FIV263
Raspunsuri - Pagina 17
miki-miki spune:
Mai eu va contrazic
, primul simptom la mine au fost sanii sensibili, la a 2-a sarcina aveam sfarcurile f sensibile , abia suportam o bluza pe mine. Sensibilizarea sanilor/sfracurilor e primul simptom de sarcina. Viola e de bine 
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
violab spune:
[quote]citat din mesajul lui adria42
Violab eu zic ca e de bine! Nu te supara, fiecare simte altfel.Prietena mea care a facut FIV in iulie 2009 (reusit, mama acum a 2
super draguti din care unul e finutul meu), a simtit sanii tari si durerosi de la 7 zile dupa ET si la 10 zile dupa ET testul de sarcina era pozitiv.Poate pt ca erau doi mititei, cine stie?! Sigur si la tine o sa mearga bine, eu n-am vrut deacat sa vad ce mai faci.

[/quote
Asa am zis si eu. Fiecare simte diferit. Iti multumesc ca-mi duci grija. Esti o draguta. Prietena ta a avut embrioni de 3 zile sau blasotcisti? Citi a avut si citi a pus? Te 

violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Mai eu va contrazic ![]() Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen! ![]() MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |

Merci de incurajari.
miruna79 spune:
Viola Simptomele difera de la o femeie la alta si de la o sarcina la alta la aceeasi femeie, eu nu am avut sani durerosi nici sensibili nici pana acum la aproape 35 S, si iau la progesteron slava Domnului la greu. dureri am avut ca de ciclu,singura senzatie care am avut-o a fost ca un fel de caldura la nivelul uterului a fost ca un val ma speriasem rau cred ca atunci s-a prins mititelul, poftele au aparut mult mai incolo eu in primele 3 luni de sarcina uram mancarea si n-aveam nici o pofta... oricum ti am zis difera de la o femeie la alta.
iti doresc multa bafta sa se prinda si sa ti realizezi visul de a fi mamica
pup toate fetele luptatoare
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
34+
Daniel
BEBE
mirela2 spune:
fetele mele multam fain pentru suport

am fost la medic si endo e tot de 7 asa cum a fost si luni si miercuri la eco facute in tara, drept pt care mi a scos estrofemul ca cica nu raspund la el, apoi, ovarele sunt usor polichistice si foliculii existenti sunt mici, fapt pt care mi a dat doza dubla de merional (150) si infunctie de cat de repede cresc, adik, sa depaseasca valoare de 17, facem punctie si ce rezulta transferam......asa ca FET ul meu s a transformat in FIV+ICSI.
daca, prin absurd, nu s bune ovocitele sau nu se fecundeaza, o sa decongelam si cei 2 frigurosi.
vom trai si vom vedea, al meu e tare incantat de varianta asta.
pupici si bafta la toate fetele care sunt implicate in proceduri de toate felurile

violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna79 Viola Simptomele difera de la o femeie la alta si de la o sarcina la alta la aceeasi femeie, eu nu am avut sani durerosi nici sensibili nici pana acum la aproape 35 S, si iau la progesteron slava Domnului la greu. dureri am avut ca de ciclu,singura senzatie care am avut-o a fost ca un fel de caldura la nivelul uterului a fost ca un val ma speriasem rau cred ca atunci s-a prins mititelul, poftele au aparut mult mai incolo eu in primele 3 luni de sarcina uram mancarea si n-aveam nici o pofta... oricum ti am zis difera de la o femeie la alta. iti doresc multa bafta sa se prinda si sa ti realizezi visul de a fi mamica pup toate fetele luptatoare Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna 34+ DanielBEBE |
Asa e. Iti multumesc ca mi-ai impartasit din experienta ta. Felicitari pt bb si sa cresca sanatos la tine in burtica.

mirela iti doresc sa fie bine indiferent ce decizie luati.
daniela74 spune:
Mirela, ce ma bucur,cresc sansele de reusita. 
Viola,sa sti ca si pe mine ma dureau sinii la o saptamina dupa E.T,dar e adevarat ca si mintea ne joaca feste in perioada asta si apar tot felul de ``simptome``Mult noroc.
Alrak, tu chiar nu ai stat degeaba,cu asa rezultate bune sigur o sa fie ultimul FIV.Asa e,stau pe tusa si astept sa vina luna martie-aprilie.
Pup fetele si o seara placuta.
2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA