FIV263
Raspunsuri - Pagina 18
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adria42 Alrak, pare super tare tratamentul urmat, ai un FSH de invidiat.As incerca si eu , dar cred ca mai intai ar trebui sa ma prezint la un medic homeopat. Si poate ar trebui ca o luna dupa FIV sa nu iau nimic ca sa se mai linisteasca ovarele. Bafta la FIV-ul din aprilie, sa fie cel norocos! ![]() |
Efectele tratamentelor naturiste apar dupa cateva luni. Ma bucur mult ca mi-a mai scazut FSH-ul, insa nu ma imbat cu apa rece, pentru ca rezultatele analizelor pot fi influentate de tratament si sunt mai elocvente dupa o luna de la terminarea tratamentului.
De aceea o sa fac FIV de-abia in aprilie, las o luna si jumatate organismul sa mai respire.
Sunt curioasa cum vor iesi analizele de Z3, din lunile urmatoare (februarie si martie) si deabia atunci voi putea spune daca a avut sau nu efect ceea ce am facut.
Avand in vedere faptul ca varsta nu-mi mai permite multe incercari, mi-am spus ca trebuie sa schimb ceva, pentru a avea un rezultat diferit de cele de pana acum.
La fel ca si tine sunt foarte increzatoare ca-mi voi tine puiul in brat intr-o buna zi. Cand va fi acea zi , numai DD stie.

Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Alrak un ecograf ai facut sa vezi cum mai sunt fibroamele? Eu vad in schema ta laptisor de matca 3/zi , asta e estrogenic si nu este indicat in caz de fibroame. Analiza estradiolului ai facut-o odata cu anal FSH? Mi-e teama ca ai un estradiol mai mare iar FSH-ul mic se datoareaza ac.Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen! ![]() MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
Da Miki- au scazut cu aproape 10 mm fiecare.
Asa cum am mai scris sunt convinsa ca dupa ce termin tratamentul , analizele vor fi mai aproape de adevar, acumpot fi influentate de tratament.
Asa mi s-a si recomandat ca dupa tratament sa stau cel putin o luna pana la o noua procedura de FIV, ceea ce o sa si fac.
In 10 februarie termin cu naturistele, mai fac o tura de acupunctura si in aprile intru in focuri.
Te pup si DD sa ne ajute pe toate

Doamne Ajuta!
cora79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ALRAK
Efectele tratamentelor naturiste apar dupa cateva luni. Ma bucur mult ca mi-a mai scazut FSH-ul, insa nu ma imbat cu apa rece, pentru ca rezultatele analizelor pot fi influentate de tratament si sunt mai elocvente dupa o luna de la terminarea tratamentului. De aceea o sa fac FIV de-abia in aprilie, las o luna si jumatate organismul sa mai respire. Sunt curioasa cum vor iesi analizele de Z3, din lunile urmatoare (februarie si martie) si deabia atunci voi putea spune daca a avut sau nu efect ceea ce am facut. Avand in vedere faptul ca varsta nu-mi mai permite multe incercari, mi-am spus ca trebuie sa schimb ceva, pentru a avea un rezultat diferit de cele de pana acum. La fel ca si tine sunt foarte increzatoare ca-mi voi tine puiul in brat intr-o buna zi. Cand va fi acea zi , numai DD stie. ![]() ![]() Doamne Ajuta! ![]() |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
ALRAK spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cora79
![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cora sa te auda DD.
Trebuie sa fim optimiste.

Doamne Ajuta!
violab spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ALRAK
Cora sa te auda DD. Trebuie sa fim optimiste. ![]() ![]() Doamne Ajuta! ![]() |
Doamne Ajuta!!!

brunadria spune:
buna seara , fiv oaselor![]()
am intrat sa va salut si sa va urez mult noroc celor pe baricade..
gravidutelor , sarcini usoare...iar restul mergem inainte cu speranta ca in curand vom reusii si noi...
va pup pe toate si numai bine
adipapazi spune:
dragile mele grijulii,
nu va panicati, am facut analizele si dau raportul, numai ca am umblat ca bezmetica azi der colo colo.
deci, vesti so so:
fsh=8,84
lh=4 si un pic
E2=vreo 40 (data trecuta 18, deci a crescut)
amh peste 2 sapt, stiti ca e la categoria vipuri.
nu fac luna asta fiv, ci pe CM urmator.
maricel pacatosul ala de fsh!
va pupa fata ca mi-ati dus grija.
violab, lasa grijile, de cate ori sa iti zic? parca luasesi hotararea ca ramai gravida!
beatrice75 spune:
Fetelor, s-a confruntat cineva cu asa ceva?
Am fost la medic si mi s-a desoperit o circulatie extrem de proasta, drept pt care mi s-a prescris TANAKAN. Doar ca daca incerci sa ramai gravida, nu cred ca este recomandat.Stie cineva ceva despre acest lucru?Mersi!
pisucmic spune:
Ce inseamna o circulatie extrem de proasta? unde? la picioare, maini, cap? ce investigatii s-au facut?
Tanakan e ceva mai mult ca o vitamina, extras de Gingko Biloba, utilizat mult la varstnici cu probleme de circulatie cerebrala.
Dar termenul asta, de "circulatie extrem de proasta" este mult suprautilizat - poate ar fi bine sa mergi la un medic destept ca sa se precizeze despre ce e vorba; iar tu sa ii precizezi ca vrei sa ramai insarcinata
Pisuc Mic
beatrice75 spune:
medicul, din cate stiu si am auzit este foarte bun.Da, circulatie proasta la maini si picioare.Mi-a zis sa iau Tanakan 3 luni, dar am observat ca trebuie incetat daca esti gravida. In fine, astept sa-mi vina CM si daca da, continui sa iau 2 sapt, apoi iar fac pauza cand vine luna de ovulatie si uite asa, peste 2 sapt voi merge si la medic endocrinolog si ma voi interesa si de acest aspect.