Nascuti din suflet, crescuti in inima *3*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cred ca de saptamana viitoare o duc si pe Maria la gradi.Ioi am niste emotii....

Misha e mortal Alex si mie mi-au facut figuri cu certificaltul de nastere pana i-am zis la tipa de acolo ca ea confunda legile(de fapt nu stia despre ce vorbea dar trebuia sa se dea importanta).Pana la urma s-a rezolvat cu bine.

Mariaa 1000.

Multumesc mult fetelor chiar avem niste copii minunati.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Ce draguti sunt copilasii voastri si ce fericte sunteti. Felicitari pentru aceste minunatii.
Noi avem emotii. Miercuri avem incredintarea pentru una din fetite. Deja imi fac griji....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Misuleeee exceptional!
stai sa vezi cand ti-o lua fata in palme, s-o uita in ochii tai si o sa-ti spuna ca-i mandru de tine...ramai fara replica instant...

altfel, acum cateva zile ma intreaba - ea cand o sa aiba o surioara odata?! eu era sa ma inec cu marul precum 'alba ca zapada' cand am auzit intrebarea am intrebat-o doar, daca surioara sa fie mai mare sau mai mica...raspunsul a fost - sigur ca mai mare! ca sa ma joc cu ea!!
fie'mea are planuri mari cu noi, bag zeama

mare dar, mare, copiii nostri care au venit dar si care vor mai veni!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Danaionela, mult succes si sa vii cu vesti bune!
asta da curaj ce faceti voi

succes 2 X Mamica

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Gabriela bag de seama ca nu te prea plictisesti

Mariaa sa dea Domnul sa fie bine si sa va vad in 4 cat mai curand Eu mi-am mai acordat 1 an de respiro, dupa care cu avant revolutionar o sa o iau de la capat.

Asi a inteles si madama in sfarsit cum sta treaba: citat: "Aaaa, pai de ce n-ati zis ca din mai sta la dvs?, Asa da, pai aici trebuie sa faceti certificatul!" Macar s-a luminat si ea

danaionela tinem pumnii sa fie bine!

Multumesc tuturor de aprecierile la adresa lui Alex (adica, va rog, se intituleaza: Andru Pepecu .

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

duna dimi!multam misha71 pt mesaj.da asa este nu ma plictisesc niciodata si ce este mai grav viata mi-a creat un sistem ca parca sa micsorat ziulica.am o problema cam ciudata,ma simt atit de fericita ca mi-e frica uneori,este un sentiment pe care il au oamenii care au trecut de probleme mari si au acum cele micute cotidiene.ieri m-am zapacit de tot,am avut o zi atit de plina ca am o gluma pt asta..daca ma urmarea cineva sigur isi dadea demisia..nu pot rezolva o problema si va rog mamicutelor ajutati-ma!de cind a aparut puiul in viata noastra nu l-am lasat sa doarma decit 3 nopti la o prietena si atunci pt ca am avut mare necaz.acest copilas sa atasat de mine ca trenul cu locomotiva.nu-l pot obisnui sa doarma singur.nu stiu ce sa mai incerc.acesti micuti au de mici teama de-a fi singuri,sufletelul lor a simtit cindva ceva nu se desprinde de mine si este mai dificil uneori.daca il las singur simte si ma stiga pina vin.va trece o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Si ce daca dormi cu el? Ce poate fi atit de grav? Mie sincer nu mi se pare anormal ca mama sa doarma cu puiul in pat. Alex mai doarme si singur, dar mai mult la pranz.
Am avut si eu tendinta sa ma iau dupa ce spun unii si altii, sau cartile, sa nu doarma nimeni cu el in pat decit in cazuri extreme, cind ii ies dintii, sau e bolnavior. Insa la fel de bine mi-am dat seama ca acesti copii e posibil sa gindeasca altfel, nefiind prezent un parinte linga ei atunci cind dorm si anume ca au fost parasiti din nou, ca nu e nimeni linga ei sa-i apere. Cu ideea asta in cap m-am linistit si mi-am dat seama ca nu e o crima sa dormi in pat cu copilul, fie el biologic sau adoptat. Ba dimpotriva, apropierea va fi mai mare, fara ca asta sa afecteze cumva nici relatia de cuplu, si nici psihicul copilului sau sa aiba cine stie ce repercursiuni in viitor.
Sint convinsa ca el singur va sti sa aleaga momentul in care va vrea si va cere sa doarma singur, dar pina atunci va ramane timbru

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Fetelor,revin cu rugamintea de a lua legatura cu Carmen Moise pentru reportaj.Mai ales fetele care au adoptat deja si care au avut dificultati.Ele pot explica foarte bine tot parcursul adoptiei si ne pot ajuta pe noi cele care inca asteptam spunandu-si povestea.
Pe langa sustinerea morala de pe forum ne mai puteti ajuta si in felul asta.
Eu si alte familii am spus cam tot ce se putea spune insa si voi ar trebui sa vorbiti.Sper in ajutorul vostru!!

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

misha71 mi-e tare drag sa dorm cu el,si sunt convinsa ca mititeii au simtit odata despartirea,cind era mai mititel si plecam in piata ma astepta la usa.prima data am zis hai a doua m-a intristat si am decis ca nu mai plec fara el.era acasa cu tati si el mi-a spus ca nu sa dezlipit de usa.acum este mai mare si ma lasa sa ma duc singura.nu vrea singur.este in contact tot timpul cu cel care doarme,mina piciorul ceva atinge.cum te desprinzi hop.am avut doua decese consecutive.greu a dormit la o prietena cu toate ca stie casa cei 3 copii,este f iubit de ei si sunt buni prieteni.seara...si na exclus sa-l iau la astfel de evenimente sa cam suparat .sper sa apara si o surioara in viata noastra si atunci va fi altfel.domnul stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Buna
Multumesc pentru incurajair. Am trecut cu bine de data asta. Sper sa fie bine si la urmatoarul termen peste 2 saptamini.
Va pupic
DANA

Mergi la inceput