Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi
Raspunsuri - Pagina 15
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 Doris, mai existi? sper ca esti ok, mai da un semn ceva Silvana si Paul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." |
Mai exist, Silva draga...
totul liniar, ca-i la moda...
Felicitari pentru decizia de a deveni asistent veerinar, super...
Zilele acestea l-a pomenit Ines pe Paul, am revazut dvd-ul de la ziua ei, de la 4 anisori...doamne ce copii frumosi avem...dar cat s-au mai schimbat de atunci...
Geta, sa-ti traiasca sanatos sotiorul!
La multi ani fericiti!
Deya, gata sesiunea? luat tot, da?
si Radu a terminat cu brio!
Gata vacanta...ce pacat...de maine un alt semestru, speram la fel de bun ca primul, incepem pregatirea pentru olimpiade, asa ca suntem ocupati rau...
Spor la invatat scolareilor !
si piticilor de gradi, succesuri maretze!
doina2222 spune:
Buna fetelor,
scuze ca dau buzna dar am o mare rugaminte la voi. Semnati va rog petitia de mai jos si dati-o mai departe. E vorba de o cerere adresata Min Sanatatii pentru alocarea de fonduri singurului spital din Romania unde se opereaza noi-nascuti cu malformatii congenitale cardiace. Le-a fost redus bugetul la jumatate si sunt 400 de copii pe listele de asteptare. Nu au bani pentru operatii.
Haideti sa-i ajutam cum si ei l-au ajutat pe Darius al meu sa traiasca.
Va multumesc din suflet
PS : Simo, ma bucur mult pentru tine si Ghiocica ta...Am mai citit printre randuri
http://www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html"
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
gonghy spune:
Ceao fetelor.
Simonica scuze ca ma bag si io ca musca'n zar dar ma bucur ca placinta ce o gasisi ti-a iesit bine si plus de asta a mai fost si gustoasa....e retzetuca me
Mariaa spune:
Doinaaaa..nu pot sa creed!!! ...m-ai lasat fara cuvinte...de unde ai aparut femeie?!?!
Felicitari pentru Darius din tot sufletul, am citit povestea voastra si m-a impresionat teribil poate nu stii, dar in perioade diferite Spitalul ala Judetean mi-a fost si mie si mamei mele casa, timp de o luna de zile...ma inclin si azi in fata oamenilor de acolo! Si ma bucur teribil ca povestea voastra a fost cu final fericit! Te imbratisez si da si tu un pemeu cu un telefon, tare m-as bucura sa te aud si dau cu vot, dau, fara gres
Laurelu, nici daca dadeam cu puska nu nimeream o reteta de-a ta ...exceptionala fata dragaaaa! ne-am lins pe bot si am pus-o la favorite zi-mi numa, gramajul ala la faina e pentru tava mica cumva?! ca mi-o parut cam la fix pentru tava mare...deh, noi suntem mai halosi
doris, felicitari pentru Ines si bafta la olimpiade de pe acuma!
Aida, voi cum mai sunteti?
Mihi, s-o dus conserva de peste la vale?! pup gogoasa.
no, bafta maine la scoli, gradinite si ce-o mai fi...parca job, nu ?!
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
doina2222 spune:
Simo, am aparut si eu de pe aici...eram in trecere
Hai ca m-ai facut sa rad.
Imi pare rau pentru mama ta, nespus de rau si ma bucur ca ai minunea aia mica sa-ti aduca zambetul pe buze.
Tot la Tg Mures ai fost si tu cu mama ta ? Am stat acolo 2 luni si am ramas cu sufletul alaturi de ei. O farama din mine a ramas cu ei, cu minunatii medici de acolo. Am trecut prin 3 sectii si am avut parte de nenumarati doctori si toti au fost extraordinari. Acolo este un devotament si o daruire pe care eu nu le-am mai intalnit.
Da, s-au intamplat multe da cand nu ne-am vazut. Pe vremuri eram fara griji acum m-am mai cocosat , nu mai rad cu usurinta cu care o faceam odata...
Dar important e ca Darius e bine, chiar foarte bine si asta e tot ceea ce conteaza pentru noi in momentul de fata.
Iti trimit PM
http://www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html"
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
Mariaa spune:
dada, tot acolo...mama 5 luni la Infectioase si eu tot la 2 saptamani acolo, apoi 1 luna si eu cu ea la Judetean pe ATI.
stiu sa ma duc cu autobuzul in Tg. Mures mai bine decat in Timisoara...
daaaa, eu le-am zis atunci ingeri pazitori..aia nu-s oameni, aia-s peste...singur intr-un oras strain, cu asa probleme in carca, nu-i putin lucru cand dai peste asa minunatii, si nu zic numai de medici acu.
sa le de-a DD sanatate!
n-am prea inteles treaba cu rasul ba tocmai ca acuma ai de ce sa razi mai des, mai dulce si mai cu drag! aaa, ne-or trecut hlizelile?! mda..aia da...da' cui pasa, tragem speranta ca ne-am mai copt nitela cap si noi, doara suntem nijte duamne acu'
somn usor si vise colorate cui mai da pe aici, ca acush bate crivatul
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
anda spune:
neatza fete cucuiete!
am inviat
gata vacanta. fost fenomenal de bine si frumos.
parca am stat doua luni, nu o saptamana. am avut si zapada ceea ce a fost fantastic. toate bune, sanatosi, veseli, voiosi...am inceput saptamana cu draptu'...ca sa nu zic cu stangu-n dreptu'
succesuri maxime si voua
voi? toate bune?
bagam de-o intalneala? cineva curios??
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
anda spune:
Getule, sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti fericiti. La multi ani! cu drag.
sorry de intarziere
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
anda spune:
halooo, io cu cine vb. ia adunarea.
pizza hut? va convine? vineri? la 4? la 5?
ia dati cu subsemnatu.