tunsul zero

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

picky, da!!

eu la 2 ani am tuns fetita frantuzeste.... asta ca sa ii dau o forma! arata bestial!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcristy spune:

tunsul o nu face parul mai des este doar un mit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nu stiu daca tunsul zero sau scurt indeseste parul sau nu, dar eu cand m-am nascut aveam o singura bucla in varful capului, iar dupa vreo 4-5 tunsori f, scurt, cand eram mica, acum am un par superb. A mai cazut dupa nastere, dar acum se regenereaza.
Iar cu fiica mea am facut la fel. Am tuns-o zero la 8 luni si la 1 an, iar in mai, iunie , iulie, august , scurt. Am nascut-o cu par putin, iar acum e mult mai des si mai aspru. Pe timpul iernii n-am tuns-o ca sa nu-i fie frig, dar din mai am de gand sa o tund din nou in fiecare luna, iar din septembrie sa-i las parul sa cresca. Vara e cald ,transpira, e inca mica si e mai bine asa.
Si consider ca e mult mai important sa aiba un par frumos, des si sanatos cand o sa fie mai mare, decat 3 fire de par si sa se uite dupa toate fetele cu par frumos.

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Cand copilul se naste, se naste cu puf sau cu par care a stat in lichidul amniotic cava timp ok...

Binenteles ca al tunde scurt pe un copil,nu se indeasa parul dar i se uniformizeaza , se regenereaza,si binenteles depinde si de genele familiei.

Eu l-am tuns de al meu print la numai o luna,cu masina de tuns frumos cu grija,si pa la 3 luni iar de atunci numai plete are puteti sa va uitati pe poze.

parerea mea e sa tunzi copilul atunci i primele luni,deci primul par acela din burtica sau puful

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

Cand copilul are smocuri de par si nu este uniform normal ca trebuie tuns dar eu dupa ce am tuns fetita cea mare i s-a schimbat culoarea parului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Fetitei mele ii rup turta saptamana viitoare. Are numai puf in cap si total inegal. As vrea s-o tund la zero, nu in ideea ca i se indeseste ci doar pentru ca vreau sa-i creasca uniform. Ceilalti membrii ai familiei mele imi zic sa n-o tund ca e iarna si frig, dar eu n-as astepta vara s-o tund, speram ca pana atunci sa-i creasca putin, poate-i prind si vreo clamuta, prin par, ceva...
Daca ra fi avut par des si mai lung n-as fi tuns-o, dar asa, cu trei fire de puf...

Andra, mami de leoaica Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

RODY, tu ai tuns fetita la un an? CUm ai tuns-o, ami scurt, sau zero?
Chiar nu stiu ce sa fac cu Eva, daca s-o tund sau nu....

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

Da am tuns fata zero cand avea 1 an si i s-a schimbat culoarea parului. Acum nu stiu daca asta este motivul dar avea parul castaniu deschis iar acum este castaniu inchis,iar baiatul care are acum un an nu stiu daca sa-l mai tund asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu n-am tuns-o pe Maria niciodata(numai varfurile),insa pe baieti i-am tuns si zero dar numai ptr ca ei transpirau f mult la nivelul capului(nu stiu de ce).Acum Maria are un par superb si baietii la fel cert este ca li s-a schimbat culoarea parului la toti trei baietii au fost la nastere f blonzi si li s-a inchis parul la culoare acum ,iar Maria a fost f bruneta si acum i s-a deschis parul.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Eu i-am ras pe amandoi dupa ce au implinit un an. Frizerita de la Bretonel, unde ii tund mereu, imi tot repeta cat e de benefic rasul in cap de mai multe ori.ea cica si-a ras baietelul 4 veri la rand. Chiar daca nu-l indeseste, intareste firul cu siguranta. asta observ si eu cand mai ma mai rad cu lama pe picioare, dar parca tot nu i-as mai tunde zero la varsta asta....

Mergi la inceput