FIV263

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Mirela, iti tin pumnii, sa fie bine pana la capat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

karla ma bucur ca esti bine
noi suntem la szeged, sper sa fie bine de data asta

Tin pumnii si ma rog pentru tine, sa veniti mai multi decat ati plecat.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

noi suntem la szeged, sper sa fie bine de data asta

Mirela si eu iti tin pumnii si ma rog sa fie bine de data asta pana la capat.

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

alrak, numai ganduri bune iti trimit.

daria08, bravoooooooooo!fruntea sus!hai cu gonalul sa fie cu noroc si cu productie lipicioasa ca super glue!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

alrak...jur pe rosu ca ieri m-am gandit la tine...si azi ai aparut
ma intrebam cum iti merge cu tratamentul naturist...si vad ca esti multumita...asta e bine...Doamne-ajuta sa fie de bun augur tot ce faci acum pentru urmatorul Fiv.

Draga mea, sunt mai rau ca o baba cu pilulele mele :
-dimineata- 7 pilule si doua tincturi
-pranz-4 pilule si doua tincturi
-seara- 6 pilule si doua tincturi.
Oricum, la un cu totul alt pret, decat cel dat de sirian ( mai tii minte , nu?)
si DD sa ne ajute pe toate anul asta

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da,mai tine minte...si stiu cum e si tincturile si pilulele in geanta dupa tine...dar este pentru o cauza nobila asa cu nu mai conteaza aceste neplaceri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violab

In sfirsit ati mai scos nasucurile afara. Va dadusem disparute.
alrak Doamne cite facem noi pt un. Sa ne tii la curent. De ce zici ca are efect? Ce simti?

Am promis ca va spun , numai daca am rezultate.
Rezultatele au inceput sa apara , in sensul ca mi-a scazut foarte mult FSH-ul.
Eu l-am avut in ultima perioada (dupa ce-am pierdut sarcina la 20 sapt, in 2007) foarte mare in Z3- intre 13 si 18, iar in Z14 l-am avut si 45.
Am inceput tratamentul naturist in 9 noiembrie , odata cu postul craciunului, perioada in care nu am mancat decat produse vegetale, iar de sarbatori am consumat mai mult carne de curcan decat de porc , cum sunt traditiile.
N-as putea spune ca ma simt mult mai bine, pentru ca nici inainte nu ma simteam rau, insa am ramas uimita cand mi-am facut analizele luna aceasta Z3 (9 ianuarie) si mi-a iesit FSH-ul 4,3. Incredibil. Sotul mi-a zis ca o sa-mi puna in rama rezultatul de la analize.
Eu am avut probleme numai cu FSH-ul, celelalte hormonale erau toate in limitele normale.
Pe langa naturiste, am mai facut o luna acupunctura auriculara (adica mi-a pus 8 ace intr-o ureche si am stat cu ele doua saptamani, apoi mi-a pus 7 ace in cealalta ureche si am mai stat cu ele inca 2 saptamani).
Vom vedea in continuare care o sa fie efectul, pentru ca eu o sa mai fac un FIV de-abia in aprile. Pana atunci o sa mai fac o serie de o luna de acupunctura si continui cu naturistele pana la inceputul lui februarie.
Hai ca n-am mai scris de mult , iar acum vad ca nu ma mai opresc.

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Citat:
citat din mesajul lui violab

In sfirsit ati mai scos nasucurile afara. Va dadusem disparute.
alrak Doamne cite facem noi pt un. Sa ne tii la curent. De ce zici ca are efect? Ce simti?

Am promis ca va spun , numai daca am rezultate.
Rezultatele au inceput sa apara , in sensul ca mi-a scazut foarte mult FSH-ul.
Eu l-am avut in ultima perioada (dupa ce-am pierdut sarcina la 20 sapt, in 2007) foarte mare in Z3- intre 13 si 18, iar in Z14 l-am avut si 45.
Am inceput tratamentul naturist in 9 noiembrie , odata cu postul craciunului, perioada in care nu am mancat decat produse vegetale, iar de sarbatori am consumat mai mult carne de curcan decat de porc , cum sunt traditiile.
N-as putea spune ca ma simt mult mai bine, pentru ca nici inainte nu ma simteam rau, insa am ramas uimita cand mi-am facut analizele luna aceasta Z3 (9 ianuarie) si mi-a iesit FSH-ul 4,3. Incredibil. Sotul mi-a zis ca o sa-mi puna in rama rezultatul de la analize.
Eu am avut probleme numai cu FSH-ul, celelalte hormonale erau toate in limitele normale.
Pe langa naturiste, am mai facut o luna acupunctura auriculara (adica mi-a pus 8 ace intr-o ureche si am stat cu ele doua saptamani, apoi mi-a pus 7 ace in cealalta ureche si am mai stat cu ele inca 2 saptamani).
Vom vedea in continuare care o sa fie efectul, pentru ca eu o sa mai fac un FIV de-abia in aprile. Pana atunci o sa mai fac o serie de o luna de acupunctura si continui cu naturistele pana la inceputul lui februarie.
Hai ca n-am mai scris de mult , iar acum vad ca nu ma mai opresc.

tuturor

Doamne Ajuta!

Salutare draga Alrak,wow ce veste buna,as vrea si eu sa stiu ce fel de tratament naturist ai urmat,cand ai timp please

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Salutare draga Alrak,wow ce veste buna,as vrea si eu sa stiu ce fel de tratament naturist ai urmat,cand ai timp please

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
[/quote]
cora tratamentul naturist l-am tinut mai mult pentru detoxificare si crestere a imunitatii, treaba cu FSH-ul cred ca este de la acupunctura.
Tratamentul naturist mi l-a recomandat un medic si este personalizat in functie de afectiunile pe care le am. Adica inainte de a-mi recomanda tratamentul, medicul mi-a pus o mie de intrebari.
Eu fiind posesoarea unor fibroame, am avut rezultate bune anul trecut cu tincturile (in sensul ca fibroamele s-au micsorat) si am mai tinut acum o tura de trei luni- inca nu am terminat. In paralel am luat si produse pe baza de aloe vera de la Forever Living.
Sa-ti spun ce am luat eu, sunt cam multe si repet este personalizat tratamentul, asa ca trebuie citit informativ, stiti voi nu intotdeauna se pliaza un tratament pe toate persoanele:

In toate cele 3 luni
-tinctura de branca ursului :20 ml/20ml/20/ml
-tinctura de arin alb :20 ml/-/-
-tinctura de mladite de zmeur: -/20ml/-
-tinctura de mur: -/-/20 ml
-napraznic: 1/1/1
-1,5 l ceai cu aloe si apa cat poti ( eu din pacate nu am prea suplimentat cu apa)
la care se adauga:
Prima luna de tratament
-Berry nectar (aloe) :30 ml/-/30 ml
-Bee propolis: 1/1/1
-A Beta Care : 1/1/1
-Royal Jelly : 1/1/1

A doua luna de tratament
-Berry nectar: 50ml/-/50 ml
-Lycium :1/1/1
-A Beta Care: 1/1/1
-Fields of Green: 1/1/1
-Multi Maca: 1/-/1

A treia luna de tratament
-Berry nectar :50ml/-/50 ml
-Multi Maca: 1/-/1
-Fields of green: 1/1/-
-Bee Propolis: 1/1/1
-Royal Jelly: 1/1/1
-A Beta Care: 1/-/1
-Lycium: 1/1/1
Cam asta este tot (cam multe nu?)

Va pup pe toate.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Alrak un ecograf ai facut sa vezi cum mai sunt fibroamele? Eu vad in schema ta laptisor de matca 3/zi , asta e estrogenic si nu este indicat in caz de fibroame. Analiza estradiolului ai facut-o odata cu anal FSH? Mi-e teama ca ai un estradiol mai mare iar FSH-ul mic se datoareaza ac.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput