FIV263

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Dana_bebe, imi face o deosebita placere sa deschid forumul si….. sa te vad tot pe tine. peste tot, pe la toate subiectele. Sfaturile tale sunt remarcabile, dar parca imi amintesc de cineva de aici de pe forum, dar uite ca nu imi dau seama de cine. Daca reusesc sa-mi amintesc am sa-ti spun cu cine incerci sa semeni. Gata, mi-am amintit. Tot ce postezi tu seamana a Catalina2307. Cu o exceptie. Ea nu ar face orice, dar absolut orice ca sa se simta bagata in seama. Ea daca ajuta pe cineva o face doar pentru ca asa e felul ei de-a fi, saritoare si gata sa le ajute chiar si pe cele care ii fac rau, pe cand tu, in afara faptului ca ai impresia ca esti atotcunoscatoare pana la nivel de penibil esti mancata de invidie intr-o asemenea masura incat iti petreci intreaga existenta patetica de pe un forum pe altul incercand cu disperare sa castigi…. Ce ??? atentie ? empatie ? sotul tau pe care il lauzi atat nu empatizeaza suficient acasa ? esti frustrata ? ti-ai dori viata altei femei ? esti nevorbita ? Un sigur forum unde Maria Stan este sefa peste tot, pe la toate subiectele nu-ti mai ajunge ? Pupicii si emoticoanele trimise virtual de fetele de acolo nu-ti mai ajung ? Megalomania ta nu-i satisfacuta ? Sau poate fetele de acolo nu sunt suficient de multe pentru a-ti satisface egoul. Esti penibila Si cu sfaturile pe care le dai si cu mizeria pe care o faci in jurul tau. Tu chiar nu realizezi ca ceva e in neregula cu tine? Tu traiesti ca sa-I copiezi pe altii, in special pe Catalina. Tot ce face ea e bun si pentru tine. E incredibil cum ai ajuns sa faci tratamentul pe care il facea ea, fara sa stii daca tu ai nevoie de acelasi tratament, doar pentru ca daca il facea ea, probabil ca era un tratament bun. Stiu ca ma repet, dar iar esti penibila.
Vezi-ti femeie de treburile tale, scrie cui vrei, ce vrei, dar nu te mai da tu docta in orice domeniu. Din partea mea, scrie fato, astfel incat atunci cand deschidem forumul sa vedem ultimul mesaj postat peste tot, invariabil mesajul tau, dar opreste-te in a mai spurca locurile unde stai. Daca tot faci un lucru, ai decenta sa-l faci bine, fara a arunca cu noroi in persoanele care te-au ajutat (aici ma refer la Catalina). Nimeni nu ar avea nimic cu tine daca ai avea intelepciunea sa nu murdaresti tot ce atingi. Si ma repet, esti penibila…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Adria42 multumesc de raspuns. Da mi-a facut AH.Oare sa maresc eu doza singura? Poate dauna la sarcina sau o ajuta??

Dana_bebe iti multumesc pt sfat. Asa am sa fac. Dar oare e bine sa fac testul inainte de cele 12 zile? Sau sa sper ca ma constip?Buh..Greu mai e de luat decizii in asemenea situatii?

Daria sunt bine multumesc. Ieri dupa amiaza mi-am dat niste "aere" pe toate partile. Nu am avut niciodata asa de multe. Oare e semn bun? Eu simt ca se intimpla ceva acolo in uter. Sper sa nu fie numai autosugestie. Stau la pat tot timpul cu socrela care alearga in jurul meu sa vada daca am nevoie de ceva. Draga de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

O prietena doreste sa doneze 600 ui de puregon din care 400 de ui de puregon trebuie folosite in decursul a 30 de zile incepand de acum si o seringa sigilata de orgalutran 0,25 mg/0,5ml, care expira in martie 2011.
Daca este cineva interesat va rog sa imi trimite-ti PM.

Va doresc multa bafta si sa vi se indeplineasca visul cat mai repede.

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Fetelor cum faceti voi cu ovulele? Avind in vedere ca trebuie sa le pun de 2 ori pe zi, cit de indicat e sa ne spalam inauntru de 2 ori pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

viola - dar de ce tb sa te speli de 2 ori pe zi inauntru???

In sarcina nu te speli inauntru. Pui manusa sterila, introduci ovulul, stai la orizontala.
Gazele nu au nici o treaba cu sarcina in prima saptamana. Cel mai pobabil ai mancat aiurea.
In cele mai multe cazuri testul se pozitiveaza in z12 de la punctie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

In sarcina nu te speli inauntru. Pui manusa sterila, introduci ovulul, stai la orizontala.
Gazele nu au nici o treaba cu sarcina in prima saptamana. Cel mai pobabil ai mancat aiurea.

Catalina

Pai eu credeam ca inainte sa pun ovulele de seara spre exemplu trebuie sa ma spal avind in vedere ca ramine oarece de la cele de dimineata. Nu trebuie sa fii curata inainte sa pui ovulele? Nu are nimic daca ramine de la unele si le introduc pe celelalte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Fetelor, va multumesc la toate ca v-ati gasit cateva momente sa ma lamuriti cum e cu injectatul, acum am curaj sa mi le fac singura.
Ce m-a impresionat , e faptul ca e un forum viu, unde gasesti cu adevarat sprijin, sunteti grozave si foarte sufletiste, dar nu trebuie s-o spun eu, asta se simte.
Mai am o intrebare: la fiecare injectare trebuie fixat pen-ul pe 37,5, ca sa iasa aerul? Eu asa cred, ca e un ac nou in fiecare zi.Gandesc bine?
Va pup pe toate si sa aveti o zi super faina.

daria penul se fixeaza la 37.5 numai la prima folosire a penului....nu inaintea fiecarei injectari.
Daca penul e de 900 si tu trebuie sa ingjectezi 300 zilnic ( cazul meu ) inainte de prima injectare se fixeaza penul la 37.5 , (se scoate astfel aerul din doza )
apoi injectezi dora prescrisa ( de 300 de ex ) si pui capacul la loc ( dupa ce scoti acul evident ) .
la urmatoarea injectare de maine, daca folosesti acelasi pen fixezi direct pe doza necesara ( 300 de ex )
mai vezi odata filmuletul
http://www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp

instructions for use

bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Catalina

Pai eu credeam ca inainte sa pun ovulele de seara spre exemplu trebuie sa ma spal avind in vedere ca ramine oarece de la cele de dimineata. Nu trebuie sa fii curata inainte sa pui ovulele? Nu are nimic daca ramine de la unele si le introduc pe celelalte?

Viola, esti curata draga, nu mai umbla la... se elimina ce este in plus. Ai mai maire grija si cu cosmeticele, cat mai soft sapunul intim si dilat, dai mai bine doar cu apa.
Stai linistita ca de balonat te mai balonezi de acum incolo. Sa fie cu ochi!

castelana fericita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fetelor, imi ziceti si mie va rog ce parere aveti despre progesteronul meu de Z3 ( dimineata ) in urma a 2 doze de decapeptil ( z1 si z2 ) daca este ok?
Prog a iesit 1.5...nu stiu unutatea de mas
Ufff

Despre spalatu inauntru...eu nu m-am spalat toata perioada de ovule inauntru.
Mai mult decat atat, imi amintesc ca atunci cand eram pe masa pt introducerea embrionilor, doc a zis ca acum ma spala un pic interior cu o substanta ca sa curete restul de la ovule....
deci e normal...zic eu...
sau oi fi eu vreo nespalata?

Sincer sa va spun atat cat e treaba ok in partile alea, mie mi-a zis un doc batran de mult ca nu trebuie spalaturi interne.
doar daca se trateaza ceva sau e vreo infectie.
Nu aruncati cu pietre daca spun enormitati...
vad ca am supravietuit pana acum fara croncobauri in locul cu pricina.
Pupi

Mergi la inceput

Ok fetelor. Receptionat. Fara spalari inauntru.

Mergi la inceput