Pestisori... pestisori... (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Plek la ca doar de ziua lui eu trebuie sa primesc cadouri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Am venit la placinta ! Mnea-mnea , mnea-mnea ... spor la cumparaturi Dany .

Celelalte sirenete ce mai fac? Ce mai zic? si o dupa-amiaza placuta la toate!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Am scapat si azi!!!Si unde mai pun ca si cu nota foarte buna,nici nu visam asa ceva.Daca scap de cel de marti,pe care nici nu l-am luat in considerare la calculul creditelor pot sa zic ca am scapat de ce e mai greu,desi mai am inca 4 examene.
Ahaaa,deci maine avem party yupiii!!!Deja ma infrupt din placinta lui Dany .Si sigur ca DD va va ajuta si sa fiti impreuna si sa vina BB mult dorit.
Cryna lasa mama ca termini tu examenele si iesi la agatat.Sa se mai incalzeasca putin afara,sa dea firul ierbii si gata la plimbare. ce mi-ar placea sa vad si o fetita nazdravana acolo langa poznas.Moamaaa ce afluenta de evenimente la voi in familie in august...Sa vezi distractie.
Cam atat de la noi,merg sa scot niste poze,poate reusesc sa le pun maine.VA !

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nicoll, felicitari pt. luarea examenului de azi cu mare brio ! Muuulta bafta in continuare si la restul examenelor ! Asteptam pozicile .
Si, daaa... luna august e plina la mine in familie ... cu distractii, toate una dupa alta ... he, he, he... ne-or tine oare buzunarele ?!? 'Om vedea ...

la toate sirenetele si va doresc o noapte linistita, cu vise frumoase ! Noapte buna !

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Sa inceapa petrecerea ....... muzica sa cante ... . bautele sa curga ... gustarile pe fuga ... La multi ani , iubire!

Hai , adunarea ca fac cinste .. poftiti , poftiti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dany daca am gresit ziua, nu-i nimic... mai zicem si azi incaodata "La muuuuuuulti ani!.

Am scapat si de ex. asta... cat pe ce sa nu-l pot da... ca am ajuns tarziu... dar eu ma incadrasem in orarul stabilit... numai ca profesoarele habar n-aveau care sunt orele ultimelor grupe
Tot eu eram de vina ... bine ca l-am dat, l-am luat... cine o fi venit dupa mine, la ultima grupa, nu stiu ce a facut, pt. ca ele au plecat cum s-a golit sala

Acum sunt in recuperari... fac greva... azi nu lucrez, nu mai am la ce sa invat... poate iesim un juma de ora prin parc mai pe la pranz...

sa aveti o duminica frumoasa

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Multumesc, Ely ! si astazi ai voie sa te relaxezi .. sa nu faci nimik, doar ceea ce iti face placere si nu implika prea mult efort.
Plimbare plakuta in parc !

Trupa ce mai face ? Dar preferatul meu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Multi Ani Traiasca,Multi Ani Traiascaaaa,La Muuulti AAAAAniiiiii!!!Pentru iubitul lui Dany,viitorul sot,toate urarile de bine,implinire,iubire si sanatate!!!Sa va dea DD un BB frumos sau chiar gemeni,sa-ti vad iubita implinita!
Dany sa-ti traiasca!!!
Ely felicitari pt examen,bine ca ai reusit sa dai examenul.Mai dar ce o fi cu profii astia de nu se uita cati studenti si pana la ce ore au ex?Si la noi dupa aproape 3ore examinase juma dintre noi.Apoi zicea ca ooo ce de mai are.
Fetele mergem la masa,tipa fetele de foame,vedeti ca nici cafea nu am dat,am last totul pe seama lui Dany.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Poftiti , poftiti si alte licori bahice ... mersi , mersi Nicoll, sa ai gura aurita ... pofta mare!

Mergi la inceput

la partyyyyy ! "La multi ani!" iubitelului tau Dany , inca o data .

Si... muzicaaaaa :

Mergi la inceput