Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Eu e in sesiune.Sunt studenta deci studiez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Silvana, vazut nebuna de Pink da' am vazut si ca U2 a luat Grammy pentru cel mai bun album al anului
ii iubesc pe oamenii astia...

si penca io mi-am satisfacut pohtele, asa macar si de pe gazon cu Bono il trimit pe al meu , ca tot e fan, la AC*DC in mai sa-si scuture 'pletele' in vant printre rockeri, impreuna cu baietii

altfel noi suntem dupa o saptamana jumate de medical, saptamana in care mi-am facut ordine cam prin toate ungherele din casa sper ca luni sa putem relua activitatile normale fiecare si sa fie bine.

danitin, multa sanatate si ai grija de tine si felicitari pentru Lori
andanii, cum e cu piciorul juniorului?
deiule, spor la invatat, scapi tu si de asta si cine s-o balaci la mare la varaaaa?!?!
mihiiii, sunteti bine?! laptic, papic, somnic?!
geta pupici lui Alex si voua si La multi ani lui Ovidiu si distractie faina maine sa-ti traiasca sotiorul, multa sanatate si numai fericire sa aveti cu totii
deianira, scrie si tu altadata cu rosuu si cu litere de 6 cand mai ai tips-uri bune, ca mie mi-a ramas pe retina ceva scris de tine odata pe la un subiect despre dm si saptamana asta am dat iama pe la ei si-s absolut bestiali. ma declar iremediabil fan pe viata, m-au salvat cu muuuulte chestii

apoi sa aveti un wk fain, cu mult soare ca tot se arata si cu ce va mai doriti

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Mariaa si eu sut fan Dmai umplut cosu?Ce faineturi ti-ai luat?Stii lunea ii reducere 10%

Mergi la inceput

cine crezi c-a mai avut rabdare pana luni
am umplut cosurile vrei sa spui am facut doua drumuri la ei saptamana trecuta si jur ca m-am simtit ca-n jermanica dupa ce am folosit ce am luat de la ei m-am simtit si io o duamna

cel mai tare imi plac produktele de curatat (home) care-s bestiale dupa parerea mea.

la real in aradului am inteles ca-s saptamana asta in fiecare zi reduceri, nu numai lunea.

spor la invatat zuzo

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Gata terminat sesiuneaMariuca eu am facut furori in camin cu hartia igienica umedada cum ma simteam sa le explic oamenilor ca e hartie igienica umedace ii aia ?????????????de undeeeee? geez eu nu as intreba omu cand iese de la buda ce are intr-un pachet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani sot de Geta! sanatate si fericire alaturi de familie!

hartie igienica umeda
bravo pentru gatarea sesiunii

Maria, intreaba-i pe baieti daca ma iau si pe mine la AC/DC??!! am blugi rupti, vesta si basca neagra

Doris, mai existi? sper ca esti ok, mai da un semn ceva

trupa, ma duc la smotru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

si o dedicatie speciala pentru baieti

Mergi la inceput

La multi ani sot de Getasa fii sanatos si sa fiti fericiti si zambareti impreuna

Mergi la inceput

Silvanaa, vesta ca vesta...da' basca face tot banii ...aa, si gacii chitaristului

dada, hartie igienica umeda, ii si de copiii, mai au un spray de curatat cuptorul sau unul de faianta, pfuai...vis...sa mor de nu si lavetele-s altfel parca si lotiunea aia de corp cu cocos, pfff...ma opresc aici...dada, recunosc, is in extaz dupa ei

Getoooo, manincati singuri tortaaaaaa, mai da pe aici si tu distractie faina zapa'

danitin, esti mai bine?

io am prestat www.culinar.ro/retete/gateste/3/143/6825/dulciuri/prajituri/prajitura-cu-branza-dulce-de-vaca" target="_blank">asta si am martori ca-i buna rau asa ca va pohtesc la o felie dimineata impreuna cu o oala de cafea.

sa aveti o noapte buna si linistita

_

Mergi la inceput

Cocos?Cum ii dulce rau?Eu caut ceva fres si un pic pic dulce.Am vazut un mall ceva natural cat sa iti zic...cat un sapunel da mai subtire 38de lei si cica te dai direct pe piele cu ele si tine pe ph-ul pielii cat de repede se absoarbe bla bla blaaaa.Da mi s-a parut scump

Mergi la inceput