu cum sa ne ajute mai mult ,din ceea ce au. Ei platesc toata partea lui la intretinere,ii incarca telefonul,ce-i drept nu foarte mult,nu il rasfata,dar le-a spus ca atat cat sunt la facultate ii intretin ei,si mare greseala au facut.Cata dreptate aveti voi,toate.
multumesc de raspunsuri... Eu ma vad ca nu mai fac ca inainte treaba,am timp,multumesc lui Dumnezeu ca am copil cuminte,nu prea plange si ar sta cumintel in patutul lui sa-mi fac curat si mancare,dar cand il vad asa nesimtit nu imi mai vine sa fac nimic,si nu fac... las asa,sa vad daca se simte,si nimic.Cand vad ca se apropie ziua cand vin parintii lor fac eu,ca imi e jena sa vina si sa gaseasca mizerie.Nu stiu,e nasol... Diseara cand vine soatza de la munci,discut cu el si joi cand vin parintii lor si sunt si ei amandoi acasa,il punem la punct. Stiti cum e,eu imi recunosc defectele inttotdeauna,stiu ca gresesc si eu si mai ales stiu unde si incerc sa indrept,de aia imi e asa de greu sa atrag atentia,si mai ales sa ii conving ca el face ceva gresit.Asa am fost eu mai prostuta intotdeauna,vad doar greselile mele ,ptr cele ale altora gasesc scuze...
Lacra
de
Paul-Iulian
CorinaDani spune:
important este sa reusesti sa ai 100% sustinere din partea sotului tau in aceasta problema.
pana la urma si sotul tau trebuie sa inteleaga ca acum voi trei sunteti familia lui, iar cumnatul tau, oricat de drag i-ar fi sotului (sangele apa nu se face), este dator sa te respecte in primul rand ca femeie, in al doilea rand ca sotia fratelui, in al treilea rand ca mama a nepotului sau !
si, nu in ultimul rand, spune-i sotului tau ca prezenta copilasului in casa implica si schimbarea rutinei voastre zilnice, respectarea orelor de somn, o curatenie impecabila pentru a-i proteja acum, la inceput, sistemul imunitar care este inca in formare...
nu este nici normal, nici corect ca tu sa faci toata curatenia in casa, in conditiile in care nici nu esti refacuta 100%, ai sau vei avea destule ore de nesomn adunate, trebuie sa ai grija in primul rand de nevoile copilasului, de tine si de sot; "beizadeaua" este major, vaccinat, are un cap, 2 maini si 2 picioare perfect functionale, pe care sa le puna la treaba.
asadar, fii foarte diplomata in discutia cu sotul tau, nu-l ataca frontal pe cumnat, ci prin invaluire, sustine-ti cauza si vei avea alaturi un aliat pretios - sotul tau. el va sti desigur cum sa puna problema si sa te sustina, in fata fratelui si a parintilor lui.
acum ai norocul ca este mic baietelul tau...stai, ca timpul trece rapid, peste cateva luni cel mic o va lua catinel-catinel de-a busilea sau pe picioruse, atunci chiar ca nu vei mai avea timp...
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Lali_mete spune:
allinta,apartamentul este practic al socrilor,dar l-au cumparat in ideea sa nu mai platim chirie,sa avem casa noastra,momentan toti trei,pana termina baietii facultatea,si numai au mult.Dupa aceea urmand sa aleaga baietii care ramane aici si care pleaca la Mangalia,si eu stiu sigur ca nici unul nu vrea acolo.Pana la urma o sa se sature,eu o sa incep sa nu mai fiu prostuta si miloasa...o sa il fac eu sa isi dea arama pe fata si in fata parintilor,sa vada si ei cat s-a schimbat...
Lacra
de
Paul-Iulian
CorinaDani spune:
sau, mai exista o varianta, pe care o poti lua in calcul atunci cand vei discuta cu sotul tau :
- angajati pe cineva care sa faca sau sa te ajute la treburile gospodaresti (curatenie, spalat, calcat, gatit), o menajera, pe care o veti plati din...BANII cumnatelului recalcitrant, sa vedeti ce-i convine mai mult : sa puna osul la treaba si sa se abtina de la rautati sau sa dea bani din buzunarul propriu (vorba-vine, ca tot parintii platesc), in fine, sa-si reduca bugetul.
in felul acesta, toata lumea va avea de castigat, tu vei avea timp suficient sa te ocupi de bebe, de tine si de sot. poate doamna respectiva va fi de acord sa stea cu cel mic, din cand in cand, macar 1-2 ore, astfel incat tu si sotul sa iesiti un pic, la o plimbare, cumparaturi sau o cina linistita in doi, asa iti vei regasi si cheful de viata, de
...
hai, curaj, fruntea sus, pregateste-ti speech-ul, fii abila si diplomata si nu ai cum sa pierzi !
sa ne tii la curent cum va evolua situatia, da ?

CorinaDani spune:
Lacra, cand vei avea putin timp, discuta si cu medicul tau (cel cu care ai nascut sau cel de familie).
exista, mica dar exista, posibilitatea ca tu sa ai o usoara depresie post-natala, sau echilibrul chimic din creier sa se fi modificat putin in urma faptului ca ai slabit destul de rapid dupa nastere, chiar ai pierdut mai multe kg decat ai castigat pe parcursul sarcinii.
cere si sfatul unui medic, asadar, poate ca un mic supliment de vitamine si minerale iti va alunga gandurile negre sau iti va aduce un plus de optimism. atentie, daca inca alaptezi, mentioneaza acest lucru atunci cand discuti cu medicul, e posibil sa nu poti lua inca un supliment de acest gen.
cu siguranta poti lua elevit, daca inca mai alaptezi.
si sa stii, ca pana la urma, daca strategiile tale - de fata buna, cu bun-simt, lipsita de rautate - nu dau roade, ar trebui sa incerci si tu o mica tactica - te dai "lovita".
azi te simti putin cam rau, peste cateva zile poate te simti ametita si fara putere, asadar nu poti face mancare si curatenie, ca vin socrii in vizita, si tu nu poti depune efort...mai joci un pic de teatru in fata sotului, vezi ce spune si medicul...poate aranjezi lucrurile astfel incat sfatul medicului - de a te odihni mai mult, de a te menaja in privinta efortului fizic, de a lua supliment de vitamine, de a-ti face cateva analize de rutina, etc - sa fie dat in prezenta sotului tau, in felul acesta ai trage subtil si discret un "semnal de alarma", ca pana la urma chiar s-ar putea sa te imbolnavesti de-a binelea daca toate problemele si greutatile cad numai pe umerii tai...
cunosc indeaproape o astfel de persoana, tot timpul face pe neajutorata, friguroasa, bolnavicioasa, desi n-are absolut nimic, insa asa de bine joaca teatru incat a ajuns sotul ei s-o inchida si la sireturi (de exemplu), pentru ca "vai, mami, lasa, nu te apleca, sa nu ti se faca rau". iata un exemplu perfect de manevrare abila...sa mai adaug ca respectivul face si mancare, curatenie, pune rufe la spalat (in 8 ani de casnicie, minunata nu a binevoit macar sa-si puna mintea la contributie sa invete cele cateva comenzi de programe pentru masina automata de spalat rufe; asadar, ea pune rufele in masina, dar il asteapta pe el sa vina acasa, sa porneasca masina)...si exemplele din familia lor ar putea continua, dar nu-si au rostul aici...
ce vreau sa-ti arat este cum poti adopta o strategie sau alta, astfel incat sa-ti atingi scopul si sa scapi de stres. este ultimul lucru de care ai nevoie acum, cand esti proaspata mamica.
iti tin pumnii pentru discutiile pe care le vei avea cu sotul si socrii !