FIV263

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

voi ce stiti, ce ati auzit?Am endometrioza si un doctor spune sa fac IA deja, alt doctor din afara spune ca in cazul endometriozei trebuie facute cat mai putine stimulari ca agraveaza boala si ca trebuie trecut direct la FIV. Voi, ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Fetelor, unde v-ati ascuns? Fac apelul sa stiti
Simptome de Z4. Balonare-check, crampe-check, dureri de sani-putine. Astept pareri. Azi am facut si eu una alta prin casa. Lucruri usoare bineinteles. La noi e soare si frumos asa ca am iesit si pe terasa putin sa iau aer. Va pe toate.

maine fac analize. big day!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Fetelor, azi mi-a venit cm, progesteron 0,25, eco buna, prima doza de gonal am facut-o pe seara, la 7 si ati avut dreptate, e super usor.
Doamne-ajuta, va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Daria, sa fie cu noroc.Toata procedura e foarte usoara,daca nu ar fi stresul ar fi foarte bine.Multa bafta.
Viola, eu sint aici si te astept cu vesti bune.
Alrak, ce faci,esti bine?

2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Alrak, ce faci,esti bine?

2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA

Sunt prezenta, dar stau in umbra.
N-am mai scris de mult insa citesc tot ce postati si ma bucur pentru reusite dar si plang pentru nereusite.
Despre mine... ce sa spun, sunt in a treia luna de tratament cu produse naturiste ( cele mai vechi pe forum cunoasteti povestea), am facut o luna de zile si acupunctura auriculara, iar rezultatele au inceput sa apara .
O sa termin tratamentul cu naturiste in 10 februarie , dupa aceea vom pleca la ski 10 zile, apoi revin in tara si mai bag o luna de acupunctura , iar apoi ma prezint pentru ULTIMUL FIV .
Tu ce faci, vad ca si tu intri destul de rarut in ultima vreme.
Multumesc ca te-ai gandit la mine

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alrak...jur pe rosu ca ieri m-am gandit la tine...si azi ai aparut
ma intrebam cum iti merge cu tratamentul naturist...si vad ca esti multumita...asta e bine...Doamne-ajuta sa fie de bun augur tot ce faci acum pentru urmatorul Fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

In sfirsit ati mai scos nasucurile afara. Va dadusem disparute.
adipapazi iti tin pumnii. Sa vi cu rezultate bune ca altfel iti dau bataita sa stii.
daria mie mi le-a facut socrela dar te inteleg. Cred ca si mie mi-ar fi fost frica mai ales ca ale mele nu erau cu pen. Sa fie intr-un ceas bun si sa faci multi foliculi grasuni
alrak Doamne cite facem noi pt un. Sa ne tii la curent. De ce zici ca are efect? Ce simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

karla ma bucur ca esti bine
noi suntem la szeged, sper sa fie bine de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

karla ma bucur ca esti bine
noi suntem la szeged, sper sa fie bine de data asta

Bafta multa. Tinem pumnii sa stii.

Mergi la inceput