FIV263
Raspunsuri - Pagina 2
oanademunck spune:
Cata mercicuri ca te-ai gandit la mine....n-am mai intrat ca n-am mai avut ce pisoi sa zic.....acu sa speram ca se precipiteaza situatiunea si la mine si poci sa viu sa va re-stresez da doar daca e cu din alea'azi sunt zi x de la transfer si simt/nu simt, ma doare/nu ma doare, o fi cu ochi o fi cu urechi ' si etc samd!
Ma ingrijoreaza Suprefactu asta si mi'e de viatza lu barbate-miu care sta in coltz si toarce coboara dupa soba doar cand dorm eu in rest fac armata fara sa vreau cu el doar ridic din destu'mic sau spranceana si'si ia vitaminele si bea apa cu kilu..nu de alta da'l ucid de nu se conformeaza mai ales ca de ieri mi-am cumparat si facaletz(ca nu aveam)
Tu ce mai faci Cata? Planuri de aviator ceva?
Buburuza-L bafta si tie, cand ai programarea urmatoare?
pupe
edit repede: Cata hai trece-ma pe lista la ianuarie - februarie sa speram ca va fi cu noroc!multumesc!!
catalina2307 spune:
Oanaaa, te-am trecut cu tare mult drag si foc si patos pe lista cu pricina. Sa dea Dumnezeu sa iti poarte noroc.
Moamaaa ce emotii am pt tine.
adipapazi spune:
violab, am facut azi si eu o eco la 12 si m-am gandit la tine. sa fie cu noroc! sa crezi in tine. mai ales ca acuma esti gravi, practic!puuuuuuuuuuupi
adria42 spune:
Violab, sa fie cu noroc si sa te vad pe 30 cu betaHCG-ul crescut! Sa se lipeasca bebe cat mai bine in burtica ta si sa creasca sanatos!
Sa stai cat mai mult la pat in primele 5 zile, pana se cuibareste! Ti-au facut si AH, nu? Sa stii ca mie mi-au dat tot progeteron ovule la Budapesta (Utrogestan), dar in doza de 200 mgx3/zi + Estrofem 1 cp/zi. Pupici si fii optimista!
adria42 spune:
BuburuzaL, multumesc pt. incurajari!
Dana_bebe ma bucur pt tine, esti o raza de speranta pt. noi! Iti doresc din suflet sa mearga sarcina bine pana la 9 luni!

Catalina, te rog trece-ma si pe mine la aspirante:FIV1 la Budapesta in ian.2010 cu dr.Kovacs, in asteptarea rezultatului.
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi violab, am facut azi si eu o eco la 12 si m-am gandit la tine. sa fie cu noroc! sa crezi in tine. mai ales ca acuma esti gravi, practic!puuuuuuuuuuupi |
Sarut mina.

Si care e situatia la tine? Sper ca totul e ok.
Dana_bebe spune:
BuburuzaL - Sigur e aproape si de tine momentul cu greturi rele si dureri de sani - nu vreau sa dezvalui mai multe. Pup cu drag!
adria42, oanademunck - sunt multe locuri libere la Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 asa ca va iau pe toate acolo! ![]()
Violab - calea cea mai buna de administrare a progesteronului pentru sarcina este vaginala. Sunt cazuri in care nu este suficient si se trece la administrare orala dar exista reactii adverse(nu e prea fericit ficatul) sau intramusculara.
Oricum sfatul meu cand faci beta hcg-ul daca tot te inteapa fa si progesteronul. Daca nu eram obsedata de asta nu stiu daca mai eram gravida acum. Il avem f. mic 8.9 la beta hcg 2 si s-a marit doza, apoi a inceput si beta sa creasca bine - am trecut la 6 pastile oral si 8 vaginal.
Unul din semnele care la mine functioneaza perfect ca sa aflu daca e bun sau nu progesteronul meu este gradul de constipare - daca burtica e ok - iesi normal - atunci e mica valoarea daca iesi greu si mai rar ca deobicei atunci e de bine - oricit de haios ti s-ar parea la mine a fost confirmat de analizele de sange. Constipata progesteron > 40 - adica f bine.
Tinem pumnii!
daria08 spune:
Fetelor, va multumesc la toate ca v-ati gasit cateva momente sa ma lamuriti cum e cu injectatul, acum am curaj sa mi le fac singura.
Ce m-a impresionat , e faptul ca e un forum viu, unde gasesti cu adevarat sprijin, sunteti grozave si foarte sufletiste, dar nu trebuie s-o spun eu, asta se simte. 

Mai am o intrebare: la fiecare injectare trebuie fixat pen-ul pe 37,5, ca sa iasa aerul? Eu asa cred, ca e un ac nou in fiecare zi.Gandesc bine?
Va pup pe toate si sa aveti o zi super faina.
daria08 spune:
Danabebe
, felicitari ma bucur din suflet pentru tine, ma bucur pentru toate fetele care au reusite.
Violab, tin pumnii, cum te simti?
Dana_bebe spune:
Daria - Ma bucur ca ai reusit! E mai grea prima apoi ... o sa devina rutina. Dupa ce ai scos aerul prima data nu mai e nevoie sa-l scoti la urmatoarele injectari.
Esti si tu invitata/asteptata cu drag la Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 !!! Bafta multa!
Pentru orice sfat sunt pe aici. Incearca sa nu te stresezi - stiu ca pare o tampenie cum sa nu fi stresat cand e vorba de tine si de viitorul tau bebe dar daca nu esti stresata cresc mult, mult de tot sansele. Ai incredere in doctorii care i-ai ales si mai ales in tine!