FIV263
Raspunsuri - Pagina 19
amzulica spune:
Violab - hai ca ma tin de capul tau. Nu fii suparacioasa ... ne chinuim si noi sa-ti alungam stresul. Ti-am zis ca eu am stat in pat doar primele 2 zile si apoi am plecat la serviciu - urcam 4 etaje zilnic si de 2 ori pe zi, la 6 zile de la ET am fost la o nunta, am dansat doar hora miresei
ca se marita colega mea de birou, etc. Gandeste pozitiv - de acum numai Dumnezeu decide.
Si daca nu te-am convins, Doris71 a reusit cu un singur embrion si tot in Italia. Si daca ai stii cate reusite sunt pe forum cu 1 singur embrion. Ar fi interesant sa existe un subiect separat pentru aceasta minune.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
catalina2307 spune:
Parca si One Fine Day daca imi amintesc bine. Tot cu unul. Si pe deasupra si congelat.
oanademunk - ??????????????????????????
daria08 spune:
Fetelor, cum stati cu frigul,? aici crapa pietrele...
Eu simt o apasare in partea de jos a abdomenului, si am stari emotionale ciudate...o fi de la hormoni?
Vreau sa va intreb daca voua vi s-a schimbat doza dupa primul eco, se poate sa fie mai mare sau mai mica? Dupa ce criterii se modifica?
Va pup si stati la caldurica
Eu de ce nu pot sa afisez emoticonuri?:((
catalina2307 spune:
In cazul meu, da.
Am vazut insa ca sunt medici care nu mai fac estradiolul ci se bazeaza numai pe ce arata eco.
Mona40 spune:
Buna fete scumpe,
Cum va petreceti duminica?
Eu de dim am fost la eco + analiza si am
Z9
OD 3 foli de 14, 16 si inca ceva
OS 1 marisor si inca unul, doi mai mici.
Endo= 8mm
Cam asta-i situatia.
Mai merg Z11 la eco analize...si mai vedem.
Va urez bafta tuturor si numai vesti bune.
daria08 spune:
Mona, cate zile tine de obicei stimularea???? Ca eu dau faliment la ce doza am!!!!! 9, 10, 11 zile?
Fetelor, la voi cat a durat stimularea? Macar sa-mi fac o idee la ce sume ajung ca ma costa 13 mil. la 2 zile si jumate
.
catalina2307 spune:
daria - la mine 12 zile. Si eu tot doze de cal fac de ma costa medicatia aproape cat un fiv.....
violab spune:
Fetelor va multumesc pentru incurajari.

Sa dea Dumezeu sa fie asa. Ar fi o minune!!!

Ma scuzati ca va intreb. Cum adica va costa medicatia? Va platiti voi tratamentul? Mie Gonalul si Luverisul mi-au fost subvetionate sau asa ceva ca nu am platit nimic. Si am facut cite 450ui de Gonal pe zi pt 13 zile. Mi-a zis doctorita ca ar costa foarte mult dar mi-a dat o hartie cu care m-am dus la farmacia spitalului si mi le-au dat fara bani. Sa inteleg ca in Romania nu e asa? Am platit numai Decapeptylul si ma rog vitaminele.