Nascuti din suflet, crescuti in inima *3*
Raspunsuri - Pagina 6
asi spune:
Multumesc dragelor pentru sustinere.
Sper ca in curand sa terminam cu bolile ca deja nu mai pot.
Duminica am primt "confirmarea" si din partea Mariei ca si ea vroia sa vina la noi nu numai noi am asteptat-o cu atata drag.Stateam cu totii la masa, la micul dejun si la un moment dat Maria zice "tati a venit cu masina acolo sus dupa mine"(ea adora sa se plimbe cu masina).Eu o intreb: unde acolo sus?.Raspunsul a fost : "acolo sus la Dumnezeu si tu si Razvan m-ati asteptat cuminti acasa".
Vorba lui tati ,stiam ca asa e dar spunand-o ea a fost atat de emotionant si de firesc.Ne-au dat lacrimile instant si saraca de ea nu intelegea de ce plangem.
Cu Razvan am trait o chestie similara cand i-a spus lui tati "eu cand am fost la Doamne-Doamne la tine am vrut sa vin".
Astea sunt marturii clare ca puii nostrii sunt parte din noi inainte de a ne cunoaste fizic.Stim cu totii asta ,acolo in sufletul nostru,dar spusa atat de firesc si de natural din partea puilor nostrii ne arata inca odata ca adoptia e un dar divin ,iar noi suntem alesi sa fim partasii unei legaturi minunate.Din pacate cuvintele sunt prea sarace sa descrie ce simtim in momentul ala.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
szivarvany spune:
Asi, ce emotionant
Si eu tin minte ca-i spuneam mamei mele ca mi-ar fi placut sa ma nasc mai repede (intre noi erau 35 de ani si la vremea aia era multicel), iar ea mereu spunea ca atunci nu se stie cum ar fi fost si eu spuneam revolatata ca sigur eu as fi fost, ca e imposibil sa nu fi fost eu fetita ei si eram si sunt convinsa de asta.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
SoriLea spune:
Am terminat.
SUNT MAMA CU ACTE IN REGULA. Acum chiar pot spune ca Razvanel e al meu - sau mai bn spus al nostru (dar cum al sotului era de la inceput, pot spune ca eu ma bucur acum cel mai mult, cand imi vad trecut la MAMA numele meu, stiu pt ce am luptat, stiu ca nu a fost in zadar aceasta lupta si ca puiutul nostru, e al NOSTRU pt TOTDEAUNA.
Va pup si va doresc sanatate si multa fericire
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
asi spune:
Felicitari Sorilea!Sa aveti o viata minunata impreuna!
Daria chiar ca era imposibil sa nu fi fost tu fetita ei , indiferent in ce perioada te-ai fi nascut.
Am pus poze noi
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
simona14 spune:
Asi m-ai emotionat profund.Si eu cred ca intre noi si puii nostri e ceva profund si adoptia e un act divin.
Sa iti traiasca puiutii,i-am admirat inca o data,sunt superbi si sunt fericiti,se vede.