FIV263

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Fetele care ati luat marvelon sau alte ac, dupa cate zile v-a vnit cm? Ca eu le-am terminat duminica , in 17, si vad ca se lasa asteptat, mi-a dat peste cap si programari si tot.

Viola, cum te simti? esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Fetele care ati luat marvelon sau alte ac, dupa cate zile v-a vnit cm? Ca eu le-am terminat duminica , in 17, si vad ca se lasa asteptat, mi-a dat peste cap si programari si tot.

Da. Sunt bine. Tu cum esti? Deja vrei sa incerci din nou? Ma bcur ca esti pozitiva. Cit trebuie sa faci pauza dupa FIV inainte sa incerci din nou? Nu mai tin minte povestea ta. Erai la primul? Iti trimit multi si un mare buchet de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Mirela, tin pumnii sa vii cu bebeii acasa si sa fie ok drum bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

daria sarumana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

violab, lasa stresu.
se iau multe filme de dragoste si se vad, se face o salata de fructe, o prajitura, o vizita de la prietene, tom si jerry. ce atatea ganduri negre?
cum am fugit, cum ai luat-o cu grijile. mobilizarea ca nu e bine la bb sa gandesti ca mai faci un fiv.
ia zi tu: o sa raman gravida, o sa raman gravida, o sa raman gravida...
eu reiau tona de analize de z3 sambata. sapt trecuta 2 ecografii, secretii, eco mamara. acuma AMh si purcoiul de z3. apoi mai vdm cand facem next fiv. nu ma grabesc, las organismul sa-si mai revina. plus ca de data asta voi fi muuuult mai relaxata.si imi voi lua sotul cu mine din prima zi. nu mai stau eu in tara straina singurica sa plang p-acolo.
hai mai uita-te o data la vacanta la roma si sa vezi ce se lipeste embrionu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Daria,
Mie mi-a venit cm la doua zile dupa ce am intrerupt, deci prea repede. Eu stiu ca trebuie sa vina intre2 si 7 zile de la intrerupere.
Asa ca nu te panica, mai ai vreme pana in 24.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

violab, lasa stresu.
se iau multe filme de dragoste si se vad, se face o salata de fructe, o prajitura, o vizita de la prietene, tom si jerry. ce atatea ganduri negre?
cum am fugit, cum ai luat-o cu grijile. mobilizarea ca nu e bine la bb sa gandesti ca mai faci un fiv.
ia zi tu: o sa raman gravida, o sa raman gravida, o sa raman gravida...
eu reiau tona de analize de z3 sambata. sapt trecuta 2 ecografii, secretii, eco mamara. acuma AMh si purcoiul de z3. apoi mai vdm cand facem next fiv. nu ma grabesc, las organismul sa-si mai revina. plus ca de data asta voi fi muuuult mai relaxata.si imi voi lua sotul cu mine din prima zi. nu mai stau eu in tara straina singurica sa plang p-acolo.
hai mai uita-te o data la vacanta la roma si sa vezi ce se lipeste embrionu...

Iubita te dadusem disparuta. M-ai lasat singurica Bineinteles ca sunt gravida. Cine a zis altceva? Nu am vacanta la roma desi nu e o idee rea dar o sa bad niste Sex & City sau Friends ca am toate seriile. Iti trimit multi dulci si sa ma tii la curent cu analizele. Bafta sa fie toate perfecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,eu am avut marvelon la fiv-ul anterior,mie mi-a venit CM la 2 zilesi tot asa ia stricat planurile dr,el nici nu era in tara,nu-ti face griji despre asta ,tu suna in z1 de CM si anuntai si apoi iti faci eco si progesteronul in z2,bafta multa,incepe numaratoarea inversa

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Fetelor, unde v-ati ascuns? Fac apelul sa stiti
Simptome de Z4. Balonare-check, crampe-check, dureri de sani-putine. Astept pareri. Azi am facut si eu una alta prin casa. Lucruri usoare bineinteles. La noi e soare si frumos asa ca am iesit si pe terasa putin sa iau aer. Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Sheriiii, hi, hi, hi, chiar ma gandeam la tine zilele astea, oare ce mai faci. Acu' vad ca e si un cavaler in zona uraaaaa !!! Cred ca a rasuflat usurat sotiorul. Si inteleg ca gandacelul celalalt se ascunde, nu ? Te tine in suspans.
Pupici

Mergi la inceput