FIV263

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

Cata - cata dreptate ai ... eu si rad pe tema asta ... din Mai 2008 de cand am ramas gravi pana AZI ... degetele de la o mana sunt multe ... daca intelegi ce vreau sa zic. Pauza din toate motivele, sotul s-a obisnuit fara.

Pai da azi cine te tine ? Inteleg sa nu faci sex cand vrei sa ramai insarcinata , dar dupa ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Sunt mai blonda, no . Bine ca v-am intrebat, altfel aruncam bunatate de hormoni pe apa sambetei.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

BUNA FETELOR spuneti-mi si mie va rog AC luate inainte de FIV influenteaza calitatea si numarul ovocitelor? Mie DR FELDBER nu mi-a zis sa iau dar eu ma gandeam sa-i propun deoarece eu am CM neregulat si nu pot sa-i dau o data fixa cand merg luna viitoare.....voi ce ziceti e bine sa iau?MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

dandanutz Mie una mi se pare o idee buna, mai ales daca ai ciclu neregulat, dar nu poti vorbi cu dansul sa-i explici ce si cum?
AC nu influienteaza calitatea si nr. ovocitelor - AC-rile pun ovarele mai devreme la odihna si asta e bine, e o extra inhibare ... vorbeste cu doctorul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Dandanutz,
Lasa prostioarele cu AC si vorbeste deschis cu medicul. Nu lua dupa ureche.

Vezi ca aici sunt sarbatorile de Pesah de pe 29 martie pana pe 6 aprilie. Stiu ca in clinicile particulare se lucreaza oricum dar verifica cu medicul sa nu fie plecat in acea perioada ( ca pe aici se practica )
Stai ca am uitat ca tu vrei sa vii in februarie.
Vorbeste cu medicul.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

[/quote]

Pai da azi cine te tine ? Inteleg sa nu faci sex cand vrei sa ramai insarcinata , dar dupa ?!

Catalina

[/quote]

Dupa ... nu te mai lasa copilul. La noi Luca doarme lipit de mine. Daca incerc sa ma intorc de pe o parte pe alta ma simte imediat.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

DANA multumesc o sa vbb cu el sa vad ce zice e bine ca nu infl ovocitele .MONA noi venim acum in febr cam pe 15 deci nu prindem sarbatorile multumesc mult de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

dandanutz, lasa sfaturile date dupa ureche de tot felul de persoane. Intreaba-ti medicul ce parere are, daca AC sunt recomandate in cazul tau. AC nu trebuie sa ia oricine. Nu stiu istoricul tau, dar pentru persoane care nu stau bine cu rezerva ovariana, sunt contraindicate AC pentru ca pot inhiba ovarele prea tare si nu se mai stimuleaza neam. Medicul tau este cel care stie cel mai bine cazul tau si ce fel de tratament sa-ti recomande

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor nu e de joaca cu AC-urile. La mine la primul FIV mi-au facut foarte rau. Am avut punctie oarba: 14 foliculi goi.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Fetelor dragutelor
Aveti idee unde se gaseste Menopur cu cel mai bun pret? Am de luat 40 de fiole.
Si cum se administreaza, asta are pen? Eu datile trecute am facut Menogon.
Mersic

Pisuc Mic

Mergi la inceput