Pestisori... pestisori... (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: - Sefule azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba: - Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefule. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Seara buna si de la noi!
Phiii...ce-i cu voi fetelor?Dana,in calitate de gazda aici,de amfitrion,eu zic ca tre sa iei masuri.Pai cum vine asta mai doamnelor sa nu dati pe aici atata timp?Io zic ca intr-adevar cateva minute trebuie sa le gasiti.
Vreau sa va spun ca eu una chiar azi am vb la romtelecom de unde am net acasa sa vad daca pot transf netul prin modem cu fir in net portabil,prin stik.Parol e nu-mi lipsiti enorm.Si daca erau zile cand nu apucam sa scriu,dar macar va citeam,eram conectata la "subect".Haideti mai doamnelor la interval,cine striga catalogul?
Dany ,ma bucur ca s-au ameliorat durerile,asteptam ca dr sa dea solutia pentru a trece de tot.Si asteptam si noi "sora" sa aduca parfumul,o mireasma ceva sa trimiti si la noi.Si pentru ca ai ajuns la parinte!
Cryna ,felicitari si bafta pe mai departe!
Fetele eu maine iar am examen,la engleza,care pt mine e cam limba straina.Dar ne-a dat de facut o compunere,pe care mie mi-a facut-o prietenul google si zic eu ca asigura nota de trecere.Zau ca eu una o sa fiu multumita.Dar va spune fata maine dupa amiaza ce si cum.
La munca ...nimic nou,inca suntem fara salarii de anul trecut,speram ca saptamana viitoare vor intra banii si va fi ok.
Fetele sunt bine,azi imi spuneau la telefon ca "mami ne-am distrat foarte bine,am fost la picnic".Si m-au asteptat si pe mine la picnic.In mijlocul camerei noastre era intinsa o paturicacu toate jucariile de bucatarie pe care le au.Dar fac si prostii cu gramada:se urca pe scaune dupa care mai si aluneca,deschid usa la casa strigand dupa mama si cum afara e cald...dar...nici bibelou nu as vrea sa fie.
Gata ca m-am intins destul,mergem la si apoi la
Va pe toate,va asteptam la vorba,pe maineee!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata buna!Haideti ca inainte de a pleca la examen va las o .Nu de alta,dar imi cad ochii in gura si am vrut sa o impart cu voi.
,pe mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata! 'Neata!

Multumim de coffee Nicoll . Muuulta bafta la examen .

Danyyyyy... asteptam serveala ... e partyyyyy azi la Dany ! "La multi ani!" viitor sotior al lui Dany ! "La multi ani!" , multa sanatate, viata lunga si muuulta fericire impreuna . Dany, io vin si la nunta si la botez ... daaa?

Scuze ca nu raspund si la ce citii in urma dar, fug la proiectele mele... ca le urnesc cam greu din loc & & ... Va dulce pe toate si va doresc muuult bine si muuulta sanatate si liniste la toate! Un weekend fain s-aveti cu toatele! &

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa...

Nicoll tinem pumnii sa examen

Am si eu dupa-amiaza... Pare mai usor ca la ultimul... ramane de vazut... Si cu asta termin sesiunea

fug sa mai lucrez ceva si pe urma ma apuc sa mai citesc pt. examen...

Edit: Daaaany La multi ani pt. viitorul sot!!!

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Ely, muuulta bafta si tie la examenul de dupa-amiaza . Spor la invatat/citit .

Io, mai am trei examene saptamana viitoare ... doua is puse in aceeasi zi ... ... ... ... bye-bye...

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Tot io ... ca, sunt "happy" ... tocmai m-am conversat cu matusa-mea la si am facut schimb de invitatiuni ... adicatelea, in vara, luna august va fi plina de party-uri : pe 21 - nunta sora-mi, pe 24 - ziua lui Robert iar, pe 29 - nunta lui var-miu... ... ... si, mai zicea matusa-mea si de alte nunti ale altor verisori, tot in august dar, nu am retinut chiar tot (parca pe 14 era inca o nunta...); eh, las'ca, ne-or suna ei (persoanele interesate )... ha, ha, ha, adunare de familion ...
Eh, las ca scap io si de sesiunea asta si ies in oras la agatat ... ca, nu se mai poate asa ... vreau si io sa fiu mireasa si sa fac si o fetita , ca sa am pereche ( & )... asa ca, tre'sa ies la vanatoare ... ...

"you all"... dispar ... & ...

Mergi la inceput

Vai , ce m-am emotionat !

Crynut , ai devansata un picut ziua ... maine e sarbatorit! Dar multumesc si nu ma asteptam sa iti amintesti ! si sa dea DD sa au gura aurita sa - mi fie sot ., si tatal baiatului sau fetitei ...

Deci in luna august sa nu ma gandesc sa programez ceva ca o ai ocupata .... ok .. vad eu alta luna .. mi-ar placea 2.10.2010.. imi place mie cum suna data asta si in plus este si Sf . Ciprian atunci ...... dar vom vedea ... stai sa ma ceara sau il cer eu .. daca vad ac o mai lalaie mult!

Nicoll si Ely , bafta la examene!

Revin!

Va pup si o zi minunata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Crynut , ai devansata un picut ziua ... maine e sarbatorit!

Muey duamna draga ... cand ne conversaram ieri dupa-amiaza pe messenger, io asa am inteles de la tine , ca azi face anii iubitelul tau ... eh, io oricum nu-mi retrag urarile , is foarte bune si cu anticipatie si... asteptam maine serveala ! Muuulta bafta la stabilitul si programatul nuntii ... si al tuturor "celorlalte" (facut bebe, programat botez, etc., etc.,...)!!! & &

la toate sirenetele & o zi buna si frumoasa in continuare! &

Mergi la inceput

Va invit in avans la o placinta cu mere

Mergi la inceput