tunsul zero
Raspunsuri - Pagina 4
corap spune:
concluzia topicului: de la tuns NU se indeseste parul DAR i se schimba culoarea. COME ON
eu pe ai mei nu i-am tuns pentru ca i-am pus sa aleaga si n-au vrut. pe la 2 anu jumate andrei a vrut scurt ca ta-su (nu 0, ci vreo 3) si a tot vrut, si i s-a indesit evident.
anais a fost o data tunsa scurt (adica scurt pentru o fata) din cauza de lipsa de uniformitate & smocuri si de atunci deloc, din pacate nu vrea sa stea cu parul prins in niciun fel asa ca am mai ajustat bretonul. si tot din pacate, i s-a degradat extrem de rau parul la spate, asa ca incerc sa o conving sa-i tund macar varfurile, ca sa-i creasca sanatos.
eu tot cred ca depinde de ce doreste copilul, ca am auzit de copii ramasi traumatizati din cauza ca au fost tunsi impotriva vointei lor. de asemenea, tunsoarea frecventa este recomandata chiar si adultilor, pentru ca asa se pastreaza un par sanatos.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
AVoogt spune:
Iar povestea cu tunsul ...offf chiar sunt oameni care cred in asa ceva . Eu nu mi-am tuns fata niciodata si are un par
de
AVoogt
alex_andra spune:
Daca eva ar fi avut bucle, bucle....nu as fi tuns-o cu siguranta, dar ea are 3 fire de puf. Nu vreau s-o tund ca sa se indeseasca, vreau s-o tund ca sa ii creasca par "nou" si uniform.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
kid spune:
Eu am fost tunsa zero de multe ori in copilarie si nu am par des/frumos acum. Deci teoria nu e valabila, dpmdv. Podoaba capilara se mosteneste.
Eu i-am tuns pletele juniorului pentru ca a cerut el, daca va vrea par lung, eu nu voi avea nimic impotriva.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
bobocel_07 spune:
Si sora mea a fost tunsa zero cand era mica tot ca sa ii creasca parul mai des.Si avea asa niste bucle frumoase iar cand i-a crescut parul i-a crescut drept.
Si acum ii pare rau mamei ca a tuns-o.Nu are legatura tunsul la zero cu indesirea parului, eu cand eram mica avea trei fire in cap si acum am un par foarte des desi nu am fost tunsa zero.
alexia_07
Isis_23 spune:
Eu mi-am tuns fetita azi,dar nu zero,ci unu!Nu neaparat sa creask mai des,ci pt k era inegal si sincer,nici culoarea nu-mi placea!sunt curioasa ce o creste!
Mami de Edith
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/
corap spune:
OFF TOPIC
RODDY - desigur, la un an copilul nu poate fi traumatizat, deci hai sa-i aplicam toate nebuniile care ne trec prin cap cat e mic si nu-l traumatizam - gaurit urechi, ciopartit par & co, ca suntem oameni seriosi, doar nu o sa i le facem cand se mareste si poate sa-si exprime vointa. HA HA
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
ionitza spune:
Oameni buni!!! trei litere, doar: ADN
chiar credeti ca daca tundeti copii se schimba culoarea parului? din par cret se face drept sau invers? acuma-i blod, hai sa-l tund zero poate se face brunet???
Hai sa fim realisti
alex_andra spune:
Ionitza, atunci spune-mi si mie ce legatura are ADn-ul aici:
pana sa raman insarcinata aveam parul drept, dupa ce-am nascut s-a incretit
Iar chestia cu schimbatul culorii parului....la mine a fost valabil: cand eram mica aveam parul blond platinat, acum e saten. Eu aveam 3 fire, mama ma tundea, acum nu mai am 3 am, vreo 20....deci, ceva , ceva tot s-a indesit
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)