RUGACIUNE COLECTIVA PT A DOBANDI PRUNCI BUNI (53)
Raspunsuri - Pagina 17
housepocket480 spune:
Caciatoni felicitari pentru reusita si sunt sigura ca ne vei da cat de curand o veste buna!
vvvv ce mai face burticuta ta?
Ioanact si cami_antonia v-am dat PM
Multumesc
Mama lui Matei Alexandru
sandaa spune:
Dragele mele
sinaxarul de azi
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie01.htm
Doamne ajuta!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui housepocket480 Ioanact si cami_antonia v-am dat PM Multumesc Mama lui Matei Alexandru |
Doamne Ajuta!
Ti-am raspuns la PM.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
29+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
nike974 spune:
am revenit.am fost in spital.tensiunea e intre 7 si 9.
am primit avizul psihiatric.am IQ citez" de nivel exceptional" si cica mi-ama sumat constient toate riscurile.
am tot stat pe perfuzii.se cauta solutii.
Theiuta spune:
...Buna fetele!...Va rog, am mare nevoie de ajutorul vostru...la biopsie de col uterin mi-a iesit Cin 2-cin 3.adica nu cancer...dar pe aproape. Mai trebuie sa fac imunohistochimie.
Mie frica. Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Theiuta ...Buna fetele!...Va rog, am mare nevoie de ajutorul vostru...la biopsie de col uterin mi-a iesit Cin 2-cin 3.adica nu cancer...dar pe aproape. Mai trebuie sa fac imunohistochimie. Mie frica. Theiuta Mami si Nicolas ![]() Sanatosi sa fim! |
Doamne Ajuta!
Ne vom ruga pt tine!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
29+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Livsy spune:
Buna seara, dragele mele,
Theiuta, nu te speria!... sa-ti spun drept, la ce m-am gandit cand am citit - mi-am amintit cat de alarmisti pot fi doctorii nostri (ma rog sa fiu iertata, pentru doctorii care merita tot respectul nostru) uneori, cum te baga in ceata si te fac sa crezi cate si mai cate si bineinteles ca tu pe moment ramai fara cuvinte si nu mai stii ce sa faci... Si pleci ravasit si ... nu mai poti de frica. Eu sper sa nu fie ceva grav. Ti-au zis ca e cancer? Nu! Deci nu te ingrijora, ca lucrurile astea nu evolueaza de azi pe maine.
Daca ai posibilitatea, citeste cat mai mult despre problema ta pe internet, dar NU pe siteuri romanesti, ca si alea sunt alaramiste de nu se poate. Hai ca mai vorbim, iti trimit pm 
Dar ai grija de tine si linisteste-te, ca vei fi bine, ai sa vezi! Doamne Ajuta!
Va imbratisez pe toate cu drag si sper sa revin curand!
Nike, sa dea Dumnezeu bine si sa te ocroteasca si sa duci sarcina la bun sfarsit si sa fii si tu o mamica fericita, feiricita, fericita. Cred ca esti una dintre cle mai curajoase persoane pe crae el cunosc si admir asta enorm, caci eu sunt o mare fricoasa mai ceva ca un iepure. Dumnezeu sa te tina sanatoasa, draga noastra! 
Ne rugam pentru tine!
Doamne Ajuta!
TUTUROR
cami_antonia spune:
theiuta ne vom ruga pt tine ... ai mare grija ... citeste acatistul sf nectarie si roaga-te neincetat ... da e o chestie care se poate repara fata de alte tipuri de cancere ... stai calma ... am auzit multe cazuri terminate cu bine .... sa ne zici rezultatele .... daca e nevoie poti merge in alta tara sa le refaci ... eu asa te-as sfatui .... doamne ajuta!
sandaaaaaaaa
ma bucur ca ai aparut la apellllll
sa stii ca mportant e sa si scrii
chiar daca nu treci prn pae bne
ute u
acum intarc faa
si e un sentiment care nu poate fi explicat
as vrea sa plang intr-una
parca se rupe ceva
nu se poate explica
dar cu toate astea scriu si sunt cu voi
altfel as cadea in depresie
nu am crezut ca poate fi atat de greu pt mine
ca fata e relativ linistitaaaaaaaaaa
livsy
poate ne cunoastem si noi caND MAI ajung prin bucuresti
mi-ar face mare placere
daca vrei trimite-mi un id de mespe pm
mai vb
nike bafta multa
sigur te va ajuta Dumnezeu
pt ca crezi in El
da incearca sa ai grija de tine cat mai mult
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Livsy spune:
Theiuta
si Cami
, am trimis pm.
Sandaa
, Alrak
, caciantoni
, ma bucur din suflet ca ati aparut!!!!!! Dumnezeu sa va aiba in paza Lui si asteptam vesti bune!!!!!
Doamne Ajuta si ma iertati ca nu scriu fiecareia, va port in suflet si in rugaciune, cu dragoste si cu nadejde si cred ca asta e mai de folos! 
TUTUROR!!
si nelipsita
, de la Ioanact ![]()