FIV263
Raspunsuri - Pagina 16
bytzi spune:
alrak,super tare fsh-ul,asteptam si rezultate la fiv la fel de frumoase ca fsh-ul![]()
daria,frumos progesteron,ai inceput si injectatul,bravo ,bafta te asteptam cu vesti bune
mirela,mult noroc
adipapazi,tinem pumnii la un AMH frumos![]()
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
adria42 spune:
Alrak, pare super tare tratamentul urmat, ai un FSH de invidiat.As incerca si eu , dar cred ca mai intai ar trebui sa ma prezint la un medic homeopat. Si poate ar trebui ca o luna dupa FIV sa nu iau nimic ca sa se mai linisteasca ovarele. Bafta la FIV-ul din aprilie, sa fie cel norocos!
adria42 spune:
Violab, cum te simti, au aparut ceva simptome? Astept cu emotie sa faci testul si sa-mi dai o veste buna!

violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adria42 Violab, cum te simti, au aparut ceva simptome? Astept cu emotie sa faci testul si sa-mi dai o veste buna! ![]() ![]() ![]() |
Pai eu stiu? De la ET pana acum am avut dureri ca de CM, sunt balonata si de ieri sanii sunt sensibili, mai ales sfircurile si mai grei. Ce inseamna toate astea?
Ah, si am niste pofte

. Orice vad la televizor poftesc. Am tot timpul apa in gura.
amzulica spune:
violab - m-ai innebunit tu pe mine cu atata stres legat de simptoame de sarcina. EU n-am avut nici un simtom de sarcina, nici o greata, nimic, exceptie "insemnarea" din dimineata zilei a 8-a de la ET cand am avut ceva pete maronii si care au disparut pana in pranz. Relax daca vrei sa fie totul bine, uita-te pe geam cum ninge, iesi afara si fa o plimbare sa vezi ce bine eeee.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
catalina2307 spune:
Nici eu. La nici una din sarcini. Si nici nu cred ca exista simptomatologie la 4 zile dupa ET.
Si eu spun acelasi lucru ca si amzulica. Calmeaza-te si nu mai cauta semne. Nu exista pofte, sfarcuri sensibile , greturi sau mai stiu eu ce minunatii la o saptamana dupa ET. Este autosugestie si atat. Lasa timpul sa treaca, embrionu sa isi faca treaba, tu doar linisteste-te mananca sanatos bea lichide si asteapta.
violab spune:
Stiu ca nu sunt simptome la o saptamana dar ma agat si eu de orice imi da speranta. Cum o vrea Dumnezeu.
Imi pare rau ca v-am stresat dar nu am facut decit sa raspund la o intrebare ce mi-a fost adresata. Daca va supara nu mai scriu nimic.
catalina2307 spune:
Nu, n-ai stresat pe nimeni. Toate am trecut prin ce treci tu acum. Dar nu te ajuta cu nimic....
Nu trebuie sa te agati de nimic. Doar sa ramai optimista, sa crezi in sansa ta si sa ramai calma. Atat. In rest....soarta si Dumnezeu. Te consumi foarte mult si nu iti faci nici un bine daca stai sa te concentrezi la orice ti se pare ca simti.
adria42 spune:
Violab eu zic ca e de bine! Nu te supara, fiecare simte altfel.Prietena mea care a facut FIV in iulie 2009 (reusit, mama acum a 2
super draguti din care unul e finutul meu), a simtit sanii tari si durerosi de la 7 zile dupa ET si la 10 zile dupa ET testul de sarcina era pozitiv.Poate pt ca erau doi mititei, cine stie?! Sigur si la tine o sa mearga bine, eu n-am vrut deacat sa vad ce mai faci.