Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea
Raspunsuri - Pagina 17
ukume24 spune:
Neatza yasmi.... neatza fetelor.
Yasmi imi pare rau de testul negativ dar ma bucur ca ai sperante cu somajul. lasa ca vine bebe in februarie
.
Cosminutza voi ati inceput incercarile?
Cine mai trebuie sa se testeze?
Mi se pare mie sau Anca nu a mai intrat de mult? Sper sa fie bine si ea si fetita ei.
Eu mai am 3 zile si tre sa imi vina uratii. Vreau sa va spun ca eu nu am mai facut un test de sarcina din octombrie. Si asta pentru ca mi-a venit ciclu ceas.Acum inca nu am nici o simptoma si ma bucur enrom cand vad ca a mai trecut o zi si n-a venit. De fapt luna trecuta a venit in 25 deci tre sa imi vina cam pe atunci-cu o zi 2 + sau-. Offff ce emotii am.
ancadragoman spune:
Andreea la bazarul Alexandrei se pune un patut de genul asta si stiu ca te interesa http://www.strollers.ro/ProductGallery/Pat-voiaj-Hauck-Circle-red_333_codeHAK-603550/5899.aspx
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
BraveGirl spune:
Neatza!
Andreea, bafta la eco! Te asteptam cu vesti bune!
Beluistef, nu vreau sa te supar, dar mai bine sa te vada un dr. Eu am avut probleme cu sarcina trecuta, probleme care au debutat cu dureri de burta cd stateam in picioare/in diferite pozitii. treceau cd ma intindeam in pat. Cel mai bine e sa mergi la dr, ca sa fii tu linistita.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
cos_minutza spune:
Ukume ieri am terminat cu AC
Asteptam urati si ne apucam de treaba

din care sper sa rezulte cat mai curand
Multi 
Tanamera,Corina,Anca,Yasmi 
Mamipui nu ne mai dai nici o veste
?
Vanyy ce mai faci?
Paula cum de nu ai ajuns inca la cafelutza?
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
cos_minutza spune:
Am uitat sa scot un pic agitatele pt Ukume 

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
tanamera spune:
Cosminutza poate ar fi bine luna urmatoarea sa iti monitorizezi ecografic ovulatia.
Bravegirl
.
cos_minutza spune:
Tanamera o sa vorbesc cu medicul ca oricum trebuie sa ma duc la control.
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
cos_minutza spune:
Acum cand am timp si eu ati disparut toate

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu