FIV263

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

pisic multumesc frumos si la toate fetele pt raspuns.
sa-ti spun in mare istoricul meu 3 sarcini exrauterine FIV 1 2008 cezara bucur nereusit cu protocol lung 12 ovocite bune 8 embrioni de proasta calitate fara ICSI desi sotul are usoara oligospermie: FIV 2 2009 AUGUST IN ISRAEL NEREUSIT 8 ovocite 4 embrioni 1 f bun unul mai putin bun dar nu s-a prins nimic ,dar nici nu am vreo explicatie.acum am hot sa fac tot acolo dar cu dr feldberg .nu ne-am vazut pana acum doar o sa-i propun sa verifice dosarul de acolo.analizle hormonale au fost bune intotdeauna.....ma gandeam sa le mai fac inainte de a pleca in februarie.deci asta ar fi in mare povestea mea.acuma mai spuneti-mi va rog in ce perioada se fac analizele hormonale?si mai suneti-mi odata deci AC pot afecta pana la urama calitatea ovocitelor?si sper sa nu va inebunesc cu atatea intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

AC pune ovarul in repaus si in unele cazuri, ovarul isi poate lua o pauza mai mare decat necesar si nu mai raspunde la stimulare. Analizele hormonale sunt cele de pe prima pagina, pe care le faci in zilele 2-5 ale CM. E relevant pentru rezerva ovariana AMH, pe care il poti face in orice zi a CM. Se mai poate face si Inhibina B, in zi 2-3 a CM. De obicei, o valoare de peste 45 la Inhibina arata un prognostic favorabil in FIV. Medicul tau, indiferent ca l-ai schimbat iti analizeaza dosarul si acolo vede si rezultate la analize(poti avea rezultate in limite relativ normale la analizele hormonale uzuale si totusi AMH sa fie un dezastru)si felul in care ai raspuns la stimulare in FIV-urile anterioare, cum au crescut foliculii, ce valori ai avut la estradiol in timpul stimularii, la ce medicament ai raspuns mai bine, de cate zile de stimulare ai nevoie, cum ai raspuns la diferite doze, etc. Toate aceste data corelate, determina stabilirea schemei tale de stimulare. Asa ca, cel mai in masura sa-ti spuna daca sa iei AC este medicul tau, cu dosarul tau in fata
Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

multumesc din suflet pisic dupa parerea ta cel mai bine e sa fac ce zice el si sa nu mai fac nici analizle inaite de a ajunge acolo nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Nu am spus asta. Daca nu ai un protocol de stimulare in care sa iei estorgeni din zi 21 a CM anterior stimularii, poti sa faci hormonalele uzuale, FSH si E2, ca sa-ti stabileasca doza de stimulare (oricum diferente foarte mari de la o luna la alta nu sunt, asa ca doza ti-o poate stabili in fuctie de analizele de luna trecuta si corelate cu analiza dosarului tau - doze de stimulare, felul in care ai raspuns). Daca iei estrogeni inainte de inceperea stimularii, hormonalele din zi 3 nu-si mai au rostul, pentru ca valoarea E2 va fi evident crescuta si FSH scazut prin feed-back negativ, asa ca nu are rost sa le faci. Cred ca cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa ai incredere in medicul tau. Are experienta si stie ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Pisic
(Asta e un mesaj de la Pisix la Pisic … )

Aveam nevoie de o informatie si am ramas uimita de vehementa si tonul jicnitor al mesajului tau. Am cautat si mesajele Danei, sa vad cu ce a gresit atat de flagrant. Si am remarcat ca doar prin faptul ca s-a oferit sa ofere niste sfaturi (nu stiu daca bune sau rele, erau parerea ei), lucru pe care tu l-ai amendat. Dar pe care am observat ca si tu il faci (ceea ce nu e un lucru rau …)

Nu stiu care au fost problemele Catalinei cu Dana (daca au existat), dar Catalina - asa cum o cunosc eu virtual este o lady desavarsita, cu un discurs coerent si elegant, si nu vad de ce ar avea nevoie de cineva sa o ajute. Si mai ales nu inteleg de ce in acest fel, care, permite-mi sa-ti sa-ti atrag atentia, nu e deloc fair-play....

Imi place DC pentru ca suntem aici un grup de suport extraordinar, dar cred ca fiecare dintre noi trebuie sa amendam atunci cand intalnim atitudini de acest gen.

Pisic, imi pare rau sa-ti spun, dar daca nu vei sterge acel mesaj, eu il voi raporta la moderator.

E suficient ca avem problemele pe care le avem, nu cred ca mai trebuie sa fim ironice sau peiorative una la adresa celeilalte.
Se presupune ca suntem dragute unele cu celelalte, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Fetelor, va multumesc la toate ca v-ati gasit cateva momente sa ma lamuriti cum e cu injectatul, acum am curaj sa mi le fac singura.
Ce m-a impresionat , e faptul ca e un forum viu, unde gasesti cu adevarat sprijin, sunteti grozave si foarte sufletiste, dar nu trebuie s-o spun eu, asta se simte.
Mai am o intrebare: la fiecare injectare trebuie fixat pen-ul pe 37,5, ca sa iasa aerul? Eu asa cred, ca e un ac nou in fiecare zi.Gandesc bine?
Va pup pe toate si sa aveti o zi super faina.

nu, numai la prima utilizarea a fiecarui pen. ia cauta pe net prospectul de gonal-f, care e pen, si scrie acolo. dar sa-ti zic una: eu am folosit vreo 4 penuri la fiv 1 si nu scapam de bula aia neam. asa ca i-am dat ignore si nu am patit nimic. pupi, ma bucur ca le faci singura. o sa zici mereu: un fleac, m-am ciuruit1 sus moralul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Pisucmic - menopurul se face subcutan f. simplu si nici nu doare deloc. Adik in burtik ti le poti face singura. De pret sper sa nu fi depasit 800 de mii. Dar cred ca la Giulesti le gasesti cel mai ieftin.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mona40, u cred ca trebuie sa te impacientezi pt progesteron in z3, ca el nu acuma e important. e chiar mic, asa e normal. el intra in actiune dupa ovulatie, cand fie faci bebe si creste rau de tot ca asa e bine ca sa se fixeze sarcina, de aceea se da utrogestan oral/vaginal, sau dupa ovulatie creste chiar daca nu ramai gravida pt ca foliculul care s-a spart devine corp galben/luteal si secreta progesteron.io zic sa te relax.

dana_bebe, ai facut fiv1 cu denisa protop, am vazut. unde? cat ai dat, mai tii minte? poti sa imi lasi PM daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, eu chiar nu ma pricep: ce inseamna sa ai endometrul de 5,8. OS-21. Ziua 9 de CM. Data trecuta am avut endometrul de 8+. Mentionez ca sunt in perioada de monitorizari. Mai incerc putin "naturel"inainte de a trece la FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am sa va rog sa nu ajungem in punctul in care se formeaza tabere.

Toate mesajele sunt moderate, analizate si respectandu-se realitatea se iau decizii.Haideti sa ramanem la problemele care intereseaza pe toata lumea si anume stimulari , inhibari, anticonceptionale, analize hormonale si sa speram ca totul va fi bine pt toata lumea.

Mergi la inceput