FIV263

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Alrak, pare super tare tratamentul urmat, ai un FSH de invidiat.As incerca si eu , dar cred ca mai intai ar trebui sa ma prezint la un medic homeopat. Si poate ar trebui ca o luna dupa FIV sa nu iau nimic ca sa se mai linisteasca ovarele. Bafta la FIV-ul din aprilie, sa fie cel norocos!

Efectele tratamentelor naturiste apar dupa cateva luni. Ma bucur mult ca mi-a mai scazut FSH-ul, insa nu ma imbat cu apa rece, pentru ca rezultatele analizelor pot fi influentate de tratament si sunt mai elocvente dupa o luna de la terminarea tratamentului.
De aceea o sa fac FIV de-abia in aprilie, las o luna si jumatate organismul sa mai respire.
Sunt curioasa cum vor iesi analizele de Z3, din lunile urmatoare (februarie si martie) si deabia atunci voi putea spune daca a avut sau nu efect ceea ce am facut.
Avand in vedere faptul ca varsta nu-mi mai permite multe incercari, mi-am spus ca trebuie sa schimb ceva, pentru a avea un rezultat diferit de cele de pana acum.
La fel ca si tine sunt foarte increzatoare ca-mi voi tine puiul in brat intr-o buna zi. Cand va fi acea zi , numai DD stie.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Alrak un ecograf ai facut sa vezi cum mai sunt fibroamele? Eu vad in schema ta laptisor de matca 3/zi , asta e estrogenic si nu este indicat in caz de fibroame. Analiza estradiolului ai facut-o odata cu anal FSH? Mi-e teama ca ai un estradiol mai mare iar FSH-ul mic se datoareaza ac.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Da Miki- au scazut cu aproape 10 mm fiecare.
Asa cum am mai scris sunt convinsa ca dupa ce termin tratamentul , analizele vor fi mai aproape de adevar, acumpot fi influentate de tratament.
Asa mi s-a si recomandat ca dupa tratament sa stau cel putin o luna pana la o noua procedura de FIV, ceea ce o sa si fac.
In 10 februarie termin cu naturistele, mai fac o tura de acupunctura si in aprile intru in focuri.
Te pup si DD sa ne ajute pe toate

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Alrak, pare super tare tratamentul urmat, ai un FSH de invidiat.As incerca si eu , dar cred ca mai intai ar trebui sa ma prezint la un medic homeopat. Si poate ar trebui ca o luna dupa FIV sa nu iau nimic ca sa se mai linisteasca ovarele. Bafta la FIV-ul din aprilie, sa fie cel norocos!

Efectele tratamentelor naturiste apar dupa cateva luni. Ma bucur mult ca mi-a mai scazut FSH-ul, insa nu ma imbat cu apa rece, pentru ca rezultatele analizelor pot fi influentate de tratament si sunt mai elocvente dupa o luna de la terminarea tratamentului.
De aceea o sa fac FIV de-abia in aprilie, las o luna si jumatate organismul sa mai respire.
Sunt curioasa cum vor iesi analizele de Z3, din lunile urmatoare (februarie si martie) si deabia atunci voi putea spune daca a avut sau nu efect ceea ce am facut.
Avand in vedere faptul ca varsta nu-mi mai permite multe incercari, mi-am spus ca trebuie sa schimb ceva, pentru a avea un rezultat diferit de cele de pana acum.
La fel ca si tine sunt foarte increzatoare ca-mi voi tine puiul in brat intr-o buna zi. Cand va fi acea zi , numai DD stie.

Doamne Ajuta!
Alrak,draga mea cred ca va fii FIV-ul norocos in aprilie

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Citat:
Doamne Ajuta!

Cora sa te auda DD.
Trebuie sa fim optimiste.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Citat:
Doamne Ajuta!

Cora sa te auda DD.
Trebuie sa fim optimiste.

Doamne Ajuta!

Doamne Ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna seara , fiv oaselor
am intrat sa va salut si sa va urez mult noroc celor pe baricade..
gravidutelor , sarcini usoare...iar restul mergem inainte cu speranta ca in curand vom reusii si noi...
va pup pe toate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dragile mele grijulii,
nu va panicati, am facut analizele si dau raportul, numai ca am umblat ca bezmetica azi der colo colo.
deci, vesti so so:
fsh=8,84
lh=4 si un pic
E2=vreo 40 (data trecuta 18, deci a crescut)
amh peste 2 sapt, stiti ca e la categoria vipuri.
nu fac luna asta fiv, ci pe CM urmator.
maricel pacatosul ala de fsh!

va pupa fata ca mi-ati dus grija.
violab, lasa grijile, de cate ori sa iti zic? parca luasesi hotararea ca ramai gravida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, s-a confruntat cineva cu asa ceva?
Am fost la medic si mi s-a desoperit o circulatie extrem de proasta, drept pt care mi s-a prescris TANAKAN. Doar ca daca incerci sa ramai gravida, nu cred ca este recomandat.Stie cineva ceva despre acest lucru?Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ce inseamna o circulatie extrem de proasta? unde? la picioare, maini, cap? ce investigatii s-au facut?
Tanakan e ceva mai mult ca o vitamina, extras de Gingko Biloba, utilizat mult la varstnici cu probleme de circulatie cerebrala.
Dar termenul asta, de "circulatie extrem de proasta" este mult suprautilizat - poate ar fi bine sa mergi la un medic destept ca sa se precizeze despre ce e vorba; iar tu sa ii precizezi ca vrei sa ramai insarcinata

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

medicul, din cate stiu si am auzit este foarte bun.Da, circulatie proasta la maini si picioare.Mi-a zis sa iau Tanakan 3 luni, dar am observat ca trebuie incetat daca esti gravida. In fine, astept sa-mi vina CM si daca da, continui sa iau 2 sapt, apoi iar fac pauza cand vine luna de ovulatie si uite asa, peste 2 sapt voi merge si la medic endocrinolog si ma voi interesa si de acest aspect.

Mergi la inceput