FIV263
Raspunsuri - Pagina 12
miki-miki spune:
Oana
tin pumnii. DOAMNE AJUTA!! 
Te rog spune-mi si mie cum ii spune la produsul acela care il recomandai tu pt candida si ce pret are.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
oanademunck spune:
Gynodaktarin si e in jur de 15-20 euro..7 zile tratament si tu si sotzu si fara contact sexual.;efectul il simti dupa 2-3 zile dar trebuie sa continui tratam 7 zile sa casapeasca candida de tot
Merici de ganduri bune, om vedea ce va fi, nu e in mainile mele nimic din pacate
miki-miki spune:
Oana
merci
. Acum nu e in mainile tale dar va fi![]()
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
BuburuzaL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 menopur am gasit in seara asta la farmacia Tei. eu in z8 endo de 7 fara foliculi, asta din spusele dr din Bucuresti, drept pt care dr din Ungaria a decis sa fac 3 doze de menopur si sambata eco la el, deci vineri plecam, sper sa fie ok si sa se formeze si corp galben si sa se diviza dezghetatii mei. am niste emotii de nu va inchipuiti ![]() ![]() ![]() |
Mirela draga mea, inteleg ca incerci din nou! Iti tin pumnii sa fie bine, si de data asta pana la capat. Doamne ajuta!!!

---------------------------------------
" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."

BuburuzaL spune:
| citat din mesajul lui oanademunck La noi se preconizeaza punctia duminica acum (vineri mai avem o eco dar au zis ca probabil duminica punctia).......Asta inseamna cam pe miercuri telefon daca avem sau nu transfer......emotionant...... |
Oana sa stii ca mai ai un sprijin aici in Belgia si iti doresc din suflet sa primesti telefonul norocos! Doamne ajuta!!!

---------------------------------------
" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."

violab spune:
Mirela, Oana Doamne Ajuta! Sa fie cu ochisori.

Eu trec prin tot felul de stari si ginduri.Of ce greu trece timpul cind astepti asa o veste. Azi m-am trezit cu burtica mai dezumflata si parca nici un simptom. Acum sunt niste dureri in partea dreapta dar suportabile. Va

pe toate.
Sheritra spune:
Mirela2, tin pumnii sa se prinda dezghetatii aia mici, si pe langa dozele de menopur baga si niste pen-uri de vin rosu pt endo!
Oana, punctie usoara si ouatoare!
toata gasca si bafta multa!
Shery
13
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Mirela2, tin pumnii sa se prinda dezghetatii aia mici, si pe langa dozele de menopur baga si niste pen-uri de vin rosu pt endo! Oana, punctie usoara si ouatoare! toata gasca si bafta multa!Shery 13 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
shery muahhhh, te citesc la odisee, mi a placut faza cu tocurile de 12 si beata crita
pupici si sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa te prind din urma