Nascuti din suflet, crescuti in inima *3*
Raspunsuri - Pagina 7
danaionela spune:
Cite lucruri minunate pot sa spuna copilasii.
Felicitari pentru aceste minunatiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............
eleia spune:
SoriLea Felicitari!!! Sa va traiasca puiul si sa va bucurati multi ani alaturi de el!!!
asi chiar sunteti o familie reusita.
Pupici si ptr celelalte fete
carmanuia spune:
Felicitari SoriLea sa fiti fericiti!
Abia astept si eu acest moment.
Pupici la toate fetele
maimutzak spune:
Sorilea , ne bucuram din suflet pentru tine!
Asi , copiii sunt absolut minunati! Mi-ati luminat ziua!
SoriLea spune:
MULTUMESC MULT DE TOT FETELOR
Celor vechi (mamicilor ), va doresc multa sanatate si sa av bucurati de fiecare zambet, grimasa, cuvintel venit din partea puilor vostrii, iar DD sa reverse peste voi un ocean de fericire
Celor noi si celor care inca nu au puiutul langa ele, le doresc din suflet un drum cat mai scurt si fara obstacole, cat mai lin cu putinta, pt a uita acele zile amare de asteptare.
Sper sa mai intru, chiar daca mai rar sa va mai dau vesti despre noi si chiar pt a incuraja fetele la nevoie
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
Mariaa spune:
Sorilea, va felicit si aici, sa fiti iubiti de puiul vostru o viata intreaga
vin si eu cu una de la Alexandra care ne-a spus acum cateva zile:
- stiti voi cat v-am cautat eu pe voi???
Asi, va imbratisam
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
Bellaiza spune:
Stefan a aflat azi ca au aparut ghioceii si m-a intrebat:
-Mama, inainte sa va trimita Doamne-Doamne la mine, tie cine iti aducea ghiocei?
O zi frumoasa tuturor!
misha71 spune:
Ce frumoooooos! Abia astept si eu perlutele lui Alex! Deocamdata le minte de le rupe , e la faza de "nu veau!" si totul este "al meu"
Sori felicitari din suflet!
Astept si eu certificatul ca astia de aici nu au mai intalnit un "caz" ca asta ("cazul" fiind adoptia) si degeaba incerc eu sa-i lamuresc ca atata timp cat copilul a stat la noi de la incredintare, tot aici trebuie sa i se elibereze si noul certificat de nastere, fie ca ne place sau nu.
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
misha71 spune:
Cine zicea de perlutze?
D'ale lui Alex: Ai pus mana? NU! Minti? DA! Dar si-a cerut iertare/scuze (iata-cuje)
Au cucu' meu!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
gabriela42 spune:
vineri micutul meu mare impreuna cu tati mi-au adus o orhidee superba!m-am bucurat ca dorinta initiata a fost a puiului.ieri simbata am considerat firesc sa le fac si eu o surpriza.am cumparat lui tati ceva general necesar iar micutului...cam de toate are........cautam la reviste noi cu lucruri practice caci asa este politica noastra.alea alea si hop vad ceva ce inca noi nu stiam...o revista de la disnei cu niste luptatori.na curiozitatea feminina m-a facut sa-i pipai ,erau moi dar acasa am constatat ca erau si lipiciosi aaaaaaaaaaa max de scirbos pt mine dar hop micutulllllllllll fericit.ii adora,iar eu ma joc cu gelatinele lipicioase pe usi pereti dulapuri si acvariu.va trece asa am jucat golf...........box.......inca fotbal in casa,baschet......pig-pong.....iar azi luni plec pe drumuri dupa gradi dupa muzicuta...ehe cita treaba am.ma ro la dumnezeu sa se dea legea cu micii la scoala cu pregatitoarea.of ce m-ar imbraca!e vom vedea!misha71 stiii