FIV263

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Violab - sa nu te fi spalat p-inauntru, Doamne iarta-ma. Cand te apuci sa faci copii renunti la spalaturi ...

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

Violab - sa nu te fi spalat p-inauntru, Doamne iarta-ma. Cand te apuci sa faci copii renunti la spalaturi ...

Gata am inteles sa traiti. Dar ce ma fac eu ca am o tuse de care nu mai scap de vreo 3 saptamini. Am luat tot ce se poate lua. Am baut atita sirop ca a ajuns sa-mi placa si acum mi-e frica sa nu-l zgudui prea mult pe bebe cind tusesc. ici sirop si alte alea nu vreau sa mai iau de frica sa nu-l afecteze.Beau sucuri de portocale proaspete din gradina personala si tot degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:

de fapt renunti la multe

Mergi la inceput

Violab - ceai cu multa lamaieee. Eu personal la inceputul sarcinii am pus doar utrogestanul "pe jos" apoi cand am avut o sangerare intr-o noapte am inceput sa le inghit, si am inghitit pana prin luna a 8-a ... uram sa-mi mai bag degetele pe jos, mi-era frica si sa ma uit daramite sa mai bag ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Violab, cred ca poti sa iei un sirop din muguri de brad,ceai de tei cu lamaie si miere de albine, lapte cald,inhalatii cu ceai de musetel.Progesteronul si betaHCG-ul le fac in ziua a 12-a dupa ET, asa cum ti-au recomandat si tie. Maine este ziua cea mare...Stau cu inima la gat, cum se spune...Are dreptate Catalina, Castelana si celelalte fete,si eu evit sa ma spal in interior in perioada aceasta. In ceea ce priveste doza de progesteron, cred ca e bine sa respecti indicatiile medicului tau.Fii optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Citat:

Gata am inteles sa traiti. Dar ce ma fac eu ca am o tuse de care nu mai scap de vreo 3 saptamini. Am luat tot ce se poate lua. Am baut atita sirop ca a ajuns sa-mi placa si acum mi-e frica sa nu-l zgudui prea mult pe bebe cind tusesc. ici sirop si alte alea nu vreau sa mai iau de frica sa nu-l afecteze.Beau sucuri de portocale proaspete din gradina personala si tot degeaba.

Cum ti-a zis si amzulica, nu te speli, nu aia, nu cealalta nimic de nimic.
Cu tusea... ceai cu multa lamaie si miere si/sau lamaie stoarsa si frecata cu 1-2 linguri de miere, bei asa, este ca balsam pentru gat.
In perioada asa nu prea ai ce sa iei. Dr sunt cam reticenti cu toate cele, deci mergem babeste.
A si pe dinti poti sa te speli sa stii
hai bafta si nu te agita prea tare.
Eu am avut embrioni de 4 celule sa stii si uite acum, deci se poate!
Doamne Ajuta!

castelana fericita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab
Dana_bebe iti multumesc pt sfat. Asa am sa fac. Dar oare e bine sa fac testul inainte de cele 12 zile? Sau sa sper ca ma constip?Buh..Greu mai e de luat decizii in asemenea situatii?

violab - Nu e tarziu in ziua 12! Stiu ca sunt doctori care nu verifica progesteronul dar decat sa ajungi cu sangerari la spital inainte de vreme mai bine verifica-l sa stii cum stai. Mie nu mi-au zis sa-l fac doctorul de la FIV 2 dar stiam de la FIV 1 de la Dr. Protopopescu Denisa ca e bine sa-l verific - mie nu imi creste doar de la utro vaginal - asa ca il faceam, apoi ii spuneam valoarea doctorului iar el crestea doza de utro oral. Deci era important. Progesteronul il ajuta pe bebe sa se prinde bine, bine de tot.

Mergi la inceput

Cata - cata dreptate ai ... eu si rad pe tema asta ... din Mai 2008 de cand am ramas gravi pana AZI ... degetele de la o mana sunt multe ... daca intelegi ce vreau sa zic. Pauza din toate motivele, sotul s-a obisnuit fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Multumesc mult fetelor. Gata o astept pe socrela sa vina si o trimit la cules lamai in gradina.Draga de ea nu mai stie ce sa-mi faca. Ce fel de ceaiuri am voie? Aici tei nu se gaseste. Verde e bun? imi place foarte mult.Ma scuzati daca va stresez dar voi sunteti salvarea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Ceaiuri parca stiam de pe la Castelana ca mai bine nu - cel putin deocamdata.
Limonada cu lamaie si miere ... ce zici?
Poate un ceai de lamanie - lamaie in apa clocotita ... asa simplu ... ca in pliculete nu stii ce amestecuri sunt.
Mai era o fata acum 9-10 luni care stranuta si-i era fica sa nu pateasca bebe ceva - bebelina s-a nascut frumosa foc pe 29 decembrie.
Asa ca stai cuminte ca nu afecteaza stranutul, tusitul ...

Mergi la inceput