RUGACIUNE COLECTIVA PT A DOBANDI PRUNCI BUNI (53)
Raspunsuri - Pagina 10
pogonici1977 spune:
fetelor..simt ca DD a facut o minune si sau linistit apele la mine la munca...neau tinut in tensiune 2 zile..dar e ok acuma..se doreste intradevar a se spala niste lucruri fata de AIA..dar or vedea ce si cum si nicidecum obiectul muncii noastre nu el va fi dat lor..or vedea ei...
se cunoaste ca am citit paraclisul maicii domnului..am simtit puterea acestor rugaciuni...
de acum nu am axesez decat ptr proiectul casa bebe..
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
deeva73 spune:
laurraa Ma rog sa-i deie Bunu' Dumnezau sanatate copilitei tala Maia Teodora, tare-i faina scumpa de ea. Si eu imi doresc din tot sufletu' o fiica.
Nu mai stiu nimic de happymum, mi-i dor de ellenii.
Am plecat, poate intru iara mai tarziu pe topic.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
ANITA75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 fetelor..simt ca DD a facut o minune si sau linistit apele la mine la munca...neau tinut in tensiune 2 zile..dar e ok acuma..se doreste intradevar a se spala niste lucruri fata de AIA..dar or vedea ce si cum si nicidecum obiectul muncii noastre nu el va fi dat lor..or vedea ei... se cunoaste ca am citit paraclisul maicii domnului..am simtit puterea acestor rugaciuni... de acum nu am axesez decat ptr proiectul casa bebe.. anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
sa-ti ajute DD

cami_antonia spune:
pogonici asa imi place sa te aud .... asa da ... super ... asta vroiam sa aud
... bravo ... cea mai inteleapta decizie
da nici elenii nu a mai intrat de multt
cleooooooooo tu? ce mai faci??????? iti pupam gemenii
joy spune-ne povestea voastraaaaaaaa
speranta ne rugam mult pt tineeeeeee
livsy si eu iti doresc ca anul 2011 sa nu te mai prinda singura .... ci cu un barbat alaturi care sa isi doreasca un bebe
va pupiiiiiii
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Joy21 spune:
cami_antonia, nici nu stiu ca sa-ti spun despre noi... Cred ca cel mai important este ca avem o minune de fetita, Sofia, care e lumina ochilor nostri si ca de 9-10 luni incercam pentru bb2 pe care ni-l dorim f mult. Am primit recent rezultatele la spermograma, care nu sunt prea ok
Cu puterea lui Dumnezeu toate sunt posibile, insa.
Urmeaza sa vb cu un medic saptamana viitoare si sa vedem ce putem face.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
Va pup pe toate , dragele mele 

.
Nu am mai scris de ceva vreme, insa am citit tot ceea ce ati scris.
Deeva ma bucur mult ca a aparut o raza de speranta in viata ta si ca Bunul Dumnezeu te-a ajutat sa ti se mai linisteasca putin sufletelul mult incercat(asa te simt eu acum si sper sa nu ma insel). Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa fie cu tine si ruga sa-ti fie ascultata.

Livsy multumim pentru postari si pentru perseverenta. Cu siguranta Bunul Nostru iti va aduce fericire si multumire sufleteasca 
.
Nike, draga mea, de asta suntem aici sa ne rugam una pentru cealalta. Chiar daca nu "ne aratam" mai tot timpul (este cazul meu care nu am mai scris de ceva vreme), am citit ce ati postat si m-am rugat alaturi de voi, iar pentru tine in mod special , vazand cu ce probleme te confrunti.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta si toti Sfintii sa te ajute sa nasti prunc sanatos si sa va bucurati de el multi, multi ani de acum inainte. Sarcina usoara iti doresc.

Sandaa iti trimit o floricica
si un pupic de departe
.
Saptamana viitoare s-ar putea sa ajung in Baia Mare , deci voi fi si fizic mai aproape de tine. Sufleteste sunt aproape de tine mereu si stii tu de ce. Inca mai port Braul si tare mi-e drag. Te pup cu mare drag si Bunul Dumnezeu sa-ti auda ruga.

pentru toti cei aflati in suferinta trupeasca sau sufleteasca 

Va pup pe toate dragele mele, sa aveti o noapte luminata
Doamne Ajuta!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie23.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
27+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
nike974 spune:
ieri seara mama mi-a spus sa avortez,copii sunt o povara si nu voi avea cu ce sa-l creasc.ea cu soacra mea sunt singurele care nu s-au bucurat.
stau cu mama in aceasi curte.zilele astea m-am tarat pe picioare,de rau ce mi-a fost,dar e prea suparata sa ma bage in seama.vine o grija in plus in casa si e f trista.
jesika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU |
Cami, din ce retea se pot trimite SMS-uri? Eu am incercat din vodafone si-mi spune "expediere mesaj nereusita.incercati mai tarziu"
Jesika
mvb spune:
Laura sunt alaturi de tine cu ganduri bune si rugaciuni.....ma rog ca micutza Maya sa se faca cat mai repede bine
Doamne ajuta!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!