FIV263
Raspunsuri - Pagina 15
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 karla ma bucur ca esti bine ![]() ![]() noi suntem la szeged, sper sa fie bine de data asta ![]() ![]() |
Tin pumnii si ma rog pentru tine, sa veniti mai multi decat ati plecat.

Doamne Ajuta!
ALINAOPREA spune:
| citat din mesajul lui mirela2 noi suntem la szeged, sper sa fie bine de data asta ![]() ![]() |

Alina in asteptarea unei minuni de
adipapazi spune:
alrak, numai ganduri bune iti trimit.
daria08, bravoooooooooo!fruntea sus!hai cu gonalul sa fie cu noroc si cu productie lipicioasa ca super glue!
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui samira33 alrak ![]() ...jur pe rosu ca ieri m-am gandit la tine...si azi ai aparutma intrebam cum iti merge cu tratamentul naturist...si vad ca esti multumita...asta e bine...Doamne-ajuta sa fie de bun augur tot ce faci acum pentru urmatorul Fiv. |
Draga mea, sunt mai rau ca o baba cu pilulele mele :
-dimineata- 7 pilule si doua tincturi
-pranz-4 pilule si doua tincturi
-seara- 6 pilule si doua tincturi.
Oricum, la un cu totul alt pret, decat cel dat de sirian ( mai tii minte , nu?)
si DD sa ne ajute pe toate anul asta
tuturorDoamne Ajuta!
samira33 spune:
da,mai tine minte...si stiu cum e si tincturile si pilulele in geanta dupa tine
...dar este pentru o cauza nobila asa cu nu mai conteaza aceste neplaceri.
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui violab In sfirsit ati mai scos nasucurile afara. Va dadusem disparute. alrak Doamne cite facem noi pt un . Sa ne tii la curent. De ce zici ca are efect? Ce simti? |
Am promis ca va spun , numai daca am rezultate.
Rezultatele au inceput sa apara , in sensul ca mi-a scazut foarte mult FSH-ul.
Eu l-am avut in ultima perioada (dupa ce-am pierdut sarcina la 20 sapt, in 2007) foarte mare in Z3- intre 13 si 18, iar in Z14 l-am avut si 45.
Am inceput tratamentul naturist in 9 noiembrie , odata cu postul craciunului, perioada in care nu am mancat decat produse vegetale, iar de sarbatori am consumat mai mult carne de curcan decat de porc , cum sunt traditiile.
N-as putea spune ca ma simt mult mai bine, pentru ca nici inainte nu ma simteam rau, insa am ramas uimita cand mi-am facut analizele luna aceasta Z3 (9 ianuarie) si mi-a iesit FSH-ul 4,3. Incredibil. Sotul mi-a zis ca o sa-mi puna in rama rezultatul de la analize.
Eu am avut probleme numai cu FSH-ul, celelalte hormonale erau toate in limitele normale.
Pe langa naturiste, am mai facut o luna acupunctura auriculara (adica mi-a pus 8 ace intr-o ureche si am stat cu ele doua saptamani, apoi mi-a pus 7 ace in cealalta ureche si am mai stat cu ele inca 2 saptamani).
Vom vedea in continuare care o sa fie efectul, pentru ca eu o sa mai fac un FIV de-abia in aprile. Pana atunci o sa mai fac o serie de o luna de acupunctura si continui cu naturistele pana la inceputul lui februarie.
Hai ca n-am mai scris de mult , iar acum vad ca nu ma mai opresc.
tuturorDoamne Ajuta!

cora79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ALRAK
Am promis ca va spun , numai daca am rezultate. Rezultatele au inceput sa apara , in sensul ca mi-a scazut foarte mult FSH-ul. Eu l-am avut in ultima perioada (dupa ce-am pierdut sarcina la 20 sapt, in 2007) foarte mare in Z3- intre 13 si 18, iar in Z14 l-am avut si 45. Am inceput tratamentul naturist in 9 noiembrie , odata cu postul craciunului, perioada in care nu am mancat decat produse vegetale, iar de sarbatori am consumat mai mult carne de curcan decat de porc , cum sunt traditiile. N-as putea spune ca ma simt mult mai bine, pentru ca nici inainte nu ma simteam rau, insa am ramas uimita cand mi-am facut analizele luna aceasta Z3 (9 ianuarie) si mi-a iesit FSH-ul 4,3. Incredibil. Sotul mi-a zis ca o sa-mi puna in rama rezultatul de la analize. Eu am avut probleme numai cu FSH-ul, celelalte hormonale erau toate in limitele normale. Pe langa naturiste, am mai facut o luna acupunctura auriculara (adica mi-a pus 8 ace intr-o ureche si am stat cu ele doua saptamani, apoi mi-a pus 7 ace in cealalta ureche si am mai stat cu ele inca 2 saptamani). Vom vedea in continuare care o sa fie efectul, pentru ca eu o sa mai fac un FIV de-abia in aprile. Pana atunci o sa mai fac o serie de o luna de acupunctura si continui cu naturistele pana la inceputul lui februarie. Hai ca n-am mai scris de mult , iar acum vad ca nu ma mai opresc. tuturorDoamne Ajuta! ![]() |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui cora79 |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
[/quote]
cora tratamentul naturist l-am tinut mai mult pentru detoxificare si crestere a imunitatii, treaba cu FSH-ul cred ca este de la acupunctura.
Tratamentul naturist mi l-a recomandat un medic si este personalizat in functie de afectiunile pe care le am. Adica inainte de a-mi recomanda tratamentul, medicul mi-a pus o mie de intrebari.
Eu fiind posesoarea unor fibroame, am avut rezultate bune anul trecut cu tincturile (in sensul ca fibroamele s-au micsorat) si am mai tinut acum o tura de trei luni- inca nu am terminat. In paralel am luat si produse pe baza de aloe vera de la Forever Living.
Sa-ti spun ce am luat eu, sunt cam multe si repet este personalizat tratamentul, asa ca trebuie citit informativ, stiti voi nu intotdeauna se pliaza un tratament pe toate persoanele:
In toate cele 3 luni
-tinctura de branca ursului :20 ml/20ml/20/ml
-tinctura de arin alb :20 ml/-/-
-tinctura de mladite de zmeur: -/20ml/-
-tinctura de mur: -/-/20 ml
-napraznic: 1/1/1
-1,5 l ceai cu aloe si apa cat poti ( eu din pacate nu am prea suplimentat cu apa)
la care se adauga:
Prima luna de tratament
-Berry nectar (aloe) :30 ml/-/30 ml
-Bee propolis: 1/1/1
-A Beta Care : 1/1/1
-Royal Jelly : 1/1/1
A doua luna de tratament
-Berry nectar: 50ml/-/50 ml
-Lycium :1/1/1
-A Beta Care: 1/1/1
-Fields of Green: 1/1/1
-Multi Maca: 1/-/1
A treia luna de tratament
-Berry nectar :50ml/-/50 ml
-Multi Maca: 1/-/1
-Fields of green: 1/1/-
-Bee Propolis: 1/1/1
-Royal Jelly: 1/1/1
-A Beta Care: 1/-/1
-Lycium: 1/1/1
Cam asta este tot (cam multe nu?)
Va pup pe toate.
Doamne Ajuta!
miki-miki spune:
Alrak
un ecograf ai facut sa vezi cum mai sunt fibroamele? Eu vad in schema ta laptisor de matca 3/zi , asta e estrogenic si nu este indicat in caz de fibroame. Analiza estradiolului ai facut-o odata cu anal FSH? Mi-e teama ca ai un estradiol mai mare iar FSH-ul mic se datoareaza ac.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

. Sa ne tii la curent. De ce zici ca are efect? Ce simti?