RUGACIUNE COLECTIVA PT A DOBANDI PRUNCI BUNI (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

si ca sa aveti tabloul complet.......
Fetele mele,viata bate filmul.
vreti socuri?asezati-va,rogu-va.ca sa vedeti de unde bunavointa soacrei fata de copil......
soacra mea l-a abandonat pe sotul meu la 3 zile dupa ce l-a nascut.l-a preluat mama ei,adica bunica sotului meu,care l-a dat la cealata bunica,care la randul ei i l-a pasat tatalui care s-a ocupat de el, gasindu-i si o mama vitrega,dar nedivortand.
cand sotul meu a facut 9 ani, soacra mea a ramas din nou insarcinata, dar cu altul decat tatal sotului meu si cu totul altul decat cel care a recunoscut copilul si pe care l-a despartit de nevasta si 2 copii.pt a se marita,caci burta creste, l-a luat pe sotul meu d ela tatal lui si l-a pus sa sara de gatul diversilor si sa spuna:te iubesc,tati, pana cand sotul meu nu prea mai stia cine e tati.
s-a produs divortul,socrul meu i-a dat o super casa in Bucuresti, a spus ca el a inselat-o, numai sa ii lase tot copilului.eroare. copilul impreuna cu noua sora au crescut cu bunica intr-o garsoniera, iar mama statea fain frumos intr-o casa de 100 de metri patrati. a aparut si al treilea copil, facut pachet tot in garsoniera, iar sotul facut pachet la camin,pana la majorat, ca nu era spatiu.

a venit acasa la 20 de ani.
dupa ce s-a insurat prima data, mama lui a avut grija sa isi bata nora si sa se duca pe la tot felul de vrajitore, pana si-a dat 6 pensii la una care nu stiu ce legaturi cu sange si argint viu a facut.bref, fata a murit in accident, infata blocului parintilor ei, inVinerea mare. sotul meu a stat 72 de ore in coma. cand s-a trezit mama scumpa i-a spus:sunt fericita, nemernica a murit,nu am dat degeaba 6 pensii,la tine nu am venit ca nu stiam daca sa cumpar sau nu cosciug.
asta a auzit cu urechile lui, sotul meu.

s-a recasatorit cu mine.
inutil sa spunca au inceput blestemele,anafora gasita sub forma crucii la intrare stropita cua rgint viu si cu nu stiu ce negreala.cumnatele, asemenea mamei lor.

sotul meu a reusit sa cumpere garsoniera bunici,dar pe numele bunicii,pentru ca era mai ieftin.murindu-i prima sotie, a plecat la munca in SUA.s-a intors,dar bunica a murit, mama lui a mostenit.tocmai ne-a evacuat cu evacuare silita, pt ca nu faci acte cu mama ca ii dai 30 d emii de euro.in afara d eprocesul de evacuare ne-a mai facut vreo 10 procese penale, d ela ca am alergat-o pe strada la ameninatare la telefon,desi nu are.evident ca le-a pierdut pe toate.

sotul meu nu o recunoaste de mama si nu ne-am certat niciodata din cauza ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

wow nike chiar ca viata bate filmul. e chiar greu de crezut cum ati reusit sa va gasiti amandoi, cu vieti atat de complicate. am citit si povestea ta la odisee...recunosc ca ai putea scrie o carte... iti tin pumnii sa mearga sarcina bine si bebe sa aiba o viata mai usoara ca a voastra.
PS (pleasee zi-mi si mie asa mai ca la prosti ce e histamina asta si unde sa gaseste ca eu imi amintesc ceva vag din cartea de biologie da inca nu pot sa fac legatura)

31 Rares

Mergi la inceput

La om histamina există la nivelul plămânilor, pielii, mucoasei gastrointestinală.Aparat digestiv
Histamina actionează ca stimulator al secreției gastrice, factor de reglare a microcirculatiei.În general se foloseste pentru determinarea capacitătii secretorii acide a stomacului.
Nivel cutanat
Se pare că agresiunile fizice sau chimice pot determina eliberarea de histamină., fiind pricipalul mediator a alergiilor de tip I.Manifestările clinice ale acestui tip de alergie sunt : urticaria, edem,rinită deroasă, soc anafilactic.Administrată intradermic determină o reactie vasculară de tip "tripla reactie":la locul injectării apare o pată rosie datorită dilatatiei arteriolelor , care este rapid înlocuită de o papulă cu o areolă rosie neregulată.

Sistem circulator
La nivel circulator, este un mediator important, efectele sale fiind proporționale cu doza dar si cu calea de administrare: administrată intravenos are efect congestiv mai ales la nivelul capului si trunchiului.În doze mari scade presiunea arterială prin vasodilatație si hipovolemie, determinînd o stare de soc.La nivel arteriolar determină dilatatia marcată a arteriolelor terminale si venulelor postcapilare.

Aparat respirator
Ea se mai poate elibera si din mastocite ca urmare a interacției antigen- anticorp, avînd astfel un rol important în alergii si răspunsurile alergice.Ea provoacă bronhoconstricție slabă, astmaticii fiind extrem de sensibili la această actiune.
Efectele histaminei sunt mediate de 3 subtipuri de receptori histaminici: H 1, H 2, H 3 .

H 1 Bronhoconstricție, vasodilatatie, creșterea permeabilitătii capilare, prurit
H 2 Secreție acidă gastrică, deprimant cardiac, contracție esofagiană, inhibarea eliminării de histamină din bazofile
H 3 Inhibirea neurotransmisiei sinaptice, Down-reglarea sintezei de histamină

ei ,eu produc aceasta in cantitate dubla,fata de normal,ca si cum ar fi o reactie alergica continua.nu produc enzima care descompune histamina, diaminoxidaza, enzima pe care voi o produceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

buna,
am citit tot din urma, de la pagina 4la 11,

anadomnica sa iti traiasca printesa, sa va bucurati de fiecare clipa, si multa sanatate la toti ai casei!

deeva, ma bucur ca esti bine, si sa ne ruganm sa vii cu vesti bune!

nike,am citit si nu ma surprinde deloc ceea ce povestesti, din pacate exista si astfel de ,,femei''(ma refer la povestea cu soacra), ceea ce ma surprinde este reactia mamei tale, esti fata ei, nu un dusman!

despre noi ce sa va spun...de sambata trecuta stim ca o sa avem un baietel, avem 17 saptamani inplinite intram in 18 saptamani! Este un baietel tare activ, si am plans cand am vazut imaginiile prima data!
parca aveam un izvor in ochi,plangeam de fericire!Se agita mereu din manute si din picioruse!Ma rog tot timpul sa fie ocrotit, sa il nasc la termen!
Nu stiu ce am de imi este frica, ma pipai tot timpul pe burta, sa nu se intareasca, mi se pare ca de luni am o secretie cam abundenta , desi nu stiu daca este secretie sau arefamul pe care il bag( ovule cu utrogestan)

va pup pe toate si va inbratisez, multa sanatae si liniste in familiile si casele voastre!

12+

SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

tot noi suntem, am schimbat saptamanile! ca ramasesem la 12.

asadar va pup si va imbratisez pe toate si eu si bebenita
DOAMNE AJUTA!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

doamne ajuta vvvv..si sa te ajute bunul dumnezeu si maica domnului sa duci sarcin ala tremne si sa nasti un bb sanatos..mare e dumnezeu..si multe minuni face cu noi DD daca il rugam

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

vvv,nu te speria,de la refam ai acea scurgere si eu am luat toata sarcina si am avut.In plus copilul e vioi si va fi un pic agitat si dupa nastere de la progesteronul acela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara, mi-a fost tare dor de voi si va imbratisez cu dragoste pe toate!
Voi fi scurta fiindca nu prea am inspiratie...

Joy, am trecut si numele sotului tau la listuta, asa cum ne-ai rugat. Dumnezeu sa va ajute! As trece-o si pe fetita voastra, cam asa e obiceiul locului (daca te uiti in lista, cei care au deja cate un copilas l-au treut si pe el, ca se roaga pentru un fratior/surioara). Dar bineinteles numai daca doresti - caci unele fete nu au dorit si bineinteles li s-a respectat dorinta

Am o mare, mare rugaminte: va rog sa o pomenim in rugaciunile noastre pe Laura, o colega a unei colege de-ale mele, grav bolnava, mama a doua fetite gemene. Am sa ma gandesc cum sa va dau mai multe detalii pentru ca are nevoie si de sprijin financiar/material... Pana atunci, am trecut-o pe listuta noastra de pe prima pagina.

Cami-Antonia, eu procedez asa: am un carnetel in care imi notez toata lumea pentru care doresc sa ma rog. Si cand ma rog iau acel carnetel si ii pomenesc pe cei de acolo. Este imensa satisfactia cand dai peste numele unor oameni care au trecut cu bine de incercarile lor si sunt bine-mersi. (dar asta v-am mai povestit). In legatura cu intrebarea ta, cum facem cu rugaciunea pt Nike. Eu asa am procedat. Desigur, este doar o idee. Listuta cu numele noastre, de aici de la Rugaciune, o am separat.
Cami, MULTUMESC de urare, sa te auda bunul Dumnezeu! Si ti esi familiei tale iti doresc tot binele din lume!

Ma iertati ca nu va scriu la fiecare. Cu ajutorul Lui Dumnezeu am sa revin maine. Va pup cu mult drag,
Ana

TUTUROR

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui vvvvv

despre noi ce sa va spun...de sambata trecuta stim ca o sa avem un baietel, avem 17 saptamani inplinite intram in 18 saptamani! Este un baietel tare activ, si am plans cand am vazut imaginiile prima data!
parca aveam un izvor in ochi,plangeam de fericire!Se agita mereu din manute si din picioruse!Ma rog tot timpul sa fie ocrotit, sa il nasc la termen!
Nu stiu ce am de imi este frica, ma pipai tot timpul pe burta, sa nu se intareasca, mi se pare ca de luni am o secretie cam abundenta , desi nu stiu daca este secretie sau arefamul pe care il bag( ovule cu utrogestan)

va pup pe toate si va inbratisez, multa sanatae si liniste in familiile si casele voastre!

12+

Doamne Ajuta!
Felicitari pt ! Sa ai o sarcina usoara in continuare pana la termen si apoi sa te bucuri de minunea din burtica!
V-ati gandit la nume?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Doamne ajuta,
nu am reusit ieri sa ajung la biserica.pur si simplu mi-a fost rau si nu am putut sa ma duc per pedes apostolorum,iar sotul nu a putut merge cu maisna.

din 30 in 30 d emin treb sa ma intind pt ca durerile erau destul de urate.

incerc sa mananc azi,dar mi-am donat pachetul de la prima ora.poate niste nectar de portocale..............

Mergi la inceput