Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele, eu am fost la serviciu de la 7 dim de aceea nu am putut servi cafeluta cu voi. Apoi am fost la medicul ginecolog. Un nou medic - dr. Indiana Pelin. Mai fetelor pentru prima data am reusit sa ma relaxez si eu , cat de cat, pe nesuferita aia de "capra". Ma rog... rezultatul iese intr-o saptamana dar... a vazut o rana pe col, diagnostic ectopie periorificiala. acum intrebarea este> daca eu nu am facut niciodata chiuretaj, nici macar nu am ramas vreodata insarcinata, e posibil sa am asa ceva. Sor-mea imi spunea ca nu are cum sa am rana pe col. Am uitat sa va spun ca duminica am racit foarte tare la burtica pentru ca m-am imbracat cam subtire, o fi oare de la raceala roseala aia de pe col? Ce parere aveti. In rest mi-a dat sa-mi fac analize de la A la Z pentru bebe. Parerea mea despre doamna doctor, la o prima impresie, e ca e un medic f. bun, ca-i place sa faca totul ca la carte, deci o bila alba.
Avem de facut o lista intreaga de analize.
Nu mai stiu cine intreba , scuze, de acid folic mie doctora mi-a recomandat sa iau de 5 mg si sa ia si sotul. In plus o chestie f. importanta mi-a spus sa nu mai ma spal jos cu sapun, cel mai indicat e sa te speli cu apa calduta, voi probabil stiati lucrul asta, eu nu. M-am gandit sa va zic poate o mai fi vreo nestiutoare ca mine pe aici. AAA.., sa nu uit, in problemele de infertilitate se pare ca barbatul este cel care are sanse mai mari sa aiba probleme, deci sa se testeze si ei nu doar noi. Scuze ca m-am intins atat de mult!

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna Katy,

Eu de exemplu nu stiam de faza cu sapunul si iti multumesc ca mi-ai spus .
Eu il tot trimit pe sotul meu sa faca analize si tot spune ca se duce dar nu s-a dus. Si mie nu imi place sa insist ca as vrea sa vad ca vine de la el, ca si el isi doreste un bebe si e pregatit sa faca sacrificii pentru el. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele, eu am fost la serviciu de la 7 dim de aceea nu am putut servi cafeluta cu voi. Apoi am fost la medicul ginecolog. Un nou medic - dr. Indiana Pelin. Mai fetelor pentru prima data am reusit sa ma relaxez si eu , cat de cat, pe nesuferita aia de "capra". Ma rog... rezultatul iese intr-o saptamana dar... a vazut o rana pe col, diagnostic ectopie periorificiala. acum intrebarea este> daca eu nu am facut niciodata chiuretaj, nici macar nu am ramas vreodata insarcinata, e posibil sa am asa ceva. Sor-mea imi spunea ca nu are cum sa am rana pe col. Am uitat sa va spun ca duminica am racit foarte tare la burtica pentru ca m-am imbracat cam subtire, o fi oare de la raceala roseala aia de pe col? Ce parere aveti. In rest mi-a dat sa-mi fac analize de la A la Z pentru bebe. Parerea mea despre doamna doctor, la o prima impresie, e ca e un medic f. bun, ca-i place sa faca totul ca la carte, deci o bila alba.
Nu mai stiu cine intreba , scuze, de acid folic mie doctora mi-a recomandat sa iau de 5 mg si sa ia si sotul. In plus o chestie f. importanta mi-a spus sa nu mai ma spal jos cu sapun, cel mai indicat e sa te speli cu apa calduta, voi probabil stiati lucrul asta, eu nu. M-am gandit sa va zic poate o mai fi vreo nestiutoare ca mine pe aici. AAA.., sa nu uit, in problemele de infertilitate se pare ca barbatul este cel care are sanse mai mari sa aiba probleme, deci sa se testeze si ei nu doar noi. Scuze ca m-am intins atat de mult!

salutare si bafta multa cu noua doctorita
nu trebuie neaparat sa ramai insarcinata sau sa ai chiuretaj pt o rana pe col,aceasta se formeaza cand secretia este acida sau ai contactat o ciuperca(candida,tricomonas)multe cauze,sunt fete virgine care au de la o raceala netratata din cauza secretiei schimbate si afla pe urma cand se duc dezvirg.la un dr.si la fel de bine se face si de la sapun care nu are ph neutru5.8.NU5.5.te ametii
Doamne,nu stiu ce am dar ma coplesesc emotiile rau de tot si mai este doar un pic,la4/15imi iau talpasita spre cabinet care este la5pasi de mine,sper sa fie totul bine...!
dupa ce vin va atasez filmarea cu samburelulpoate si poze,multe poze

12+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

ANDREsiALEX
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

salutare si bafta multa cu noua doctorita
nu trebuie neaparat sa ramai insarcinata sau sa ai chiuretaj pt o rana pe col,aceasta se formeaza cand secretia este acida sau ai contactat o ciuperca(candida,tricomonas)multe cauze,sunt fete virgine care au de la o raceala netratata din cauza secretiei schimbate si afla pe urma cand se duc dezvirg.la un dr.si la fel de bine se face si de la sapun care nu are ph neutru5.8.NU5.5.te ametii
Doamne,nu stiu ce am dar ma coplesesc emotiile rau de tot si mai este doar un pic,la4/15imi iau talpasita spre cabinet care este la5pasi de mine,sper sa fie totul bine...!
dupa ce vin va atasez filmarea cu samburelulpoate si poze,multe poze

ANDREsiALEX
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
si sa precizez ca sa nu incurc oalele,in exterior se foloseste sapun nutru(gel intim)si in interior:1/saptamana,infuzii cu plante sau FEMIGIN cu irigatorulfara sapun si alte minuni
hai ca ma latii cu explicatiile...iertare

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

proba

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

AM PLECAT.....

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

UKUME MA BUCUR CA TI-AM PUTUT FI DE FOLOS,
ANDREEA MULTUMIM DE COMPLETARI. BAFTA MULTA LA DOC. SA FIE BEBE SANATOS.
ALYSA BINE AI REVENIT
MAMIPUI CUM A IESIT TESTUL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreeaaaaaaaa nu ne spui nimic???? e CUC ..e PASARICA????

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

KATY eu am avut rana pe col, inainte de a ramane gravida.Am ajuns la multi dr, si am primit diverse opinii, unii sa ma operez, inainte se facea cauterizare, iar ultima dr mi-a spus ca intai facem copii si pe urma vedem cum evolueaza rana pe col, verificandu-o o data la 6 luni prin papanicolau....dupa nastere miraculos, dar a disparut singura.
Nu are de a face rana de pe col cu faptul ca te-ai imbracat subtire.
Uite, in mod sigur gasesti multe informatii despre ranile pe col pe net, uite am gasit si eu ceva foarte bien explicat:

cauze care favorizeaz#259; apari#355;ia r#259;nilor pe col: sensibilitatea colului, factori mecanici #351;i factori biochimici. Sensibilitatea colului variaz#259; de la femeie la femeie, astfel c#259; unele au o predispozi#355;ie pentru apari#355;ia acestor r#259;ni. Cauzele mecanice constau in chiuretaje, na#351;teri #351;i diverse traumatisme ale colului. Factorii biochimici sunt reprezenta#355;i de bacterii, fungi (ciuperci) #351;i virusuri. Cauze bacteriene #351;i fungice frecvente sunt candida, tricomonas, gardnerella. Exist#259; #351;i alte infec#355;ii bacteriene, mai rare, dar importante cauze de leziuni: Chlamydia, Mycoplasma #351;i Ureaplasma. Dintre infec#355;iile virale, HPV (Human Papilloma Virus) joac#259; un rol important in apari#355;ia leziunilor. P#259;n#259; in prezent, au fost identificate peste 100 de tulpini ale acestui virus. Unele pot favoriza apari#355;ia cancerului de col uterin, in vreme ce altele nu au acest poten#355;ial oncogen.

Teoretic ar trebui ca dr. sa-ti dea sa faci colposcopie.Sanatate!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

gata mai fetelor ,am un moment de liniste si bag rapid
bebelu e bine si sanatos,avem56mm,12sapt.si 2zile..deci ce mai totul bine...
si surpriza mare este ca e cucu70%
va pup si incerc sa incarc cateva poze cu burtika si 2 filmari

ANDREsiALEX

Mergi la inceput