RUGACIUNE COLECTIVA PT A DOBANDI PRUNCI BUNI (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Buna ziua fetelor,

Sinxarul de azi:
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie02.htm

Doamne ajuta tuturor,
Angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna fete dragi si Cipicah,

Zarurile au fost aruncate, vineri 29 ianuarie am facut IA. Acuma ce-o vrea Dumnezau Bunu si Maica Precesta, ca la Ei ma rog in toata vremea.

N-am putut intra pe forum in ultima vreme ca am fost tare ocupata si la serviciu si in viata privata. Ma gandesc la toti, sanatate multa celor in suferinta si... s-auzim de multe berze.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Aici gasiti acatistul Intampinarii Domnului:

http://www.ortodoxia.md/rugaciuni-si-acatiste/28-acatiste/1807-acatistul-intampinrii-domnului-2-februarie

Sa va fie de folos,
angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

deeva, ce bineeeee, anul trecut citeam ca incepand cu lunile februarie, martie, sunt anuntate cele mai multe sarcini! Doamne ajuta!

theiuta, eu te rog sa nu disperi, daca poti chiar repeta analiza la alt laborator, si chiar daca este neschimbat rezultataul, gand bun la Dumnezeu ca le rezolva el pe toate!Rugaciune si la Sf Nectarie!

caciantoni, ce bineeee, si la tine sa fie intr-un ceas bun si sa vii cat de curand cu vestea cea buna!

nike, te cred ce ai simtit cand ai vazut inimioara batand!Doamne ajuta! Sa fie bine pana la 9 luni!Karla a zis bine ! Gandeste pozitiv!

karlasi housepochet

anadomnica,asa fac, iti urmez sfatul, ma rog si eu pentru alte fete, stiu ca si altii s-au rugat pentru mine si am simtit mereu ajutorul!despre sotul meu ce sa iti spun, asa este, el incetase sa mai nadajduiasca, dar multumesc bunului Dumnezeu ca l-a indreptat pe calea cea buna!Sa il vezi acum cat este de constiincios!
Inca nu stiam ca sunt insarcinata, si atunci a aparut o problema medicala la el, medicii, prin analizele facute,nu au gasit nimic care sa explice problema lui de sanatate, dar singur a observat ca mergand la masluri, a inceput sa isi revina! Slava bunului Dumnezeu!
la inceput, in primele 3 luni, cam atunci cand trebuia sa am cm, imi venea ceva maroniu, nu mult, dar venea, asa intram in panica, iar el mereu ma linistea, si imi spunea:,, daca ni l-a dat Bunul Dumnezeu o sa vezi ca o sa il avem, stai linistita, nu te mai agita!''
dimineata plecam imediat la Bucuresti, dar asa era, totul era bine!asa reactiona organismul!de la trei luni nu am mai avut nici o scurgere!
saptamana trecuta la triplu test ne iesise risc mare, si dr ne sfatuise sa facem amniocenteza, ii spusesem de la inceput ca nu o fac, iar ea insista in continuare,m plans, m-am agitat, sambata am facut si un pic de efort, mic dar l-am facut si de duminica au inceput contractiile!
Am stat la pat, azi imi este mai bine!Daca imi era tot asa maine imi spusese dr sa vin la Bucuresti sa ma interneze!Aseara a venit preotul, a facut sfestanie, mi-a citit, ne-am rugat si noi, si deja contractiile au fost mici in intensitate si doar cateva spre dimineata!Ce bun este Domnul cu noi pacatosii!Ii multumim pentru fiecare zi Maicutei, Sfintilor la care ne rugam si Bunului Dumnezeu!
Doamne ajuta!

va imbratisez pe toate, si eu si bebenita, fara nici o exceptie, si ma rog sa va ajute Bunul Dumnezeu dupa nevoia fiecaruia, dar mai ales sa va dea bucuria de dobandire si nastere de prunci sanatosi!ruga]Doamne ajuta!

18+

SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

tot noi suntem, mereu uitam sa schimbam saptamana!

19+

SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

Ziua buna fete dragi si Cipicah,

Zarurile au fost aruncate, vineri 29 ianuarie am facut IA. Acuma ce-o vrea Dumnezau Bunu si Maica Precesta, ca la Ei ma rog in toata vremea.

N-am putut intra pe forum in ultima vreme ca am fost tare ocupata si la serviciu si in viata privata. Ma gandesc la toti, sanatate multa celor in suferinta si... s-auzim de multe berze.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta si toti Sfintii sa te ajute , sa aduci pe lume pruncutul mult dorit.
Acum imi permit sa-ti dau niste sfaturi: in aceasta perioada este nevoie de rugaciune multa,multa, multa,, papa bun si consistent (proteine ,fructe si legume proaspete) si gandire pozitiva , este foarte important sa crezi si Bunul Nostru este cu tine.
asteptam vesti bune de la tine.

tuturor si o zi luminata, va doresc.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

sa va povestesc odiseea mea in spital, la Municipal.
nu sunt perfuzoare, branule, hemisuccinat,ranitidina.
am stat in rezerva.
langa mine un salon cu femei in ultimele saptamani.
la ora 20 dadeau drumul la TV tare.le-am rugat sa il dea mai incet,dar l-au dat la maxim.la 11 noaptea au comandat pizza,iar ultimul vizitator a plecat la 22.
imi era f rau,dar tipau,radeau, nua veau nicio treaba.medicii le-au spus ca-s rele, iar ele au spus ca trebuie sa se distreze cumva.
totul fain si frumos,pana luni,cand au inceput sa se planga ba ca nu au medici,ba ca nu le baga nimeni in seama,iar la smechera aia din rezerva e pelerinaj de medici si toti o intreaba de sanatate.ei,apoi a venit bulibasa sa caute medic pt piranda si puradel.
femei mai rele nu am vazut.eu am plecat.am avut noroc cu fata din rezerva in care am stat.
ce m-a mirat esteca fumau, beau coca cola, mancau numai porstii si de la 20 incepeau distractia pana la 2 dimineata si nimeni nu le zicea nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna, dragele mele,
Mai intai de toate vreau sa va imbratisez intrucat intru atat de rar.....dar incerc sa tin pasul cu cititul....
Deeva: Sunt cu gandul alaturi de tine, sa-ti ajute Bunul Dumnezeu si sa vii cu vesti bune peste 10 zile!!!
Nike: Pentru mine esti un exemplu!!! Ma bucur ca mai sunt oameni atat de puternici; stii bine ca Dumnezeu ii iubeste pe cei curajosi!!
Lili: Imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta atat de dureroasa! Chiar si in momente de acest gen trebuie sa ne pastram nadejdea ca pana la urma totul va fi bine!
Ariana: Am sa incerc maine sa-ti trimit pe pm un nr. de telefon unde poti sa suni si sa intrebi cand si daca parintele Iustin primeste credinciosi.
Caciantoni: Iti doresc din suflet ca dupa aceasta interventie sa reusesti!!! O meriti din plin!! Abia astept sa inceapa vestile bune!!! Poti sa-mi spui cu cine ai facut laparo? Tare ma bate gandul sa o repet si eu....
Vvvvv: Ce repede trec saptamanile...sunteti aproape de jumatatea drumului....Doamne Ajuta ca totul sa fie bine si sa aduci pe lume un bb sanatos!! Si tu esti pentru mine un model de reusita...chiar ii povesteam sotului meu ce minune s-a intamplat cu voi in urma rugaciunilor!!
Despre mine: am ajuns la prof .dr. Simona Fica si mi-a spus ca nu sunt probleme cu tiroida la mine, e ceva tranzitoriu, ceva care ar putea fi si de la HSG facuta in iunie anul trecut....prin urmare am liber la FIV si avand in vedere ca azi e ziua 1 de CM, trebuie sa sun la clinica si poate incepem din ziua 21...Doamne Ajuta!!! De data asta parca ma simt altfel avand in vedere ca am primit si binecuvantarea unui preot pentru acest lucru!!
Va pup pe toate cu drag!! Si pa mamici cu bb-eii le imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

va multumesc pt incurajari.
nu am niciun merit.sunt doar o biata fiinta care isi doreste mult un copil,iar bebelul meu e cel mai frumos bebe.va spun cu siguranta asta, pt ca l-am vazut la eco.

azi imi e rau.durerile sunt mari.astept salariul ca sa imi fac dozarea de histamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

maria08 ...... mai de cata vreme nu ai mai scrisssssssssss
imi era dor de tineeeeee
cand ne vedm si noi???????
si incercati luna asta? eu sincer intai as fi asteptat sa treaca postul ... desi e o problema medicala si nu se puneeeeeeee
multa baftaaaaaaaaa
ma voi ruga pt tine draga meaaaaaaaaa
meriti din plin sa primesti minunea

caci este o minune un copil
nu e usor
cu nopti nedormite
nu mananca
cade peste tot si baga totul in gura
tre sa fii ochi si urechi
etc
dar e frumosssssssss

livsy te-am adaugat
da-mi tu accept cand poti

eu astept sa imi refac aceste luni de post organismul
si apoi
sa incepem iar lupta pt bebe 2
dupa posttttttttt

mai e putin si antoniaface 1 anisorrrrrrr
nu-mi vine sa cred
inca nu merge singurica
decat tinuta de maini
da e o scumpa
e slabuta si lunguta
o iubesc multtttttttttt
nu se poate descrieeeeee

simt ca abia acum
cand am intarcat fata
am redevenit cea dinainte de a ramane gravida
practic doi ani am fost legata de ea
am fost doi in unul

ce lucru complex si ce sentimente a dat Dumnezeu
va doresc ca anul acesta sa apara cat mai multe gravidute
mai ales ca postul trece repede

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput