Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea
Raspunsuri - Pagina 18
tanamera spune:
Cosminutza draga eu sunt aici,e drept ca nu mai am rabdare pana la 17.30 sa plec acasa.
PaulaFrida spune:
Salut fetelor,
Am aparut si eu,a trebuit sa merg pana in oras de aia nu am venit la cafelutza.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
PaulaFrida spune:
Fetelor,de care acid folic luati,de cat e,cate mg?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Fetelor,de care acid folic luati,de cat e,cate mg? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi |
1 mg

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
tanamera spune:
Paula eu am luat aproape un an de zile,de 5 mg,alt fel nu am gasit,insa acum m-am oprit.O sa reiau cand se intampla minunea.
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida Fetelor,de care acid folic luati,de cat e,cate mg? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi |

PAULA,eu am luat de 5mg dar poti sa iei si de1mg,este pt copiii

COSMI,mersii mult-mult pt invatari dar sa-mi spui cum sa fac sa schimb culoarea ca ma topeste incet la ochi

multumiri
ANCA,tu ce mai zici?mi-am revendicat patutul de la fata mea,care a fost dat la o prietena si s-a simtit,drept urmare am primit si 2premergatoare,unul de a fost al fetei si altul de la primit cadou si care este nou
ALYSIA multumim de vizita si sper sa vii mai des,oricum sa stii ca nu te-am uitat si-ti tinem pumnii stransi

BB_YASMI,eu cred ca-n februarie vine bebe,ai sa vezi ca DD vede si ne da pana la urma

NIKOLICI bafta iubita
sa fie cu suzeta
va
pe toate si am niste emotii pt eco....
12+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007ANDREsiALEXsi cum vine delfinasul...
ukume24 spune:
Fetelor cum e cu monitorizarea ecografica a ovultiei? Trebuie sa mergi mai multe zile la rand la doctor sa iti faca ecograf?
Cosmi eu te sfatuiesc sa iti iei si teste de ovulatie. Eu mi-am laut luna asta si in sfarsit am stiut cu exactitate cand ovulez. Mi se pare mult mai usor decat temperatura. daca te duci la doctor e si mai bine.
Tanamera si Cosmi multumesc mult pentru incurajari. Sincer sa va spun mi-i si frica de zilele urmatoare. Nush cum voi reactiona daca vin iar uratii. Acum a nascut prietena mea din copilarie la care voi boteza si ma bucur enrom de mult pentru ea. In acelasi timp parca eu nu mai am rabdare. vreau si eu sa simt ce simte ia si sa imi tin puiul in brate.
Andreea hai cu rezultatul de la ecograf ca nu mai pot de curiozitate![]()
ancadragoman spune:
Andreea este f bine ca l-ai recuperat,o cheltuiala in minus care conteaza enorm![]()
eu sunt la munca cu tot cu muci dupa mine,ma simt ca dracu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
leonardo2007 spune:
UKUME, bafta.![]()
Monitorizarea la doctor : eu am mers cam din Z11-Z15 si vezi cum evolueaza (foliculi, endometru)
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui ukume24 Fetelor cum e cu monitorizarea ecografica a ovultiei? Trebuie sa mergi mai multe zile la rand la doctor sa iti faca ecograf? Cosmi eu te sfatuiesc sa iti iei si teste de ovulatie. Eu mi-am laut luna asta si in sfarsit am stiut cu exactitate cand ovulez. Mi se pare mult mai usor decat temperatura. daca te duci la doctor e si mai bine. Tanamera si Cosmi multumesc mult pentru incurajari. Sincer sa va spun mi-i si frica de zilele urmatoare. Nush cum voi reactiona daca vin iar uratii. Acum a nascut prietena mea din copilarie la care voi boteza si ma bucur enrom de mult pentru ea. In acelasi timp parca eu nu mai am rabdare. vreau si eu sa simt ce simte ia si sa imi tin puiul in brate. Andreea hai cu rezultatul de la ecograf ca nu mai pot de curiozitate |
mult dorit
12+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007ANDREsiALEXsi cum vine delfinasul...