Cred ca intru in depresie,sau ii rup gatul...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Lali, hai sa te inveselesc putin !

Ai zis ca pana la urma o sa-l iei la bataie pe cumnat...n-ar fi rau sa mentionezi asa, in treacat, ca tu poti sa-i faci rau (fizic vorbind) si pe urma scapi basma-curata, iti scoti dovada de la medic ca esti in perioada de depresie post-natala si ca nu mai esti responsabila de actiunile tale ! Poate asa o sa ajunga sa te stie de frica, pentru ca de vorba-buna se pare ca nu...

Glumeam, da ???? Este doar pentru a-i mai descreti fruntea lui Lali...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mie mi se pare buna ideea cu angajatul unei doamne care sa faca mincare si curatenie. impartiti proportional costurile si gata.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Corina, cum de ce sa se mute? Pentru linistea necesara in familie! La ce bun sa se puna de-a curmezisul cumnatului, sa se razboiasca la nesfarsit, pe orgolii, pe care dintre frati are dreptul cel mai drept sa stea in apartamentul din Constanta si care nu etc. etc.

Este chestie de prioritate in viata lui Lali: ce conteaza mai mult in momentul acesta: linistea din casa sau faza ca stau in Constanta? Simplu! Si nu-mi spune mie ca-i greu: eu m-am mutat cu bebe de 2 luni in chirie de la mama fix din acelasi motiv: vroiam liniste si noua ca familie ne era mai bine! Si banuiesc ca si in Mangalia au confortul necesar cresterii celui mic. Insa lipsa cumnat! Iar nu cred sa fie vb de distanta, vb de maxim 30 de minute, ce D-zeu! Si Lali banuiesc ca este in concediu ingrijire copil, iar Mangalia este un oras in sensul adevarat al cuvantului. Nu stiu ce le-ar lipsi...

Dar, iar spun, eu nu vad sa se poate face vreun compromis cu cumnatul! Adica, au mai stat asa impreuna, la fel de naspa se comporta si-atunci cand nu era vb de-un bebe mic sau o proaspata lauza, de unde buna crestere si intelegere acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

CorinaDani chiar m-ai facut sa rad. Faprul ca m-ati incurajat si m-ati sfatuit inseamna mult pentru mine.Sabina Publicat la - 20/01/2010 : 12:22:13 lali, n-o sa-t placa ce-ti scriu, dar ma confrunt cu o sit asemantoare, numa ca nu vreau sa intru in detali.
E clar ca el nu poate sa te sufere.
Nu te iubeste si gata.
Nu ai alta solutie decat sa il iubesti tu pe el si sa te porti frumos.

gandeste-te la asta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

eee,Sabina,am incercat sa il iubesc ca pe fratele meu,sa il transform in fratele meu,dar nu a mers. Stiti ce am hotarat eu? Sa imi bag picioarele in nesimtirea lui,sa ma fac si mai nesimtita decat el.Mai nou,si-a gasit de munca,lucreaza o zi,una sta acasa. Cand a plecat azi-dimineata a lasat geamul inchis si usa deschisa,ca fumul de tigara din camera lui sa vina in restul apartamentului... Eu am inchis-o la loc, i-am pus hainele murdare pe pat,le-am scos din masina unde le pusese el,nu-i mai fac absolut nici un favor,nimic,nimic,nici nu ii cer nimic in plus decat sa faca ordine cand ii vine randul( sora-mea mi-a sarit in cap ca de ce sa il pun sa faca curat,ca e BARBAT ,dar ce ,asta inseamna ca nu stie sa foloseasca aspiratorul si mopul?)Azi fac mancarica cu ciuperci,el nu mananca nici sa il bati,altceva nici nu fac.Nu mai cumpar nici mezeluri,branzeturi si alte alea ptr micul dejun decat cat sa mancam noi o data(facem drumul mai des,dar asa el o sa isi cumpere singur mancare,sau o sa faca din ce aduc parintii lor),sau ceea ce lui nu ii place,bine ca avem multe mancaruri care ne plac doar noua,nu si lui. Poate se satura si pleaca singur,sau se potoleste.

Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Cainele moare de drum lung,si prostul de grija altuia...( nu stiu cine a scris-o,dar 4 ani am auzit-o aproape zilnic).

Mergi la inceput

Si spune sincer, Lali, iti place sa-ti cresti copilul pe langa fum de tigara/miros de prajeli/muzica la maxim???

Si nu va pleca singur!!! Nu te baza pe asta! Este si casa lui, din punctul lui de vedere el are tot dreptul sa stea acolo, nu tu... Mai gandeste-te!! Nu fi naiva! risti sa ai certuri mari cu sotul pe tema lui si nu stiu daca se merita!

Edit: Si numai cauta atata intelegere de la socrii! Intelege odata ca pentru ei el este fiul lor, oricata dreptate iti vor da tie in fata, tot la binele copilului lor se vor gandi! Dar pana nu intelegi ca de fapt este vb de binele vostru ca familie (tu, sotul si copilul)... tu n-ai decat sa faci greva in casa! Nu stiu daca vei rezolva ceva, poate doar sa isti scandal intre frati, ceea ce-i iarasi naspa!

Mergi la inceput

Blackgirl0,nu e vorba de orgolii,drept de frate mai mare,etc,al meu s-a dus de mult.Aseara a vorbit Vali mai altfel cu el,i-s scos pc-ul din priza cand l-a dat prea tare,si i-a spus ca el nu vrea sa ajunga sa il pocneasca,dar sa inceteze cu copilariile ca nu e de bine,ca o sa ii roage pe parintii lor sa il oblige sa se mute la Mangalia cu ei,sau cu chirie,sa vada atunci cine ii mai gateste,spala,face curat,cine ii mai suporta toanele.Niciodata nu i-a vorbit Vali pe un ton asa ridicat pana acum fratelui mai mic,i-a vorbit civilizat.De data asta a tipat de-a dreptul la el. Il mai lasam cateva zile,pana or sa reuseasca parintii lor sa vina la noi. E mai mare rasul sa il parasti parintilor la 23 de ani ca "nu e cuminte,face obraznicii".

Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Cainele moare de drum lung,si prostul de grija altuia...( nu stiu cine a scris-o,dar 4 ani am auzit-o aproape zilnic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

In realitate toata nebunia a fost magistal pusa la cale de parintii sotului tau. Finii mei sunt fix in aceeasi situatie: ea are un frate, amandoi erau studenti la Buc., ea se marita si parintii le cumpara la toti trei un apartament in care sa locuiasca. Astfel impusca 2 iepuri:
- pot sa le scoata copiilor ochii ca le-au cumparat unde sa stea
- SE ASIGURA CA BAIATUL LOR NECASATORIT (in care nu au incredere) este pazit si nu face prostii.

Este un aranjament scandalos, meschin si mizrabil. Si sti de ce? Parintii care fac un astfel de gest in realitate iti transmit subliminal ca nu dau doi bani pe mariajul tu. Ca voi, toti trei (si cu bebe la o adica) sunteti toti niste copilasi blegi atarnati pe vecie la portofelul lor. Si lor le convine de minune.

La finii mei incurcatura parintilor s-a transformat in timp cam asa:
- ei s-au inscris la ANL dar pentru ca nu au avut bani suficienti de avans (parintii folosisera banii in apartamentul comun si nu puteau sa-i imprumute) si-au luat o grsoniera.
- apoi parintii lui PROGRAMASEERA ca el sa-si faca casa pe un teren al lor si l-au determinat sa ridice casa la 100 de km de locul lor de munca (nicio sansa de naveta)

Rezultat: ei asteapta un bebe si nu pot sta nicaieri civilizat desi au teoretic 3 case (cea comuna cu fratele, garsoniera care e prea mica cand ai si un copil, casa prea departe de locul lor de munca folosibila de vacanta dar in care s-au mutat la parter parintii lui).

Voi sunteti intr-o relatie toxica in acest moment si singura solutie este sa va mutati urgent fara sa va mai uitati inapoi. Parinii, daca vor sa va ajute trebuie s-o faca in termenii vostri, nu ai lor.

Este foarte posibil sa vi se para mai comod sa mergeti in continuare pe mana lui "mami" si "tati". Dar daca decideti asa, faceti-o cu simt de raspundere, intelegeti ca pentru pomana se pupa poala popii si nu va mai plangeti niciodata.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Lali, sa fie cum speri tu! Insa parintii lor tot cu cel mic vor tine intr-un final! Ai sa vezi...

Si nu-mi place ce argumente a folosit sotul tau in discutia cu fratele sau! Gen ca nu va avea cine sa-i gateasca, sa-i spele bla-bla! Total gresit! Cumnatul te va uri acum si mai mult, caci doar tu esti motivul neintelegerii dintre cei 2 frati! Sincer? Eu as renunta la menajul asta a 3, pana nu-i prea tarziu!

Mergi la inceput

Stiti care este beleaua? CA tot din vina mea stam toti trei,cand ne-am mutat cu chirie in Constanta,eu am vrut ca si cumnatelul sa vina cu noi,pentru ca e usor influentabil la tampenii,cel putin era acum 4 ani. Eu m-as muta si azi,dar nu vrea sotul,spune ca il potoleste el pana la urma,cu muzica a promis ca se opreste,dar sub nici o forma nu cred ca din cauza amenintarii,ci mai degaraba pentru ca a realizat ca a exagerat. O sa ii arat si sotului ce parere au si alti oameni,din afara familiei noastre,oameni care pot da un sfat fara sa tina partea unuia dintre noi. Poate ca l-am si lasat cam mult pana sa punem piciorul in prag,trebuia sa facem asta de mult timp. Doar suntem oameni maturi,ar trebui sa gasim o cale de a mai convietui inca un an impreuna,moment in care,dupa spusele socrilor,cumnatelul ar trebui sa se mute,si sa ne lase pe noi aici.Tocmai m-a sunat soacra mea,si mi-a spus sa il mai suportam nitel,sa il excludem din tot ce facem noi,sa il marginalizam(exact cuvintele ei),sa nu il mai bagam in seama la propriu.Prin santaj sper eu sa reusim.In apartamentul din Mangalia au chiriasi,deci o sursa de venit,si cum au spus si socrii,spera sa gaseasca un schimb,ceva ,cu o locuinta in Constanta pentru apartamentul celalalt.

Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Lali, cred ca nu vad bine!!!! Sa mai stati asa inca un an? Nu te vad bine, fato, dar deloc! Si Sabina cred ca se referea la sotul tau ca nu te iubeste suficient! (nu stiu, eu asta am inteles). Ce-i asta ca nu vrea sa se mute cu familia lui (adica tu si beb) departe de un frate toxic?

Ce picior sa pui in prag, cand pragul nu-i al tau??? Este si casa cumnatului, eventual el pune piciorul in prag!

Si nu te baza pe socrii! Ei sunt draguti, vor sa fie pace si armonie intre frati (are dreptate Simali), dar, la o adica, cand vor vedea ca apar neintelegeri intre frati si datorita tie, ghici cui vor tine partea???

Nervi tari, rabdare multa! Eu nu as putea zau sa stau asa pe promisiuni, insa eu sunt eu, iar tu... esti tu!

Mergi la inceput