Pestisori... pestisori... (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

O femeie batuta in ultimul hal intra la doctorul House Ce-ati patit, doamna?
Nu stiu ce sa ma mai fac, dom' doctor. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe...
Am un leac foarte bun pentru problema asta. Cand sotul vine acasa baut, luati imediat o cana de ceai de musetel si faceti gargara, o data, de 2 ori, de trei ori, de patru ori...
Sigur, dom' doctor? E suficient ceaiul?
Foarte sigur.

Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspat renascuta, se intoarce la doctor House.
A fost o idee stralucita, dom' doctor. De fiecare data cand sotul meu venea acasa baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel. Nu m-a atins niciodata in astea doua saptamani, e incredibil ! !
Vezi daca-ti tii gura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata! 'Neata!
Intru repede... pe fuga ... sa va ofer o , un , un , o , o , un ceai ... enjoy ...

Nu dau nici un raport despre examene ... ca, inca nu am neste rezultate concrete ... iar, saptamana viitoare e alambicata rau ... ne-au schimbat neste examene, le-au pus in aceeasi zi cu altele ... bla, bla, bla... asa ca, fug inapoi la sesiunea mea ... ...

Va pe toate si va doresc muuult bine si numai bine la toate! O zi frumoasa sa aveti! &

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Cryynut , multam de tratatie si ia de aici un pupicca sa treaca supararea cauzata de modificarea datei examenelor si ai inceredere ca le vei lau cu brio! Spor la invatat , conspectat si ce o mai fi !

Nicoll , scuze dar iesisem de pe mess, sunt ok ... te pup si numai bine si tie sora mea .

Va pupicesc pe toate si va urez o zi minunata ! si va astept mai des la scris!

Mergi la inceput

Razbunarea fetelor pentru toate bancurile misogine...

Care-i asemanarea dintre un barbat si un soarece?
Amandoi trag la gaura

Ce este un sot?
Un amant care si-a fortat prea mult norocul.

Care este asemanarea dintre un barbat si o telecomanda?
Ambii sunt simpli, usor de folosit si de obicei ii gasesti pe langa televizor.

De ce ce sunt barbatii ca zapada?
Nu stii cand vin(e), nu stii cati centimetri va avea, si nu stii nici cat va dura...

Ce isi zice mireasa dupa noaptea nuntii?
Doamne-ajuta ca nu am aruncat inca vibratorul...

De ce sunt barbatii ca si cabinele telefonice?
Ori sunt "ocupate" ori e "telefonul" defect...

Cum se numeste un barbat aratos, inteligent, atent si sensibil?
Basm...

De ce sunt barbatii ca ceapa?
Daca dai jos invelisul iti vine sa plangi...

De ce poseda barbatii un cromozom mai putin decat porcul?
Ca sa nu li se spiraleze p...

De ce sunt barbatii imuni la boala vacilor nebune?
Pentru ca sunt porci...

De ce exista barbati?
Pentru ca vibratoarele nu aduc bani in casa...

Care e diferenta dinte barbati si "Pedigree"?
Pedigree exista si cu creier...

Ce are o femeie cu doua oua in mana?
Atentia totala si nepartinita a barbatului...

De ce barbatii sunt ca si betele de chibrit?
Daca ii aprinzi isi pierd capul...

Ce are 6 picioare , un IQ de 100 si miroase a bere?
Trei barbati in fata televizorului la meciul de fotbal...

Cum se numeste un barbat cu un IQ de 50?
Dotat...

Ce i se intampla unui barbat daca i se taie p..a?
Automat capul preia comanda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata... mai spre pranz...
Ieri s-au jucat cu nervii nostri cei de la electrica... am ramas fara curent de cateva ori... si urmarea a fost o siguranta care s-a stricat... fix cea de la prize... si nici nu aveam de lucru ... neeeee
Evident ca fix cand se strica ceva sotul nu-i acasa ... si evident ca am ceva de lucru urgent...
Am sunat juma' din cunoscutii din bloc... pan l-a urma am gasit unul acasa, sa schimbe siguranta ... ca cica la de-astea n-a mvoie... nu ma lasa soata... si nici nu stiam ce trebe facut... dar acum am vazut cum se face

toi pestisorii... si fug sa recuperez...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Intrebare:
- De ce prezervativul e transparent?
Raspuns:
- Pt ca spermatozoizii sa se bucure macar de priveliste, daca oricum nu pot intra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

fetele si ...cam slaba activitatea.Mey,c faceti,de ce ati luat pauza?Pai Dany e cam singurica pe aici.Dany,tu sa ma scuzi surioara ca raman pe mess chiar de nu-s pe langa el. si ma bucur ca esti ok.
Cryna ce ii apuca draga mea sa schimbe datele?Si ei nu vazura ca se suprapun intre ele?Phii... dulce fata,le rezolva ea pe toate!
Ely urata faza cu prizele.Sti ca asa se intampla,cand ai nevoie mai mare atunci se intampla ceva.Dar vezi partea buna,acum sti sa rezolvi chestia asta.Felicitari pt examenCe face trupa?VA
Danuta ma bucur ca Miru papa mai bine,am vazut pozele,
Dana uite dau dulce lui Andrei.Offf,sti ce ciuda-mi e ca-l doare?Ia pune tu stavila cu ceva la crestere,sa se faca asa in ritm normal,sa nu mai lase amprente asupra baiatului.
Cristianaaa ,dar fara trenul ala.Ce zici,duminica mergem in paralel la patinoar?
Ei daca am scapat pe cineva,va rog sa ma iertati.Si sa va zic ca nici eu nu am rezultatul final al examenului,pt ca nu a corectat azi,dar de luat sigur l-am luat.Si daca ati sti ce teama imi era...
Suntem bine,fetele m-au capiat de cap,merg sa le bag la nani.Va si daca ati sti ce ma nerveaza ca nu mai pot intra de la munca...sa vedem,poate se va simti si-l va deschide totusi.Noapte buna!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Hai buna dimineata ! Numai vodca taie greata !

Fetili, hai adunarea ! Pai ce inseamna asta , dupa ce ca suntem o mana nici macar asa nu suntem in stare sa aparem prin baltuta .....ntz ntz... inteleg ca munciti, invatati si alte activitati dar akolo 2 min va puteti rupe din timp si chiar va astept , da ?

Deci cafeaua ca asteapta desi nu prea meritati , ca da , vb lui Nicoll m-ati lasat singurica pe aici .. dar fie de la mine ca sunt fata buna ........si hai la barfa .

Raportez ca nu prea ma mai doare piciorul ma unge de 3 oru pe zi dar totusi cred ca luni ajung la medic . Abia astept sa se intoarca sora mea din Germania si sper ca imi va adauce parfumul dorit ...in rest azi in meniu o ciorbica de vita , pulpe la cuptor , si maine vreau sa fac o placinta cu mere

Hai ca va astept ! Adunareaaaaaaaaaaa...

Maine este sarbatoare cu cruce rosie " TREI IERARHI ; VASILE , GRIGORE SI IOAN " ...

AA...sa nu uit ieri am vb cu parintele si am fost asa de fericita !

Pipisthain ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

ok ok .. am inteles mesajul de emoticuri dr vreau sa vad negru pe alb ...scris ...

Mergi la inceput