Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna tuturor. Va multumesc pentru raspunsuri si ca sa va raspund la randul meu- desi cu intarziere- da, am repetat testul si am facut si hcg la 48 h si o eco abdominala la care s-a vazut o bulinuta de 5.2 mm. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie totul bine in continuare. Va pup si va urez multa, multa bafta. Sa nu va pierdeti speranta pentru ca oricat veti astepta , in momentul in care veti vedea bebelul nu va veti gandi decat ca totul a meritat. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

m-am testat ...cu 2 zile inainte ...dar nu mai pot trai in presiunea asta ce m-a apucat de apx o sapt...negativ, ce la vie!, voi supravietui!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

m-am testat ...cu 2 zile inainte ...dar nu mai pot trai in presiunea asta ce m-a apucat de apx o sapt...negativ, ce la vie!, voi supravietui!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Intotdeauna exista luna viitoare! Mergem inainte...

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Buna tuturor. Va multumesc pentru raspunsuri si ca sa va raspund la randul meu- desi cu intarziere- da, am repetat testul si am facut si hcg la 48 h si o eco abdominala la care s-a vazut o bulinuta de 5.2 mm. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie totul bine in continuare. Va pup si va urez multa, multa bafta. Sa nu va pierdeti speranta pentru ca oricat veti astepta , in momentul in care veti vedea bebelul nu va veti gandi decat ca totul a meritat. Pup

Felicitari! Sarcina usoara si la termen! Sa te ajute DD sa aduci pe lume un bebe sanatos Ma bucur tare pentru tine.

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

gata mai fetelor ,am un moment de liniste si bag rapid
bebelu e bine si sanatos,avem56mm,12sapt.si 2zile..deci ce mai totul bine...
si surpriza mare este ca e cucu70%
va pup si incerc sa incarc cateva poze cu burtika si 2 filmari

12+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

ANDREsiALEX
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Super veste, mamico! Sa-ti traiasca cuculetzul si sa sarbatoriti cum se cuvine!

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele, eu am fost la serviciu de la 7 dim de aceea nu am putut servi cafeluta cu voi. Apoi am fost la medicul ginecolog. Un nou medic - dr. Indiana Pelin. Mai fetelor pentru prima data am reusit sa ma relaxez si eu , cat de cat, pe nesuferita aia de "capra". Ma rog... rezultatul iese intr-o saptamana dar... a vazut o rana pe col, diagnostic ectopie periorificiala. acum intrebarea este> daca eu nu am facut niciodata chiuretaj, nici macar nu am ramas vreodata insarcinata, e posibil sa am asa ceva. Sor-mea imi spunea ca nu are cum sa am rana pe col. Am uitat sa va spun ca duminica am racit foarte tare la burtica pentru ca m-am imbracat cam subtire, o fi oare de la raceala roseala aia de pe col? Ce parere aveti. In rest mi-a dat sa-mi fac analize de la A la Z pentru bebe. Parerea mea despre doamna doctor, la o prima impresie, e ca e un medic f. bun, ca-i place sa faca totul ca la carte, deci o bila alba.
Avem de facut o lista intreaga de analize.
Nu mai stiu cine intreba , scuze, de acid folic mie doctora mi-a recomandat sa iau de 5 mg si sa ia si sotul. In plus o chestie f. importanta mi-a spus sa nu mai ma spal jos cu sapun, cel mai indicat e sa te speli cu apa calduta, voi probabil stiati lucrul asta, eu nu. M-am gandit sa va zic poate o mai fi vreo nestiutoare ca mine pe aici. AAA.., sa nu uit, in problemele de infertilitate se pare ca barbatul este cel care are sanse mai mari sa aiba probleme, deci sa se testeze si ei nu doar noi. Scuze ca m-am intins atat de mult!

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Ma bucur ca ai gasit un medic mai pe sufletul tau! Ce analize ti-a dat sa faci? Apropo de testarea partii masculine, am primit si noi rezultatul de la spermograma. Nu arata prea bine pe alocuri, si astept intalnirea cu dr. de saptamana viitoare sa vedem ce zice. Banuiesc ca de aici vine pb... Oricum, dc am reusit pe bb1, sper ca Dumnezeu sa ne ajute si cu bb2

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

am pus o filmare si cateva poze si maine mai pun una la andresialex
noapte buna

12+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007
http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Am mai terminat un capitol. Hai ca vestile bune incep sa curga. Felicitari Cori Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos, la termen. Super veste! Deci barza e prin preajma
Bravo Cori!
Nikolici multumesc de sustinere. Si eu iti zic sa nu te descurajezi. Se spune ca Sure Chek se pozitiveaza cel mai greu, dar e cel mai sigur. Deci pana nu vine mai sunt sanse!
Andreea ce ma bucur, vine baiatuuuuuuuuu!
Joy tu ce mai faci? Lista de analize e foarte lunga. O sa merg la med de fam poate imi compenseaza cateva. Nu le-am descifrat pe toate, ca sti cum scriu doctorii, dar in mare avem>toxoplasma, listeria, brucella, rickesia, rubeola, hormoni tiroidieni, TSH,antitiroidperoxidaza, prolactina, CEA, CAS3, anticorpi antifosfolipidici, anticordiolipinici, antispermatici, RH, VDRL, HIV, HCU, Hbe. Ultimele trebuia sa le fi facut la cununia civila, dar stiti cum se practica...
usor la toata lumea si week-end placut!

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Va invit la capitol nou cu felicitarile de rigoare pt cori_mic!!Sarcina usoara si bebe sanatos!!!!

Cosmi

Mergi la inceput