tunsul zero
Raspunsuri - Pagina 5
ionitza spune:
am scris muuult mult si mi-a dat eroare si am pierdut. nu-l mai scriu odata
concluzia era ca eu ramin la parerea mea. pe fiica-mea nu am tuns-o niciodata scurt, si are un par f frumos si lung de printzesica mamii printzesika.
Aaa! apropos de blond
si mie soacra-mea imi spune ca MAN avea parul blond-blond cind era mic si acum e saten inchis....ca s-a tuns de vre-o doua trei ori in viata lui in trei-j ceva de ani oare de asta e saten?? n-as crede!
si inca ceva....de obicei barbatii se tund scurt....si tot ei chelesc
huh? ma'ntreb
monicutza_bb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Isis_23 Eu mi-am tuns fetita azi,dar nu zero,ci unu!.....nici culoarea nu-mi placea!sunt curioasa ce o creste! |
Pai de ce nu o si vopsesti? (pe principiul ca nu iti place culoarea parului copilului tau)... iar de crescut... ce poate sa creasca... un crocodil?
scuze, dar pur si simplu nu m-am putut abtine
Mie mi-a spus o profesoara care preda arta tunsului (nu radeti, poate fi o arta daca este facuta cu placere si pasiune) la o scoala renumita din Montreal ca tot ce face rasul in cap este sa strice plantatia parului si sa produca vartejuri si sa schimbe directia de crestere a firului de par. Cu toate acestea, si aici unele persoane (de diferite origini) tin neaparat sa isi tunda copii de mici in cap.
(Tipa mi-a spus ca ea chiar a refuzat in cateva dati sa rada in cap niste bebelusi, aveau 8-10 luni, pentru ca a considerat ca ar fi traumatizant pentru ei si pentru capusorul lor moale. Au plecat mamicile nemultumite si cu siguranta au gasit alt loc sa le satisfaca dorinta).
Culoarea parului se schimba la toti oamenii in timp (la unii se inchide, la altii se decoloreaza, in functie de sezon, soare, etc.).